Pakkedeal
Redken

Color Extend Blondage Duo Set

Shampoo 500 ml + Conditioner 500 ml
459 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Blondt hår
Blondt hår

Beskrivelse

Artikkel: C96150-96169



Et duosett med sjampo og balsam fra Redken Color Extend Blondage! Formelens lilla pigment nøytraliserer og fjerner uønskede gule og varme toner, og håret blir kjølig og lett i tonen.



* Redken Color Extend Blondage Shampoo er en fargebevarende og nøytraliserende lilla sjampo for blondt og krøllete lyst hår. Denne sjampoen har en fargekorrigerende formel, som inneholder blant annet hveteprotein og aminosyre, som bidrar til å styrke blondt hår. Sjampoen renser håret skånsomt og gjør det mykt.



* Redken Color Extend Blondag Conditioner er en fargekorrigerende og styrkende lilla balsam for blondt og krøllete hår. Balsamen inneholder sitronsyre og bidrar til å styrke blondt hår. Balsamen gjør håret lett å filtre og styrker håret – alt i ett trinn.



Bruk: Bruk egnede engangshansker og påfør sjampoen i vått hår. Skum opp og skyll grundig. Gjenta om nødvendig. For best resultat, la sjampoen virke i 3-5 minutter ved den andre påføringen og skyll deretter grundig. Påfør deretter balsamen i fuktig hår. La virke i 3-5 minutter. Skyll håret grundig.



Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart med mye vann.


Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.