Australian Bodycare

Hair Clean Mint

Shampoo With Mint Suitable For Dandruff, Dry And Itchy Scalp
125 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Fet/oljete hår
Fet/oljete hår
Flass
Flass

Beskrivelse

Artikkel: 101627
Dyptrensende sjampo med tetreolje til tørr og kløende hodebunn.
Hair Clean shampoo fra Australian Bodycare fungerer også som en effektiv flass-sjampo som renser fett hår og hodebunn for flass. Sjampoen gjenoppretter den sunne balansen i hodebunnen, så kløende hodebunn og fett hår minimeres.
Tea Tree shampoo renser håret helt og opprettholder en sunn balanse i hodebunnen så man unngår irritert, tørr og fet hodebunn. Fuktgivende ingredienser sikrer at hodebunnen ikke tørker ut, og produktet kan brukes av alle hud- og hårtyper. Flass-sjampoen inneholder dessuten den kjølende og mykgjørende ingrediensen Mint, som lindrer tørr og kløende hodebunn. Siden flass-sjampoen er dyptrensende, kan den også brukes mot kviser og uren hud i hodebunnen.
Produktets ingredienser er svært effektive, men sjampoen er skånsom for hår og hodebunn, blant annet på grunn av den fuktgivende ingrediensen glyserin.
Du bør kombinere bruken av sjampo med Scalp Serum fra Australian Bodycare hvis du har tørr hodebunn eller hvis du klør og er irritert. Du kan med fordel også pleie og nære håret ditt med balsamen Hair Care conditioner fra samme serie hos Australian Bodycare.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.