Rahua

Shampoo

Størrelse

159 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 57121

Rahua Shampoo
Rahua® Classic Shampoo er rik på gjenoppbyggende ingredienser som vokser i Amazonas. Ingrediensene er bærekraftig utviklet og er skånsomme for alle hårtyper. Denne sjampoen inneholder Rahua olje og Omega 9 som gir et lett og mykt hår. Den naturlige duften kommer fra palosanto.
Daglig bruk for sterkere hår og en sunnere hodebunn
Hjelper med å opprettholde en sunn hodebunn
Beskytter og mykgjør håret fra røttene til toppen
100 % naturlig
100% vegansk
Uten syntetiske stoffer, parabener og sulfater
Innhold: 275 ml
Bruk
Påfør i fuktig hår, masser, skum og skyll. Bruk gjerne med Rahua Conditioner.
Merk
Det tar omtrent 7-10 dagers bruk før alle kjemikalier og silikoner er vasket ut og håret har fått tilbake sin naturlige glød. Derfor kan sjampoen gjøre at håret føles grovt i starten, og det er viktig å gi håret tid til å reparere seg selv. Rahuas balsam hjelper til med å få fortgang i prosessen. Og hvis du vil øke effekten ytterligere, anbefales hårbehandling sterkt for hårets tupper.
Ingredienser
Merk at ev. innholdsfortegnelse er hentet fra produktet eller levert av produsenten når produktet lastes inn. Innholdet i produktet kan i sjeldne tilfeller oppdateres etterpå. Ved allergi eller overfølsomhet, vennligst bekreft produktet før bruk eller kontakt kundeservice.
Husk alltid når du tester et nytt produkt, bruk et lite område (for eksempel håndleddet) for å sjekke om det er overfølsomhet før bruk.
(1) økologisk ingrediens.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.