Lelo

Sona

Black

Variant

749 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 99731
SONA stimulerer hele klitoris - selv de delene du ikke kan se - med milde lydbølger i stedet for konvensjonelle vibrasjoner. Denne vibrerende lydmassasjen gir en helt ny type orgasme, et langvarig klimaks etter en sensuell oppbygging. Den glatte, vanntette konstruksjonen er laget av et enkelt stykke premium silikon som gjør SONA myk, glatt og også utrolig lett å rengjøre. Siden den ikke berører klitoris direkte, kan den brukes til å generere flere orgasmer om og om igjen uten noe ubehag.


SONA er en sonisk klitorismassasjeapparat. Dette betyr at den ikke drives av vibrasjoner som et vanlig sexleketøy. I stedet bruker den lydbølger og pulser for å stimulere hele klitoris – ikke bare den ytre delen du kan se og berøre.
SONA har åtte forskjellige og intenst tilfredsstillende innstillinger slik at du kan finne den perfekte posisjonen for deg. Grensesnittet har blitt redesignet: knappene er nå så enkle å bruke at du kan bruke dem med lukkede øyne (som du vil).


SONA er 100 % vanntett. Det gjør det også superenkelt å rengjøre. SONA er laget av et enkelt stykke silikon og dette gjør den vanntett - selv ved ladeporten. Perfekt for badekar, dusj eller badekar.

Materiale: PC-ABS / kroppssikker silikon
Overflate: matt silikon
Størrelse: 115 x 50 x 56 mm
Vekt: 116g
Batteri : Li-Ion 530mA 3,7V
Lading: 2t ved 5,0V 400mA
Brukstid: 1t
Standby: opptil 90 dager
Frekvens: 120 Hz
Maksimalt støynivå: 50 dB< br>Kontroller: glidebryter for knappklikk, 8 posisjoner

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.