SimpleSmile SIMPLESMILE Touch Up Pen

Varenummer: 88770 / Produktnr.:

Flere bilder av SimpleSmile SimpleSmile SIMPLESMILE Touch Up Pen

249 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Simplesmile® Tannbleking Touch-up Penn 2 ml: Touch up penn tilbyr en enkel og rask måte å opprettholde tennene hvithet og er et supplement til Simplesmiles ulike tannbleking kits. Det er lett å ta med deg, er skånsom og kan brukes så ofte du ønsker. Det er ingen tannbleking som er permanent. Alt du drikker og spiser kan misfarge og påvirke hvitheten i tennene dine. Simplesmiles forskjellige Start kits er utviklet for mellom 10 og 14 dagers behandling. Med berøringspennen børstes blekemiddelgelen jevnt på emaljeflatene når du raskt vil forbedre resultatet, eller hvis den vanlige blekingen gikk glipp av en overflate.
Gelen i pennen er hovedsakelig basert på vår X1-teknologi hvor den aktive ingrediensen er 32% bikarbonat. oppløse protein belegg samt Aloe Vera som er beroligende for tannkjøttet. Det er også fluor for å motvirke tannråte og Aloe Vera som er behagelig for tannkjøttet.  Pakken inneholder en børstespiss (2 ml) penn som er tilstrekkelig for ca 25 behandling, skyggeføring og bruksanvisning.
 

Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.