Spotlight Oral Care Teeth Whitening Strips

Varenummer: 99740 / Produktnr.:

Flere bilder av Spotlight Oral Care Spotlight Oral Care Teeth Whitening Strips

Før 585 kr
439 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (1)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Veldig effektive.

Av Tula 04.04.2022

Hadde misfarget tenner og ujevn farge. Etter 4 gangers bruk er tennene jevne i fargen og ganske hvite. Blir ikke å bruke alle 14 pakkene denne gangen. To ganger til vil være nok. Tannkremen er helt grei. Noe sterk, men det er vell å forvente? Bare en liten advarsel, ikke bruk denne om du har slitasje på emaljen. Har du tenner som er veldig gjennomsiktig, har ujevn kant/knekt av litt nederste fordi de er tynne er denne type produkter ikke for deg. Det vil bare gjøre problemet større. Om du ikke vet hvordan du kan se om du har slitasje på emaljen google og se bildene som kommer opp.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?
Spotlight Teeth Whitening tannstrips er enkelt å bruke hjemme. Stripsene har blitt spesielt utviklet av tannleger for trygt og effektivt kunne gjøre dine tenner hvitere med minimal tannfølsomhet. En eske inneholder 14 dobbelpakker, hver pakke med en strips for øvre tanngard og en strips for nedre tanngard. Hver strips skal sitte i 1 time og bør gjentas i 14 dager for best mulig resultat.
Hvordan fungerer Spotlight Whitening Strips: Fargen på tennene dine påvirkes av en kombinasjon av tennenes naturlige skygge og ytre flekker som forsterkes gjennom årene, som for eksempel fra te, kaffe og rødvin osv.
Hydrogenperoksid bryter ned disse flekkene på to måter:
• Ved å bryte ned komplekse flekker som har bygd seg opp over tid på tannoverflaten
• Ved å trenge inn i topplaget av emaljen for å lysne fargen.
Spotlight Whitening inneholder 28 strips, 14 dobbelpakker med 2 strips i hver pakke,
14 strips til tennene nede og 14 strips til tennene oppe.