FOREO

ISSA Baby Sunflower Yellow Squirrel

Yellow

Variant

1 345 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 98973
FOREO ISSA baby er en oppladbar, ikke-slipende elektrisk tannbørste som er spesielt utformet for barn mellom 0 og 4 år. ISSA baby har myk silikonbust og myke pulseringer, noe som gjør ISSA baby til en optimal løsning for tidlig munnhygiene. ISSA baby har et ikke-avtagbart børstehode og inneholder verken BPA eller ftalater. ISSA baby har en massasjefunksjon som fjerner matrester, samtidig som den stimulerer tannveksten. Tannbørsten dekker hver tann fra alle vinkler og er ideell også for spedbarn som ikke har fått sin første tann ennå. På ISSA baby dukker det dessuten opp et smilefjes når du har pusset i 2 minutter. ISSA baby kan brukes i 265 dager etter bare én USB-lading.

Slik gjør du:
1. Trykk én gang på universalknappen for børstemodus eller to ganger for massasjemodus. Ta utgangspunkt i barnets alder, og bruk enten den mengden tannkrem som tannlegen anbefaler, eller en beroligende gel som er spesielt tilpasset spedbarn.
2. Oppmuntre barnet til å bruke ISSA baby på samme måte som en manuell tannbørste, og puss tenner og masser tannkjøttet med sirkelbevegelser i 2 minutter. Når de 2 minuttene har gått, dukker det opp et smilefjes som viser at barnet har gjort en god jobb!
3. Slå av ved å trykke på universalknappen en tredje gang.
4. Skyll ISSA baby ren med vann.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.