Medlemsvilkår

Medlemskapsutgiver er Blush AB (913 648 277),  Østre kullerød 2, 3241 SANDEFJORD. Blush AB blir heretter referert til som "Blush".
Denne avtalen gjelder for medlemmer av House of Youty. I tillegg til disse vilkårene gjelder vår personvernregler og kjøpsvilkår.

Medlemskap

For å bli medlem av House of Youty må du være fylt 18 år, medlemskapet er personlig og knyttes til e-posten du registrerte.

Avgifter

Det er gratis å være medlem i House of Youty.

Gyldighet og oppsigelse av medlemskap

Medlemskapet er gyldig inntil videre eller til en av partene velger å avslutte det. Du kan avslutte medlemskapet ditt når som helst via din egen profilside eller ved å kontakte vår kundeservice. Ubrukte poeng i Blush vil ikke bli refundert dersom kontoen avsluttes.

Endringer i medlemsvilkårene

Blush forbeholder seg retten til å endre vilkårene i House of Youty. Som medlem vil du bli informert (1) måned i forveien via e-post om endringer i vilkårene og betingelsene.

Personopplysninger

Blush behandler personopplysningene dine i samsvar med GDPR for å kunne identifisere deg som medlem og administrere medlemskontoen din. Vi behandler personopplysningene dine for å gi deg fordeler og personlige tilbud. Dine personopplysninger brukes også til å kunne markedsføre produkter og tjenester. Dine personopplysninger kan også brukes til å gi deg en personlig opplevelse av Blushs tjenester i henhold til vilkårene i medlemskapet ditt. Vi behandler også personopplysningene dine for å evaluere, utvikle og forbedre Blushs tjenester, produkter og systemer. Vi beholder personopplysningene dine så lenge du er medlem av House of Youty.

Kommunikasjon og tilbud

Kommunikasjon rundt House of Youty foregår vanligvis via e-post og sms. Som medlem får du personlig kommunikasjon om kampanjer, tilbud, nyheter, produktanbefalinger og inspirasjon. For at vi skal kunne oppfylle denne forpliktelsen, analyseres informasjon som samles inn om deg, som du godtar ved å være medlem. Du kan når som helst avslutte dette på din profilside eller ved å kontakte vår kundeservice.

Force majeure

Blush er ikke ansvarlig for skader forårsaket av lovbud, regjeringstiltak, streik, blokade, boikott, lockout eller andre lignende omstendigheter. Reservasjonen er gyldig selv om Blush selv tar eller er underlagt slike konflikttiltak. Blush er heller ikke forpliktet til å kompensere i andre tilfeller skaden som påløper dersom Blush har vært normalt forsiktig.

Kontaktopplysninger

Organisasjonsnummer: 913 648 277

Navn/ foretaksnavn: BLUSH AB

Organisasjonsform: Aksjeselskap

Forretningsadresse: Østre kullerød 2, 3241 SANDEFJORD

Kommune: Sandefjord
Email: info@blush.no