5 stylingtips for hverdagshåret

Inspiration

70 og 80-tallet er tilbake for fullt. I følge ghdog L`Oréal er det utslått hår med midtskill i ekte hippie-stil som gjelder. Vårens hårtrender er med andre ord enkle, og her er tipsene som er mulig å gjennomføre hjemme.

Krøller

Krøller er fortsatt inn, men ifølge ghd skal stylingen tones noe ned sammenlignet med tidligere år. Med rett verktøy er det veldig enkelt å følge moten, uansett om du foretrekker store eller flate krøller. 

Store krøller

Gjør håret klart for frisyren med ghd curl hold spray som tilfører hold, og gre godt gjennom håret med en god børste. Del inn håret og fest med klyper. Nå han du ta frem den allerede varme rettetangen. Lag én og én bølge ved å rotere styleren i 180 grader. Fortsett gjennom hele håret, og vær ekstra nøye med håret i fronten.

Når du har krøllet ferdig, rufser du gjennom håret med hendene for en naturlig fordeling av krøllene og for å spare volum. Avslutt med en god hårspray, som Redken Forceful 23. Den vil gjøre at krøllene holder lenger. Pynt gjerne håret med litt bling i midtskillen. Har du behov for å få håret litt bort, er det enkelt og trendy med store spenner.

Se filmen som gir deg stilen steg for steg:

Stjel stilen på 1-2-3:

1. Del opp ditt nygredde hår.
2. Krøll del for del med rettetang.
3. Rufse håret med hendene.

Flate krøller

Som nevnt tidligere er 70-tallet i vinden, og håret skal ha litt bevegelse med naturlige bølger. Bruk stylingprodukter som AMIKA Curl Corps Enhancing Gel eller Wella Professionals Eimi Nutricurls for et langvarig resultat med varmebeskyttende egenskaper. Flett håret løst i flere fletter og fest med hårstrikker. Bruk ghd rettetang og gå over fletten.

Husk å være ekstra forsiktig nederst på fletten, så du ikke smelter strikken. Hårtuppene legger du som en S for å oppnå bølger fra rot til tupp. Vipps ser det ut som du du har sovet med fletter og det blir litt liv i håret. Avslutt med hårspray, som Joico Power Spray, for en varig look i lekkert design.

La hårmodellen fra ghd vise deg fremgangsmåten:

Stjel stilen på 1-2-3:

1. Flett håret
2. Dra over flettene med rettetang.
3. Ta ut flettene og bruk hårspray.

Midtskill for deg med dårlig tid

Den enkleste versjonen av årets hårstyling er stram midtskill med håret bak ørene. Midtskill har vært populært lenge, nytt denne sesongen er at håret skal legges stramt bak ørene. Lag en nøye midtskill med en god kam, ta i KMS TameFrizz Smoothing Lotion i vått hår og gre håret glatt ned. Gå gjerne ut med halvvått hår eller tørk luggen raskt med kald luft for å få den til å ligge. Bruk eventuelt mer produkt for å glatte ut håret det lille ekstra, eller bruk gjerne litt hårvoks for å få luggen til å ligge stramt bak ørene.

Kort hår? – fortvil ikke

For deg uten lange lokker er det fullt mulig å følge moten, også den er veldig enkelt i år. For deg med halvlangt hår er nemlig en mini-hestehale i nakken inn. Det er megaenkelt, og en stil du gjennomfører på sekunder. Utfordringer er kanskje lengden på håret, men Blax hårstrikker sitter godt uten å være prangende.