Black Week Skjønnhetsfavoritter

Inspiration

Black Week er endelig her, og denne uken er det perfekte tidspunktet for å oppdatere sminkevesken og baderomshyllen med nye lanseringer, bestselgere og klassikere. Vi forstår at du kanskje ikke orker å bla gjennom tusentals produkter, og derfor vi samlet sammen noen favorittprodukter som vi håper vil gi deg den inspirasjonen du trenger for å plukke ut noen nye favoritter. 

La oss introdusere Black Weeks hotteste tips:

 

Paco Rabanne - Fame

Oppdag den nye feminine parfymen Fame fra Paco. Ikke bare har en helt nydelig design, men den lukter også fantastisk. Parfymen er en ekte avantgardedrøm og ikke minst en fremtidig klassisker.  En uimotståelig fruktig og floral duft som øker selvtilliten og gir liv til din indre stjerne som inneholder mango, sjasminblomst og røkelse.

 

Lancôme - Hypnôse Valume-A-Porter Mascara.

Oppdag en av Lancômes beste og mest populære mascaraer som gir deg et hypnotisk blikk med maksimalt volum.

Formelen er lett og luftig som gjør den enkel å bygge med opptil seks lag! Den tette børsten gir fint volum og du når selv de korteste vippene som ellers kan være så vanskelige å få tak i. Perfekt når du vil ha fine vipper med falsk øyevippeeffekt!

 

Ghd Gold styler

Ditt hår fortjener mer enn en vanlig rettetang! 

Med Ghd gold styler får du til og med blankere, mykere og sunnere hår. 

Styleren glir lett gjennom håret uten å skade det, og er formet for å gi deg myke, fine krøller eller perfekt flatt hår.

Hugo boss - the Scent

The Scent er den høyt elskede duftduoen som har fått utrolig mange fantaske anmeldeler!

The Scent For Her bringer lyst til liv med sin sensuelle duftsammensetning. Duften åpner med saftig fersken kombinert med søt honning og fresia som gjør duften umulig å motstå. I hjertet er osmanthus og i basen hviler ristede kakaobønner.

I herreduften The Scent er det krydret ingefær som balanseres av sødmen fra Maninka-frukten. Sødmen fra Maninka-frukten er kombinert med lavendel, som gir duften en maskulin karakter. I basen er det en intens duft av skinn.

 

No7 - lift & luminate triple action night cream

Maksimer hudens skjønnhetssøvn med Lift & Luminate Triple Action Night Cream! Denne superkremen forbedrer tre hovedtegn på aldring: rynker reduseres synlig, huden føles fastere og pigmentering minimeres for en jevnere hudtone. La kremen gi deg hydrert og sterkere hud mens du sover!

 

Soap & Glory - call of fruity body scrub

Har du noen gang skrubbet huden med en duft som er så eksotisk at du nesten hører bølgeskvulpene, vinden i palmetrærne, og kjenner den varme sanden under føttene? Forflytt deg til et mer eksotisk sted med den forføreriske tropiske duften fra CALL OF FRUITY Body Scrub. Den er beriket med eksfolierende rosa jojobaballer og kokosnøttskall som fjerner døde hudceller og gjør huden silkemyk.Biotherm Aquasource night spa

Aquasource Night Spa er en fuktighetsgivende nattkrem til kvinner som ønsker intens fukt. I løpet av natten minster huden fuktighet, samtidig som huden har den beste forutsetningen for å regenereres. Derfor kan det være veldig lurt å gi huden litt ekstra pleie om natten.
Huden vil oppleves mer fuktet og føles silkemyk og behagelig etter første bruk.