Åtte grunner til å elske mineralmakeup fra bareMinerals

01.06.2022 22:00:00
Inspiration

Åtte grunner til å elske mineralmakeup fra bareMinerals

Naturlig makeup og clean beauty er en stigende og spennende trend. Takket være bareMinerals sine rene mineralbaserte pigmenter er dette pudderet ikke bare veldig bra for huden din, men også utrolig enkelt å påføre. Pudderet forvandles til en glødende krem som smelter på huden og visker enkelt bort ujevnheter. Original Loose Mineral Foundation SPF 15 fra bareMinerals er det produktet som startet hele mineralmakeup-revolusjonen for mer enn 30 år siden, og på verdensbasis selges det et Original Foundation hvert 3.sekund. Tenk på det!

Noe av det beste med mineralpudder er alle mulighetene du har! Du kan bygge opp ønsket dekkevne, få ekstra pigmenter i fargen ved å tilføre highlighter eller bronzer, eller du kan legge den som concealer. Det finnes uendelige muligheter for å skreddersy din unike look og ønsket finish.

Selve påføringen av mineralpudder gir nærmest en spafølelse, og vil hverken føles klissete eller tung. Påføringen er en forlengelse av hudpleien som både føles og ser naturlig ut. Her får du 8 grunner til å elske mineralmakeup'en fra bareMinerals!

1. FÅ INGREDIENSER

Original Loose Mineral Foundtion inneholder faktisk kun FEM rene mineraler. Ingen fyllstoff, ikke vann eller annet som tar opp plass i produktet. Her er det kun pleiende mineraler som styrker og beskytter huden samtidig som du får en nydelig og naturlig finish.

 

2. ENKEL PÅFØRING 

Du har kanskje hørt om SWIRL, TAP, BUFF? Dette er den enkle måten du påfører produktet på. Hell litt pudder i lokket, og med raske sirkulære bevegelser varmer du opp pudderet med kosten, Beautiful Finish Brush, i lokket. Sørg for at pudderet sitter godt inne i kosten. Kakk av overflødig pudder, og buff deretter produktet lett på huden med kosten. Det er enkelt, og du trenger ikke å bekymre deg for at det skal bli kanter eller ujevnt resultat. Gjenta prosessen til du har oppnådd ønsket dekkevne.

3. KREMET FINISH

Takket være mineralpigmentene til bareMinerals får man et kremet og smidig resultat som gir masse glød. Den etterlater huden med en airbrushet finish som ikke virker puddrete, og det føles som din egen hud. Og alt dette uten at det krever så mye av deg.

 

4. DU HAR MER KONTROLL

Ved å bruke mineralpudder kan du påføre så mye eller lite du ønsker. Du har kontrollen. Men husk, det er alltid lettere å påføre mer, enn å ta bort produkt, så det beste er å starte med litt produkt, og så påføre litt og litt av gangen. Med mineralmakeup blir du din egen makeup artist.

5. SKREDDERSY FARGE OG FINISH

Du har også full kontroll når det gjelder farge og nyanser. Flere har en foundation for vinter og en for sommer, og her kan du også blande de to for å få fargen som passer din nyanse, slik at den passer deg perfekt. Dette kan du også fint gjøre med for eksempel øyenskygge, hvor du kan lett blande to eller tre farger for å få akkurat den fargen du vil ha.

 

6. DU KAN BLANDE FORMULA

Her kan du også ekspremintere og skreddersy. Det er fritt frem å mikse og matche. Du kan blande med serum, flytende foundation, flytende highligter osv. Eller du kan blande ditt mineralpudder-blush med litt fuktighetskrem for å få en kremblush om du ønsker en sunn og naturlig glød. En super partner til våre mineraler er SKINLONGEVETY Long Life Herb som kan blandes i alle produkter.

En annen mulighet er å blande mineral highlight eller Bronzer i din body lotion for ekstra farge og glød!

7. HUDELSKENDE EGENSKAPER

Vi trenger alle tilskudd av mineraler og vitaminer, men svært lite av det man spiser når helt ut i huden, som faktisk er vårt aller største organ. Ved bruk av Mineralmakeup tilfører du huden din mineraler direkte, og du vil få en sterkere hud på sikt ved å bruke foundation hver dag. I tillegg vil zinkoksid og titandioksid virke beroligende på betennelser OG beskytte deg mot solen!

 

8. HOLDER DAGEN LANG

Avslutt alltid med Mineral Veil, et settingpudder som er talgabsorberende og som gjør at sminken sitter hele dagen, kvelden og natten lang.