Alt du trenger å vite om No7

Inspiration

Lag plass på baderomshylla di for et nytt merke: No7, som tar med seg Storbritannias best bevarte hudpleiehemmelighet. Dette merket har bygget opp en kult-tilhengerskare takket være den resultatorienterte tilnærmingen til hudpleie. Hvert produkt er skapt med en spesifikk hudtype eller hudtilstand i tankene og stemplet som klinisk godkjent.

En oversikt over de ulike seriene og deres fordeler

 

No7-seriene

No7 ble grunnlagt i 1935 og har skapt seg et navn ved å levere skjønnhetsløsninger som du faktisk har lyst til å integrere i din daglige hudpleierutine. Her er faktorer som dagliglivets påkjenninger og miljøpåvirkninger som stress, forurensning og solskinn tatt hensyn til, og merket tilbyr vitenskapelig hudpleie som fremmer innovasjon og ny teknologi. De ulike seriene du finner fra No7 er: Laboratories, Protect & Perfect, Lift & Luminate, Restore & Renew og Hydroluminous. Innen hver serie finnes målrettede cleansers, serum, kremer og masker som motvirker aldringstegn, gjenoppbygger hudens ungdommelighet og booster din naturlige glød.

Laboratories

The Laboratories-serien tilbyr klinikkopplevelsen hjemme. Produktene er designet for å levere resultater som ligner ikke-invasive behandlinger du kan finne hos en dermatolog. Konsentrerte ingredienser er heltene i disse produktene. Noen av høydepunktene fra Laboratiories-serien er:

No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum: Dette serumet er styrket med Matrixyl 3000 Plus, som forbedrer utseendet på linjene rundt øynene, i pannen, mellom brynene og rundt leppene.

No7 Laboratories Firming Booster Serum: Dette serumet er designet for å jobbe med tapet av fasthet i ansiktet og nakken.

Protect & Perfect
(Anbefalt alder: 30-45)

Protect & Perfect-serien reduserer synligheten av fine linjer og minimerer rynker. Denne serien gir intens fuktighet ved hjelp av Matrixyl 300 Plus, hyaluronsyre og C-vitamin. Must-have-produktene fra denne serien er:

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Dual Action Cleansing Water: Naturlig AHA-syre fra fruktekstrakt hjelper med å aksellerere hudcelleproduksjonen og forbedrer hudstrukturen.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum: Inneholder retinylpalmitat, en mild form for A-vitamin.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Day Cream: Beskytter mot daglige miljøpåvirkninger takket være SPF 15 og femstjernes UVA.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Night Cream: Booster hudens naturlige repareringsprosess om natten.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Eye Cream: En formula som er rik på antioksidanter og reduserer mørke skygger og hovenhet.

Lift & Luminate
(Anbefalt alder: 45-60)

Lift & Luminate-serien arbeider for å forbedre hudtonen og virker oppstrammende. Produktene er dermatologisk testet og superladet med nærende ingredienser  som E- og B5-vitamin og hibiskus (som fremmer hudens naturlige produksjon av kollagen). Produktene vi elsker å løfte fra denne serien er: 

No7 Lift & Luminate Dual Action Cleansing Exfoliator: Benytter seg av vitamin C, E og B5 for å fjerne urenheter og overflødig olje, og forbereder huden på best mulig absorbering av aktive formulaer.

No7 Lift & Luminate Triple Action Serum: Inneholder No7s lysnende kompleks for å lysne pigmentflekker og gi en jevnere hudtone.

No7 Lift & Luminate Triple Action Day Cream: Næringsrik krem som beskytter for frie radikaler og solskade.

No7 Lift & Luminate Triple Action Night Cream: Denne jobber gjennom natten og erstatter fuktighet som har gått tapt i hudbarrieren.

No7 Lift & Luminate Triple Action Eye Cream: Inneholder antioksidanter og har en foryngende effekt på øyeområdet.

 

Restore & Renew
(Anbefalt alder: 60+)

Restore & Renew-serien gir deg en myk, løftet hud og en ungdommelig glød. Serien er designet for å hjelpe mot de utfordringene en moden hud møter, og hvert produkt fremmer en sunnere hud og styrker hudens naturlige forsvar. Våre favorittprodukter inkluderer:

No7 Restore & Renew Dual Action Cleansing Lotion: Denne renser og eksfolierer samtidig. Skånsomme enzymer renser bort smuss og rusk, uten å fjerne hudens naturlige oljer.

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum: Dette serumet gjør den tunge jobben når det kommer til å bekjempe alderstegnene, takket være aminosyrer og peptider som bidrar til en jevnere og fastere hud.

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Day Cream: En næringsrik krem som inneholder hudfornyende ingredienser, som retinylpalmitat.

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Night Cream: Gir deg fastere hud mens du sover, og har dessuten en lysnende effekt.

No7 Restore & Renew Multi-Action Eye Cream: Gir en jevnere hudtone og løfter og lysner huden rundt øynene.

 

Hydraluminous

Hydraluminous-serien booster fuktnivående i huden med over 60 prosent og gir deg derfor en supermyk og gjennomfuktet hud. Her snakker vi produkter som bader huden i fuktighet, men samtidig føles freshe og lette. De beskytter dessuten mot miljøpåvirkninger som forurensing. Serien benytter seg av noe som heter "HydraDrench Complex and Pollution Shield"-teknologi, som etterlater deg med en hud som ser friskere og mer glødende ut. Våre toppvalg fra serien er:

No7 Hydraluminous Eye Hydrator: Denne øyekremen har en herlig vann-gel-konsistens som raskt absorberes og fukter den delikate huden under øyene. Her får du et synlig mer våkent blikk og huden føles oppfrisket.

No7 Hydraluminous Recovery Cream: Denne er formulert for å rehydrere huden gjennom natten, og har en lett gel-krem-konsistens som gir huden en følelse av intensiv fuktighet, samtidig som den er forfriskende og gir huden ny energi.

No7 Hydraluminous Recovery Gel: En rik, luksuriøs nattkrem som gjenfukter huden gjennom natte og støtter hudens gjenopprettelse etter dagens miljøpåvirkninger.

No7 Hydraluminous Water Concentrate: Med en fresh, vannlignende konsistens er Water Concentrate styrket med ren hyaluronsyre og No7s HydraDrench Complex, som gir over 100 prosent fuktboost til huden.

No7 Hydraluminous Water Surge Gel: En lett, nærende fuktighetsgel som gir fuktighet til huden i opp til 72 timer, og etterlater huden din fresh og glødende.

De riktige produktene for huden din

Å kjenne hudtypen sin er den beste måten å finne ut hvilke produkter som er best for deg. Det er fem hovedhudtyper: tørr, fet, kombinert, normal og sensitiv. Hver type reagerer ulikt på visse ingredienser, teksturer og formulaer. Tørr hud vil for eksempel trekke til seg rike kremer og mykgjørende produkter, mens hudtyper som er på den mer skinnende siden foretrekker lettere kremer eller gel-konsistenser.

Tørr hud

Tørr hud karakteriseres gjerne av flakete, tørre partier og grov tekstur. Hvis du har tørr hud opplever du kanskje rødhet i kinnene og kan være utsatt for fine linjer. Det beste er om du ser etter produkter som inneholder hyaluronsyre og ceramider, som fukter huden og beskytter den fra ytterligere skade. Prøv: No7 Instant Results Nourishing Hydration Mask

Fet hud

Fet hud kan fremstå skinnende på overflaten og være utsatt for utbrudd av uren hud og akne. Hvis du har fet hud bør du se etter lette kremer og gel-produkter. Jevnlig, mild eksfoliering med produkter som inneholder AHA-syrer kan hjelpe med å balansere oljeproduksjonen og rense huden. Prøv: No7 Hydraluminous Water Surge Gel

Kombinert hud

Kombinert hud er nettopp dét: en kombinasjon av hudtyper. Vanligvis opplever dere med kombinert hud at dere har fet hud i t-sonen og tørr hud i kinnene. Her gjelder det å bruke målrettet hudpleie ved å påføre fuktende ingredienser i de tørre partiene og eksfolierende produkter i de fete partiene. Balanserende serum kan hjelpe med å holde kombinert hud i sjakk. Prøv: No7 Restore & Renew Cleansing Lotion

Normal hud

Normal hud er vanligvis en velbalansert hud. Her gjelder det å fokusere på daglig rens og fuktighet, med produkter som ikke er for rike/fyldige. Husk at ansiktet ditt aldri skal føles stramt etter vask eller eksfoliering, da dette indikerer dehydrering. Prøv: No7 Lift & Luminate Triple Action Night Cream

Sensitiv hud

Sensitivitet kan pårvirke alle hudtyper, men som oftest er de tørr eller dehydrert hud som er sensitiv. Hvis du opplever at reaksjoner eller irritasjoner når du bruker produkter har du sannsynligvis en sensitiv hud og bør tilnærme deg hudpleien din med forsiktighet. Se etter parfymefrie og alkoholfrie produkter for å unngå ingredienser som kan plage huden din. Prøv: No7 Protect & Perfect Intense Advanced Day Cream

 

Hvorfor velge No7?

De målrettede hudpleieproduktene fra No7 kan hjelpe deg med å bekjempe de vanligste hudproblemene. Hvis huden din er matt eller mangler glød kan du se etter produkter som har en lysnende effekt innenfor alle seriene fra merket. Dette inkluderer produkter som inneholder C-vitamin og pro-retinolingredienser som retinylpalmitat. 

Når det gjelder ujevn hudtone og -tekstur, kan en skånsom tilnærming til eksfoliering hjelpe med å redusere utbrudd og urenheter, samtidig som det balanserer oljen i huden. Prøv No7s Lift & Luminate Dual Action Cleansing Exfoliator som første steg i din rutine.

Følg opp med et serum som gir fukt og mykgjør huden, som No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum eller No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum.

Bli kjent med hele No7s sortiment ved å snakke med en av våre kundeservicemedarbeidere som er tilgjengelige via chat. De kan hjelpe deg med å velge produktene som er best for din hudtype og få deg på rett vei til en glødende og sunn hud (gjør deg klar for komplimenter).

Oppdag mer

Hudpleie