Anti-aldring

Inspiration

Alder er et tema som opptar mange av oss, og etter hvert som huden vår modnes trenger den en litt annen pleie. De fleste ønsker å holde huden ung og spenstig til det lengste, det er da våre gode anti-aldringsprodukter kommer til sin nytte.

Forebygging mot rynker

Er du fortsatt ung, er forebygging det beste du gjør for huden din. En god rens er et godt utgangspunkt for huden din uansett alder, ifølge ekspertene. I tillegg er god fuktighet og UV-beskyttelse to andre viktige brikker for deg som vi bremse tidens aldringstegn.

Solfaktor mot tidlig aldring

Solfaktor i kremer og makeup er ikke bare forbeholdt sommeren. Huden utsettes for ytre påkjenning av UV-A og UV-B hele året, og det er viktig å beskytte seg. Dette er spesielt viktig dersom du er plaget av hyperpigmentering eller av andre årsaker få ujevn hudfarge. Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50 er en viktig brikke i serien Dermalogica AGE Smart som tilfører både langvarig fukt som gir god beskyttelse mot ekstern påvirkning. 

Husk: Dersom du skal være ute i sola, for eksempel på vinterfjellet, er det viktig å smøre seg flere ganger i løpet av dagen.

 

Mange gode anti-aldingsprodukter

Tidspunkt og alder for rynker er veldig individuelt. Noen oppdager sine første mimikkrynker tidlig i 30-årene, mens andre blir rundt 40 år før de første rynkene kommer for å bli. Da er det på tide å jobbe mot tiden, og det mangler det ikke på anti-rynkeprodukter på markedet.

Ole Henriksen er en av våre leverandører som foreløpig ikke er like kjent i Norge som i USA, tross sitt danske opphav. Dansken flyttet over dammen og ble etter hvert en guru innen hudpleie, og står bak det suksessrike merket som bærer hans fulle navn, Ole Henriksen. Blant hans produkter selger vi serien som er spesielt utviklet for aldrende hud med navn truth collection. Serumet, Truth Serum, er en av våre bestselgere til en hyggelig nettpris.

Dagkrem mot rynker

I tillegg til solfaktor bør dine kremer tilføre tilstrekkelig fukt, da moden hud krever mer. Både Glo Skin Beauty og Ole Henriksen har sine respektive dagkremer i sine populære serier. Truth Revealed SPF15 lysner pigmentering, gir fukt og glød, og beskytter mot sol, som med andre ord er alt din aldrende hud trenger. Klairs Illuminating Supple Blemish Cream bruker "smart color system" som blender seg perfekt med din hudtone. Den dekker rødhet og porer, irriterer ikke huden og har solfaktor 40.

Også Matis og Babor er store når det gjelder utvalg av kremer mot aldring.

Øyekrem mot aldring

Huden under øynene er sart og krever derfor dedikerte produkter. I tillegg er dette et av stedene man gjerne eldes først, slik som smilerynker rundt øynene. Øyenkrem er gjerne også da det første produktet man kjøper når man oppdager rynker i speilet. Matis Reponse Yeux Lift Effect Gel  og Dermalogica Age Smart Multivitamin Power Firm er to av flere gode produkter som demper aldringstegn.

Rens

Babor Cleansing CP Phytoactive Reactivating og Babor Cleansing HY-ÖL Cleanser er deler av en renserutine for deg med sliten hud produktene skal blandes sammen, og ved å tilføre vann masseres produktene inn og skylles av for et rent og naturlig resultat. For deg med solskadet hud og pigmentering kan eksfolierende produkter, som Dermalogica Age Smart Multivitamin Thermafoliant og Glo Skin Beauty Glycolic Resurfacing Cleanser. Disse renseproduktene fjerner døde hudceller, og trolig forsvinner også en del av de uønskede pigmentene.

Vi elsker serum

C-vitamin er en gjenganger i serum mot aldring, og Glo Skin Beauty Boost 15% Vitamin C er intet unntak. Også dette antialdrings-serumet er spekket med vitamin C som beskytter huden mot UV-skader, lysner og stimulerer. Serumet påføres hver morgen på renset hud, og absorberer raskt slik at du enkelt kan påføre dagkrem etterpå.

Nattkrem mot rynker

Doctor Babor Lifting Cellular Collagen Booster og Repair Cellular Ultimate Repair er eksklusive kremer i denne klassen som skal være et fullgodt alternativ til injeksjoner på veien mot en ungdommelig og glatt hud. Det er en rekke gode kremer blant våre nattkremer med ingredienser som jobber mot hudens naturlige aldring. Våre bestselgere er blant andre Decléor Aroma Night og Matis Reponse Jeunesse Night AvantAge 50ml.

For deg som har rundet 50 år finnes det egne produktserier. Huden endrer seg med alderen og mange opplever å få en tørrere hud med årene. Decleor Orexcellence  og Glo Skin Beauty Soultions Firm er oppstrammende serier for godt voksen hud, det vil si skreddersydde produkter for damer i alderen 50 +. 

Eksklusivt

Hvis kun det beste er godt nok og du gjerne vil legge noen kroner inn i eksklusive ingredienser, er Babors Sea Creation-serie en luksuriøs produktlinje bestående av serum og kremer. Med perleproteiner og havsilke, hentet ut fra et vulkanrev i Stillehavet, forbedres huden dramatisk, og man kan forvente en eksepsjonell effekt.