Årets bestselgere

Inspiration

Nytt år, nye muligheter, og ikke minst nye herlige produkter på vei inn! Før vi legger 2022 helt bak oss, vil vi se på de effektive produktene, fantastiske toppselgerene og ikke minst de herlige skjønnhetsfavorittene året har hatt med seg.  Sjekk ut oppsummering av de elskede skjønnhetsproduktene -  nemlig våre bestselgere! 

1. Olaplex - Bond Maintenance Duo

Føner, retter eller krøller du håret? Da er sannsynligheten stor for at håret ditt trenger Olaplex. Det er kanskje ikke så rart at disse produktene er så populære i og med at de gjør håret både sterkere og sunnere. 

 

2. bareMinerals - Orginal Loose Mineral Foundation SPF 15

En prisbelønnet mineralfoundation med 100% mineraler og et naturlig UV-filter SPF15. Den har en silkemyk konsistens i pulverform som føles ut som en krem når den påføres.

 

3. Vita & Wanda - VAAG Mer

VAAG Mer er utviklet av Vita & Wanda i samarbeid med Blush og kommer i et begrenset opplag. Det er en oppfølgeren til den populære duften VAAG, men denne gangen har vi våget enda mer! Det er en varm og krydret parfyme med holdning og personighet, perfekt når du ønsker å ta mer plass.

4. Biotherm Homme - Day Control Roll-on

Day Controll roll-on 48HDay er en effektiv antipersperant som virker i opptil 48 timer. Den motvirker lukt, smitter ikke av og er enkel å påføre, samtidig som den gir en umiddelbar frisk følelse.

 

5. Grande - Lash Enhancing Serum

Få lange og lekre vipper! Dette prisvinnende serumet hjelper med å forlenge korte vipper, samt forsterker svake, tynne eller ødelagte vipper. Du vil i tillegg oppleve at vippene bli mørkere.

 

6. Escentric Molecules - Molecule 01 EdT

Denne magiske duften luker ikke noe før den kommer i kontakt med varme. Man påfører duften der hvor pulsen er tydelig slik at den kan gi en særegen fermon-lignende utstråling. Perfekt duft om man ønsker en positiv påvirkning på andre!

 7. Dermalogica - AGE Smart Dynamic Skin

En fantastisk mykgjørende fuktighetskrem fra Dermalogica med SPF og reparerende reptider! Denne kremen er anbefalt for behandling og forebygging av hudaldring. Det er en stor favoritt som  som gir elastisk og hydrert hud, samtidig som den beskytter godt mot solen!

 

8. Ghd - Platinum + Black

Det beste har blitt enda bedre! Dette er en avansert rettetang med komplett kontroll over termeratur og varme. Nye ghd platinum + fortstår akkurat hva håret trenger, og tolkers hårets behov når du styler deg. 

 

9. Lancôme - Hypnose Mascara

Den bestselgende volummaskaraen til Lancôme er virkelig en klassisker! 

Den er perfekt til å skape vipper med masse volum, og den kan legges igjen og igjen for å bygge opp volum uten at den drysser, klumper eller klisterer seg. En absolutt must-have i sminkevesken. 

 

10. Sol de Janeiron - Brazillian Bum Bum Cream 

Dette er en herlig vanedannende, hurtigabsorberende kroppskrem som hjelper til å stramme opp og myke opp hele kroppen! Den er svært nærende, men likevel overraskende lett og silkeaktig konsistens som absorberes raskt inn i huden uten å være klebrig eller føles oljete.