bareMinerals årets makeupmerke

Inspiration

bareMinerals ble årets makeupmerke under Costume Awards 2018. Annette Haga valgte for anledningen en lekker sort kjole med detaljer av gull, og diskret makeup med kontrastfulle, røde lepper. Her ser du oppskriften for en perfekt makeup til en prisutdeling uten sidestykke.

Underlaget er viktig

Allerede dagene før festen bør du tenke på forberedelsene. Med gode rutiner og produkter for rens og hudpleie, samt tilstrekkelig med søvn, er et godt utgangspunkt for vellykket makeup. Annette Haga sverger til bareMinerals både til hverdags og til fest.

Legg på basen

Annette Haga trekker frem at de naturlige ingrediensene er av en av grunnene til at hun digger bareMinerals. I tillegg kan produktene brukes både til lett sminke på dagtid og litt tyngre sminke for party. Hun har noen faste favoritter til basen som hun ikke klarer seg uten, nemlig disse:

Slik gjør du:

1.  Fordel et tynt lag med Prime Time eller Complexion Rescue. Disse produktene dekker ulike behov. Primeren jevner ut huden og gjør at makeupen holder seg lenger, mens Complexion Rescue er en BB og CC-krem i ett som i tillegg

gi fukt, glød og jevner ut hudtonen.

2.  En concealer er en god medhjelper mot lite søvn og er en kort vei til å se mer opplagt og freshere ut. bareSkin Serum Concealer er Haga sin favoritt som hun jobber inn i huden med en kost eller beautyblender.

3.  BAREPRO Performance Wear Liquid SPF 20 ble kåret til årets beste foundation i 2017, og ifølge bloggeren er den fortsatt en vinner. Produktet jobber både med å glatte ut ujevnheter samt gir full dekk-evne med et matt resultat.

Haga sier hun foretrekker å bruke en foundationbørste for å få et jevnt og fint resultat. I tillegg er dette varig sminke som holder seg fin i 24 timer, perfekt for festlige anledninger der du vil at makeupen skal vare lenge.

4. Med BAREPRO Contour Face-Shaping Powder Trio kan du fremheve eller forminske dine ansiktstrekk etter ønske. Og i dette produktet har du tre vanlige farger i ett. Konturering dreier seg i korte trekk om å fremheve med lys farge og forminske med mørke. Med dette trikset kan du markere kinnbena med å legge en mørkere farger under kinnbenet.

5.  Her bruker Annette Haga øyenskyggene: 9. Mixologist, 11. Hot Commodity og 5. Pale Silk fra øyenskyggepaletten The Bare Naturals og blander disse for å oppnå den perfekte match til antrekket.

6.  For sexy katteøyne anbefaler hun eyelineren Lash Domination Liquid Ink Liner og sammen med Lash Domination Volumizing Mascara får hun markerte øyne og vipper med volum. I tillegg setter hun på ekstra vipper for en gjennomført look.

 

7.  Til leppene bruker hun først lipliner for å ramme inn leppene og unngå at leppestiften sklir utover. Annette Haga digger fargen SRSLY RED, Statement Luxe-Shine er en bareMinerals leppestift som ikke tørker ut leppene men som sitter.

8.  Helt til slutt bruker hun et pudder med navn Translucent Powder Duo som setter sminken for et varig resultat.

 

Volià -klar for fest!