Bettina Buchanan sine favorittparfymer

24.03.2023 23:00:00
Inspiration

Bettina Buchanan sine favorittdufter

Vakre Bettina Buchanan, har nylig klikket hjem sine fire favorittparfymer, og vi kan ikke annet enn å bli inspirert av hennes utvalg. Med en sans for skjønnhet og en forkjærlighet for uimotståelige dufter, har Bettina valgt fire unike parfymer som matcher hennes personlige stil, selvsikkerhet og smak.  Lancôme's La Nuit Trésor Intense, Carolina Herrera's Good Girl Supreme, Hugo Boss's The Scent for Her og Marc Jacobs's Daisy Love Eau So Sweet gir henne en unik aroma av blomster, frukt og krydder. Så, hvis du ønsker å følge i Bettina Buchanan's fotspor og velge parfymer som gir deg selvtillit og utstråling, er det verdt å sjekke ut godbitene som havnet i hennes samling. 

 

Lancôme - La Nuit Trésor Intense

Namnlös design (2).png

La Nuit Trésor Intense er en florientalsk kjærlighetsduft som vil gjøre at hjertet ditt blomstrer med lidenskap. Saftige sorte kirsebær gir en øyeblikkelig intensitet, mens sensuell damaskus rose i hjertenotene pakker duften inn i et vanedannende slør. Bunnotene av mandelmelk og sensuelle trenoter gir duften en kremet finish og gjør den uimotståelig.

Denne duften er en fortryllende og vil til å føle deg sensuell og attraktiv. Duftens innpakning, en lekker rubinflaske prydet med en overdådig rød rose, gjør den til et flott tillegg til din samling av parfymer

Carolina Herrera - Good Girl Supreme

Namnlös design (3).png

Er du på jakt etter en duft som er modig, forførende og kompromissløs? Carolina Herrera Good Girl Supreme har alle de riktige ingrediensene for å gjøre deg til et blikkfang.

Good Girl Supreme har samme oppbygging som de tidligere Good Girl duftene, med sjasmin og tonkabønner som en viktig del av kjernen. Men denne gangen har Carolina Herrera lagt til bær og vetiver, som gjør parfymen dypere og mer intens. Resultatet er en duft som utstråler sensualitet og selvtillit.

Hugo Boss - The Scent for Her

Namnlös design (5).png

Hvis du er på utkikk etter en duft som vil gjøre inntrykk og bli husket for alltid, så bør du absolutt sjekke ut Hugo Boss The Scent. Denne uimotståelige duften er en opplevelse for alle sanser, og vil etterlate et duftende minne av en herlig opplevelse.

Utsøkte noter av honningglassert fersken, delikate fresiablomster, fengslende og kostelig Osmanthus-blomst og intens, ristet kakao er de viktigste duftnotene som kombineres for å skape denne unike og forførende aromaen. Sammen gir de en søt, blomstrende og intens duft som vil fange oppmerksomheten til alle rundt deg.

Marc Jacobs - Daisy Love Eau So Sweet

Namnlös design (4).png

Finn lykken med Daisy Love Eau So Sweet! Dette er en frisk, søt og flørtende duft som gir deg  følelsen av å være midt i en sommerdag, med en frisk bris og en overflod av søte smaker. Duftnotene består av hvite bringebær i toppen, blomster i hjerte og sukkermusk i basen. Dette gir en harmonisk blanding av friskhet og sødme, som passer til enhver anledning.