Bevar din unike glød hele året

25.06.2022 22:00:00
Inspiration

Bevar din unike glød hele året

Etter sommeren er det lett å føle at huden både er gusten og grå, og med en kald og tørr vinter i vente kan man lett drømme tilbake til en frisk og glødende sommerhud. Visste du at du faktisk kan oppnå denne friske looken hele året? Ved å følge noen enkle japanske skjønnhetstips kommer du til å få en misunnelsesverdig og glødende hud!

Første steg – et rent og fuktet underlag

Kanskje det aller viktigste steget for å oppnå en plettfri hud med uimotståelig glød er et rent grunnlag.  SENSAI er kjent for SAHO rutinen, som går ut på dobbel rens og dobbel fukt – for et dobbelt så bra resultat. I Silky Purifying sortimentet finnes det renseprodukter for dine unike hudpleiebehov. Step 1 fjerner make-up og urenheter, mens Step 2 fjerner døde hudceller og smuss. For ekstra rengjøring anbefaler vi en god enzym peeling som Peeling Powder.

Fuktighet er også essensielt for en glødende og motstandsdyktig hud. Begynn med å påføre Absolute Silk Micro Mousse på huden. Masser de små boblene forsiktig inn. Opplev at huden får umiddelbart nytt liv! Følg deretter opp med denne høstens tilskudd, Dual Essence. Nyheten har blitt omtalt som glød på flaske, og olje- og essensblandingen er virkelig et mirakelprodukt! Påfør 2-5 dråper (etter behov) og la trekke inn. Avslutt med din favorittkrem eller -emulsjon.

Andre steg - Glødende make-up og base

Huden din er nå rik på fuktighet og næring, og påføring av make-up kan begynne. SENSAIs andre glød-på-boks produkt er primeren Glowing base. Med perlepigmenter og lysreflekterende pudderkorn er grunnlaget for en glødende make-up look lagt. Primeren sørger også for at sminken holder seg plettfri hele dagen!

For en naturlig og dewy look anbefaler vi Luminous Sheer Foundation, som sørger for en jevnere og mer glødende hudtone. Med fargekorrigerende pigmenter blir gusten og rød hud også dekket. Vil du ha ekstra glød anbefaler vi å klappe inn lett Supreme Illuminator med fingrene på kinnben, neserygg og amorbuen. Dette er en nydelig kremet highlighter som passer både til hverdags og fest!

Tredje steg – velg din tilpassede glød!

Til slutt er det viktig å velge din personlige glødende signatur! Hvem ønsker ikke øyne som glitrer om kapp med stjernehimmelen? Her kommer øyenskyggepaletten Eye Colour Palette godt til rette. Denne høsten går vi for farger som er inspirert av den japanske høsten. Ønsker du et mer intenst blikk med markerte linjer er Liquid Eyeliner din redning, og for dramatiske vipper går vi for populære Lash Volumiser.

Avslutningsvis ønsker vi å toppe den glødende looken med den shiny og kremete leppestiften The Lipstick i fargen 13 Shirayuri Nude. For ekstra plump til leppene legger du på et lag med Total Lip Gloss over. Enten det er fest, hverdags eller et Teams-møte, er du nå klar for å vise frem din vakre og unike glød!