Blush tester julekalendere

07.12.2021 23:00:00
Inspiration

Blush tester julekalendere!

Blush har testet årets julekalendere! Og vi er i ekstase! Finere julekalendere skal du se lenge etter, her finnes det noe for enhver smak. Unn deg selv det lille ekstra til jul, eller kanskje du vil skjemme bort noen ekstra godt i år?

Decléor Julekalender 2020

 

Herlighet så fin! Mitt første inntrykk er at kalenderen fra Décleor er et smykke på badet! Den er stor, noe som er ekstra gøy, og inneholder en fantastisk julegave til både ansikt, kropp og sinn. Kalenderen er dekorativ og fargerik, med kreative detaljer og utsmykninger, og det er luker på begge sider av kalenderen.

Her kan man telle ned dagene til jul med 24 deilige produkter av naturlige ingredienser, essensielle oljer og dufter som er terapi i seg selv. Ønsker man å unne seg noe ekstra i år, med fokus på 'spa og velbehag' kan denne kalenderen virkelig anbefales! 

Flere av produktene er også store i størrelse, som gjør at de varer litt, og kalenderen gir god verdi for pengene. Her får du også produkter i 50 ml som gir muligheten til å virkelig bli kjent med og teste merket. Alle produktene oser velvære og dufter nydelig, ekte og rent. 

Decléors julekalender passer for alle aldre, og gjerne for de som er ekstra opptatt av naturlige ingredienser.

Jeg gir den ekstra bonus for at den er enkel å ta fra hverandre og resirkulere! Denne får terningkast 6! 

Molton Brown Adventskalender

 

Et ord - WOW! Verdens beste kalender må være fra Molton Brown. Her får du hele 24 velduftende julegaver som inneholder alt fra pyntekuler med dusj og badesåpe, EDT parfyme, duftlys, til håndkremer og body lotions. Alle gavene dufter helt fantastisk og fåes i «prøve» størrelse slik at du kan finne deg dine nye favoritter!

Kalenderen vinner mest sannsynlig årets 'look' med vel gjennomføre detaljer! Den er et smykke i seg selv, hvor det kommer frem 24 herlige gaveesker bak skapdørene. Pappen er også i eksklusiv kvalitet med fine farger og mønster. Her får de ekstra bonus for det totale inntrykket! 

Molton Browns julekalender har også stort og varierende innhold, med god oversikt over de ulike produktene forklart på baksiden. Den er litt dyr, men absolutt verdt alle pengene da den har innhold for en verdi av over 3000 kr! 

Her har du en kalender for den som allerede har alt innen hudpleie og makeup, og som vil unne seg en fantastisk førjulstid med spa og velvære! En flott gave til seg selv, eller kanskje til en du er ekstra glad i? Hos oss får denne terningkast 6! 

Pukka Julekalender 2020

 

Hva er vel bedre i årets mørkeste måned enn en deilig, varmende kalender fra Pukka? 24 teposer med økologiske og naturlige ingredienser som gjør godt for alle sansene, med en miks av urter, grønn og sort te! 

Innpakningen på Pukkas julekalender er superfin, og det er veldig praktisk at den kan henges som et dekorelement på kjøkkenet. Hyggelig som juledekorasjon i førjulstiden, tar ellers liten plass og du får en god oversikt over all teen. 

Her får du en perfekt kalender for deg som elsker te og vil prøve mange ulike smaker, eller som en gave til noen du er glad i.

Tenn et lys, finn frem pleddet og nyt!

Kalenderen får terningkast 5 av oss.

Babor Julekalender 2020

Babor sin julekalender har eksistert i mange år, og er blitt en førjulstradisjon for mange. Den er oser av eksklusivitet, eleganse og kvalitet. Her finner du den perfekte kur til ansiktet og oppladning til julehøytiden!

For å åpne ampullene på en forsvarlig måte må man ha en egen åpner, denne følger med og ligger bak ampullen i luke 1 - så altså ikke noe egen luke for denne! På baksiden av kalenderen er det nøye beskrevet hvordan man åpner ampullen, hvordan man skal påføre serumet og hvilke typer ampuller som følger med. Dette er noe for lukusdyret! 

Babor sin kalender er enkel å forholde seg til, du vet hva du får og overraskelsesmomentet er derfor lavt, spesielt hvis du har som en tradisjon å ha denne julekalenderen. Derimot får man en ampulle hver dag gjennom hele adventstiden som tilfører huden din alt av det beste den trenger, og man får virkelig den glødende huden mange andre etterstreber!

I tillegg til hver ampulle som gjemmer seg bak hver luke, får man et hyggelig ord eller setning som man kan ta med seg inn i dagen. Du sitter igjen med godt humør, fantastisk strålende, fuktet hud, med mye glød. Ampullene er nok til morgen og kvelds bruk i tillegg til decollete.

Babors julekalender har høy kvalitet, og gir deg en god følelse av å gi noe ekstra for huden din. Jeg ville anbefalt denne til kvinner fra ca 30+ og oppover, da ampullene har en så god effekt på huden. Terningkast 6 på denne klassikeren altså!

NYX Professional Makeup Julekalender Diamonds & Ice please!

Denne kalenderen er kul! Jeg digger at det er mye «glitter og glam», og at den i tillegg åpnes som en bok. Her finner du masse sminke i ulike farger og konsistenser, og kalenderen inneholder blant annet primer, pudder, øyenskygger, leppeprodukter og highlightere! 

Jeg er allerede kjent med blant annet Soft Matte Lip Cream, som er en av mine favoritter allerede. Alle leppestiftene legger seg fint på leppene, og holder gjennom hele dagen. Ble også positivt overrasket over hvor bra primeren er, som jeg ikke har testet før.

NYX får et ekstra pluss da det er morsomt å få prøve flere produkter i ulike farger! Kanskje man finner noen nye favoritter? Jeg har hvert fall funnet flere ting jeg er svært fornøyd med!

Det beste med NYX julekalender er at det er så mange bestselgere, og at man kan prøve et nytt produkt hver dag. Jeg er også fornøyd med fargene på de ulike produktene, ettersom at det kan passe de fleste. Dette har de virkelig tenkt på.

Jeg anbefaler denne kalenderen til enhver person som er glad i sminke! Uansett kjønn og alder. Den er også perfekt å gi bort til noen som akkurat har fått interesse for sminke, slik at man får testet ut litt av hvert.

Denne får terningkast 6! Fantastisk design på selve kalenderen, og ikke minst det varierende og spennende innholdet!

bareMinerals Julekalender 24 Days Of Clean Beauty 

Yes, det er herlig å se at denne leverandøren har droppet all unødvendig plastemballasje! Julekalenderen kommer i FSC sertifisert papp, og plasten som finnes inne i selve kalenderen er 100% resirkulert. Førsteinntrykket er godt!

De som kjenner merket godt fra før blir ikke skuffet. Denne kalenderen er i tillegg en fin inngang for de som ikke er så godt kjent med merket, for her får man prøve et stort utvalg av produkter.

Totalopplevelsen av bareMinerals julekalender er at den er særdeles innholdsrik; her får du alt! Fra ansiktsrens, serum og primer til bronzere, øyeskygge, mascara og leppefarger! Den får dessuten et pluss for at den har beskrivelse av alle produkter på baksiden, det gjør det enklere å navigere blant 24 produkter.

Her får du en superkalender som appellerer til en stor målgruppe, men ettersom prisen for det yngste publikumet muligens er noe høy, vil jeg anslå at den kanskje passer for de mellom 20-40 år. Dog så får man også sinnsykt fine produkter som er verdt over det dobbelte! 

Jeg anbefaler julekalenderen som en ypperlig gave til den forfengelige, eller til en som ønsker mer glam i hverdagen.

Kalenderen får terningkast 5!

English Tea Shop BookStyle Julekalender 2020

Denne kalenderen var fin! Laget som en bok i tykk papp med silkebånd, og søte små esker for hver dag som både beskriver teen og har fine detaljer. I tillegg var det ekstra sjarmerende at hvis du vender på klossene får du et 'puslespill' som gir deg et herlig motiv! (Tips, ikke begynn på puslespillet før kalenderen er ferdig, for jeg brukte litt for god tid på å finne tilbake til rett tall igjen).

English Tea Shop kalenderen gir deg krydder-te i de deiligste kombinasjoner. Her er det mye nytt å smake! Den økologiske teen er produsert i Siri Lanka, og ønsker du å prøve ny te med ulike urter og smaker, er denne kalenderen perfekt for deg! 

Her er det bare å tulle deg inn i teppet, dra frem favorittserien eller boka, sammen med en smakfull, beroligende kopp te fra English Tea Shop. 

Jeg reagerte først på at kalenderen inneholder 25 luker, men det er klart at det ikke gjør noe å bli litt ekstra 'British' om man koser seg med te hver eneste dag frem til jul. Og, det er jo faktisk ganske så positivt at du kan nyte en nydelig kopp te 1.juledag i tillegg, når alle andre er ferdige med sine kalendere! 

Kalenderen er perfekt å gi bort som vertinnegave, til de som er opptatt av detaljer, til moren eller tanten din som du er glad i eller en god venn som elsker te! Terningkast 5! 

Essie Julekalender

 

Essies kalender er fantastisk fin! Her får du søte og nydelige farger på forpakningen, og det er jo ekstra søtt at det ligner på et dukkehus med pipe!

Her får du alt du trenger for en hel manikyr, med flere fine jul- og vinterfarger! I tillegg får du virkelig telt ned dagene med søte forpakninger som også inneholder flere full size neglelakker! Ekstra bonus er at i Essies julekalender får du med tilbehør som setter prikken over i'en på julegavene dine i år! Morsomme, søte kort, tape og handleliste!  

Er du som meg, og liker å variere farger på neglene er dette kalenderen for deg! Den kan også anbefales på det varmeste til unge som vil teste nye farger, men også vokse som liker å ha fine negler. Jeg gir kalenderen terningkast 6+ den er så fiiiiiiiin!

Biotherm Adventskalender 2020

Wow- for en godtepose! Her finner du alt du trenger for å vekke liv i en vintergusten hud! Kalenderen har fine detaljer og åpnes som en bok, og det er vanskelig å gjette hva som gjemmer seg bak hver luke, noe som gjør adventstiden ekstra spennende! 

Biotherm har vært veldig flinke med å ha med MANGE av deres bestselgere, alt fra fuktighetskremer, serum, øyekrem, rens, håndkrem og bodylotions. Her får du virkelig alt du trenger til en fullstendig hudpleierutine. 

Selve kalenderen har ingen form for plast, noe vi i Blush selvfølgelig setter ekstra stor pris på! Godt å se at så mange merker nå begynner å ta mer bærekraftige valg - jeg gir kalenderen ekstra pluss for dette! 

Jeg hadde håpet på at det var noen av produktene som var litt større enn reisestørrelse, men ellers sitter jeg igjen med et fantastisk inntrykk av kalenderen. Merket gir deg også mulighet til å teste de ulike seriene siden de har fått med så mye i kalenderen! Jeg anbefaler kalenderen til de som elsker Biotherm, til de som er usikre på hudpleierutinen og til de som digger mange forskjellige gaver. Prisen er også god, og gir deg god verdi for pengene!

Biotherms julekalender beskriver godt produktene, hvor i hudpleierutinen de skal, og hvordan man skal applisere de. I tillegg lukter jo produktene helt vidunderlig! 

Denne får terningkast 5+ !