Blush tester mascara

04.02.2022 23:00:00
Inspiration

Blush tester Max Factor Mascara!

Blush-jentene har testet 3 bestselgere fra Max Factor. Det store spørsmålet er, vil testpanelet få tilfredsstilt forventingene de har til maskaren de valgte? Max Factor ga Blush-ansatte muligheten til å velge blant 3 av bestselgerne deres. Under kan du lese mer om resultatet, men først la oss presentere panelet.

 

Les også Max Factors Mascara Guide under!

ESTPANELET

Testpanelet består av 11 jenter fra Blush, i alle aldre med ulikt utgangspunkt når det gjelder naturlige vipper. De fikk velge blant 3 av Max Factors bestselgere som de testet over flere dager. Det kan være utfordrende å velge rett mascara i forhold til behov. Under kan du se hvilke produkter som var med i testen og hvordan de presterte.

 

HVA SPURTE VI TESTPANELET OM?

Max Factor hadde satt ned 4 enkle punkter de ville testpanelet skulle ta stilling til. Hvilken mascara ønsket du å teste, ville du kjøpt den nå som du har testet den, ville du anbefalt den videre og til slutt hvor mange stjerner ville du gitt mascaraen?

 

TESTENS VINNER

Etter å ha lest nøye gjennom kommentarene fra testpanelet så ser vi at False Lash Effect er testens vinner. Mascaren får gjennomgående mange stjerner (4 og 5 stjerner), skryt for konsistensen på formulaen og at den sitter godt – noe Max Factors mascaraer er kjent for.

1.FALSE LASH EFFECT MASCARA - er en mascara som gir masse volum! Gummibørsten er bygget opp av en stor kjerne som er fylt med rader av børstehår som er plassert tett i tett. Det gjør at børsten holder mye maskara og fordeler den jevnt og klumpfritt fra rot til tupp. False Lash Effect Mascara fra Max Factor er en ren volum-mascara som inneholder B5 formula, gir tette, fyldige vipper og en «løsvippe»-effekt!

«Lett og god konsistens, ga fyldige vipper ved første strøk. Sitter godt gjennom hele dagen»

 2. MASTERPIECE MAX - er en bestselger maskara og klassiker fra Max Factor.  Formulaen er myk, enkel å bygge og definerer vippene helt perfekt. Den patenterte iFX-børsten sørger for at du når hver eneste vippe for et stilrent, voluminøst uttrykk helt uten klumper.

«Definerte vippene veldig bra med sin slanke kost. Kan lett bygges opp til det volumet du ønsker uten at det klumper. Veldig god silikon-børste.»

 

3. 2000 CALORIE MASCARA - Med 2000 Calorie Mascara fra Max Factor får du myke, separerte vipper med klassisk volum. Mascaraen er parfymefri, og perfekt for deg som bruker linser eller har sensitive øyne. Gir opptil 300% mer volum enn du har med usminkede vipper, og er anerkjent som en klassiker og favoritt blant makeupartister.

«Denne mascaraen hadde jeg lett kjøpt igjen – mulig dette er en ny favorittmascara. Dette er en mascara som passer de aller fleste og jeg ville helt klart anbefalt den videre.»

Hvordan skal du finne den rette mascaraen til ditt behov og vipper?

Vi hjelper deg finne den perfekte matchen her.

Hvilken grad av volum, hva slags børste og formula skal du velge, her har vi delt det opp i fire kategorier:

VOLUM – LENGDE – BØRSTE – FORMULA

Max Factors mascaraer er blant de mest solgte i Norge, er Oftalmologisk testet  og passer til sensitive øyne – her finner du din nye favoritt!

Drømmer du om lange og voluminøse vipper?

Da kan vi røpe at hemmeligheten ligger i å bygge opp vippene gradvis, ved hjelp av 5 enkle steg:

1. Begynn med vippetang:

Men ikke klem vippene ihjel, vær varsom!

2. Lag PÅ lag:

Jobb deg frem og tilbake fra øye til øye. Etter tre lag skal du ha fått skikkelig volum!

3, Slik påfører du:

Gre fra rot til tupp- slik at du kommer godt innimellom vippene og får separert dem.

Lag sikk-sakk bevegelser med børsten inne ved roten før du drar den ut til tuppene.

4. La det tørke:

La produktet tørke litt mellom hver påføring, slik blir vippene tykkere og lengre når

du tar på neste lag.

5. Ikke hast:

 Bruk litt tid, da får du et supert resultat!

Hva gjør en mascara primer, egentlig?

Det finnes flere forskjellige mascara primers på markedet og de har forskjellig funksjon. Noen pleier vippene og andre gir ekstra volum boost. Max Factor har to fantastiske primers som bør prøves les mer her:

False lash effect Max out primer

Denne primeren har en formula som inneholder volumgivende mikro-fibre som tilfører ekstra volum og lengde. Er du på jakt etter skikkelig volum, er dette primeren for deg! I tillegg har Max Out Primer en formula med intensiverende blå pigmenter som gjør vippene dine mørkere og øynene dine klarerer, det er derfor den er blå.

Bruk den før du skal ta på maskara, og la den tørke i ett minutt.

Passer til deg med normale til lange vipper

Nylonkost & Oftalmologisk testet

Lash revival Mascara primer

Denne primeren gir vippene dine nytt liv! Formulaen føles lett på vippene og inneholder både argan-, jojoba- og kokosolje som gir næring og pleie. Primeren legges på før mascara for å oppnå ekstra volum, lengde og tykkelse på vippene.

Passer til deg med normale til lange vipper

Nylonkost & Oftalmologisk testet

Vet du hvordan du skal behandle maskaraen din?

UNNGÅ LUFT:

Skru igjen korken og pass på at det ikke kommer luft inn. Heller ikke pump mascarabørsten inn og ut av beholderen – da vil du også tilføre luft og den vil tørke ut fortere, og kan begynne å drysse.

BYTT UT:

Bruker du mascara hver dag, så anbefaler vi at du bytter den ut hver 3. måned.

UNNGÅ BAKTERIEBOMBER:

For å hindre bakterier, skru korken godt igjen og lån den ALDRI bort. Maskara er et personlig produkt.