By Wishtrend

Inspiration

Sør Korea sies å være fremst i verden når det gjelder utvikling av hudpleieprodukter, dette gjelder også hudpleie for uren hud, akne og pigmentflekker. By Wishtrend er et koreansk merke som har spesialisert seg på nettopp dette.

Anbefalt til de som har uren hud (aktiv akne) og de med pigmentflekker og arr etter akne

 

For kviser og uren hud:

Trinn 1: Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

En fuktgivende og ikke-irriterende eksfoliant som kan brukes som en daglig toner. Mandelic eller mandelsyre er en AHA syre som med sine antibakterielle egenskaper hjelper aknehud til å regulere produksjonen av talg samtidig som den fjerner døde hudceller.

Hvordan brukes den? Påføres etter rens, gjerne med en bomullspad. Klapp produktet inn i huden. Har du områder med aktiv akne kan du legge en bomullapad fuktet med produktet over området i noen minutter. Vi anbefaler at du ikke bruker Mandelic Acid sammen med andre eksfolierende produkter, som for eksempel ansiktsskrubb, AHA/BHA, og produkter med vitamin C .

Trinn 2: Teca1% Barrier Cream

Dette er en spot treatment krem som brukes som siste steg i rutinen på kvelden. Kremen skaper en beskyttende hinne som bevarer fuktighet og effekten av aktive ingredienser i huden. Kremen inneholder centella asiatica som hjelper med å regenerere ny hud på områder der huden har hatt eller har akne.  Dette reduserer produksjonen av melamin og lysner pigmenteringen slik at huden heles raskere og forebygger arr etter akne.

Hvordan brukes den? Brukes som siste steg i hudpleierutinen på kvelden. Påfør krem der du har akne og merker eller arr etter akne.

 

For pigmentering og ujevn hudtone:

Trinn 1: Pure Vitamin c21,5 Advanced Serum

Vitamin C er viden kjent for sine positive egenskaper i hudpleie. Med hele 21,5% ren C-vitaminsyre er dette et høyt elsket kultprodukt som jevner ut hudtonen, lysner pigmentflekker, gir glød og spenst og blekne arr etter akne.

Natural Vitamin Enchancing Sheet Mask kan du med fordel bruke sammen med serumet for en ekstra boost.

Hvordan brukes det? Påfør 2-3 dråper serum etter rens og toner og klapp inn i ansiktet. Brukes på kvelden. C-vitamin kan gjøre huden ømfintlig for sol, husk solkrem! Det kan være lurt å trappe opp bruken, start med 1-2 kvelder i uken for så å øke. Serumet må oppbevares i kjøleskap.

Trinn 2: Hours-Long Gauze Sheet Mask

Denne sheet masken inneholder 30 ml essens og er laget av hydro gele som gjør at den bevarer fuktigheten i opptil 40 minutter. Tre viktige ingredienser er niacinminde, glutathione og sodium ascorbyl phosphate som hjelper til å jevne hudtonen og gi langvarig fukt.

Hvordan brukes den? Påfør masken etter rens og toner på kveldstid. La masken virke i opptil 40 minutter. Restene av essens klappes inn i huden. Skal ikke skylles av.

Trinn 3: Vitamin 75 Maximizing Cream

Fet og uren hud trenger også fukt, men gjerne vannbasert fukt som denne kremen har. Vitamin 75% Maximizing Cream inneholder antioksidanter og vitamin E som reparerer huden. Kremen justerer produksjonen av elastin og collagen og reduserer overflødig talg og reduserer blankhet i huden. Resultatet blir forbedret elastisitet, spenst og glød. Tips: Vitamin E og C forsterker hverandres egenskaper, noe som gjør denne kremen perfekt i kombinasjon med vitamin C serum.

Hvordan brukes den? Brukes morgen og kveld etter rens, toner og serum. Klapp forsiktig til kremen har trukket inn.