Clinique Moisture Surge SPF25

30.05.2023 22:00:00
Inspiration

Ønsker du å beskytte huden din mot skadelige solstråler samtidig som du opprettholder en sunn og fuktig hud? Da er Clinique sin Moisture Surge Spf 25 den perfekte ansiktskremen for deg!


Hva gjør dette drømmeproduktet?

Det som skiller denne kremen fra de andre Moisture Surge-kremene er dens innebygde solbeskyttelse. Det betyr at du nå kan få både fuktigheten og beskyttelsen din hud trenger, i ett enkelt produkt. Denne kremen er ideell for de som ønsker å holde huden sin hydrert og beskyttet mot skadelige UV-stråler samtidig. I tillegg gir denne kremen en vakker glød, uten at huden føles fet eller tykk.

 

Historien bak Moisture Surge SPF 25:

Visste du at det er mange ting i miljøet vårt som gjør huden vår veldig tørr og skitten? Vær, sol og forurensning er bare noen av disse tingene. Det Clinique ønsker å oppnå med denne kremen er å hjelpe huden med å kjempe tilbake mot disse faktorene som er rundt oss som forårsaker tørrheten i huden vår. Dette er den perfekte kremen for deg som ønsker å få tilbake fuktigheten i huden, en gang for alle.

Favoritter fra Clinique Moisture Surge serien

Clinique Moisture Surge er en serie som passer alle, men er hovedsakelig designet for de med dehydrert hud, da disse produktene hovedsakelig pleier å hydrere huden i dybden. Alle produktene i denne serien er også 100 % parfymefrie, noe som er perfekt for de med sensitiv hud.

Moisture Surge spf 25: Dette produktet er akkurat som deres tidligere fuktighetskrem "Moisture Surge", men med en innebygd solbeskyttelse som gir huden din ekstra beskyttelse mot solen. Hvor flott er ikke det? 

 

Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment: Er du lei av å ha tørre og sprukne lepper? Da må du prøve Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment! Dette produktet er en drøm for alle som ønsker å gi leppene en skikkelig fuktboost som varer hele dagen.

 

Moisture Surge Sheer Tint Hydrator SPF 25: Dette er en fantastisk ansiktskrem som er perfekt for deg som ønsker en lett lysende dekning, solbeskyttelse men også en skikkelig fuktboost i opptil 12 timer!  

 

Moisture Surge Overnight Mask: Er du på jakt etter en fantastisk nattmaske som gir deg myk og hydrert hud når du våkner? Da må du prøve Moisture Surge Overnight Mask! Denne herlige masken gir fuktighet til huden din i dybden og beskytter mot fuktighetstap om natten. Og det beste av alt? Du trenger ikke å vaske den av, slik at du kan føle deg skikkelig hydrert mens du sover.

 

Se alle produktene fra Clinique her

 

Oppdag mer

Hudpleie