Den lille ekstra gløden

04.03.2022 23:00:00
Inspiration

Ta vare på gløden!

Det er lett å få en trist og grå hud når man bor her i Skandinavia. Det er ikke så mye som skal til for å få den lille ekstra gløden, og vi viser deg flere enkle grep du kan gjøre! Nyt hverdagen, og pass på å ta de rette valgene innen hudpleierutine, fuktighetskrem og selvbruning, og ikke minst velg sminke som gjør at du stråler. 

Finn deg en god renserutine

Om du ønsker å ivareta friskheten i ansiktet og bevare den så lenge som mulig, trenger du en hudpleierutine som rengjør, eksfolierer og fukter huden din på en skånsom måte. Å finne rett hudpleie tilpasset deg og din hud er hemmeligheten! Både ved måneder med mye soleksponering, eller kalde og tørre vintervinder, trenger huden ekstra omsorg og mye fukt. PHA er den optimale syren som skånsomt eksfolierer huden, gir intensiv fukt og har en barriereforsterkende effekt. 

Eksfoliering er avgjørende for at huden skal få glød, men kjemisk peeling kan være skremmende. Ole Henriksen Phat Glow Facial er en kjemisk peeling/ansiktsmaske med PHA og gir deg samme utjevning og anti-aging-resultater som AHA, men PHA har litt større molekyler slik at den ikke trenger så dypt ned i huden. Det gir mindre irritasjon, og passer til følsom hud. Påfør på ren, tørr hud i 15 minutter to ganger i uken og få en jevn, klar hud med mindre synlige porer og mindre linjer, rynker og pigmenteringer. PHA (polyhydroksyre) eksfolierer huden forsiktig, men effektivt. Nordisk birkesaft gir fuktighet og næring til huden i dybden. Rosa bentonitt-leire renser og avgifter. Chia frøolje rik på essensielle fettsyrer, gir næring og fyller huden med fuktighet. Ekstrakter fra bomull, sitron, sukkerrør, lakrisrot, kamille og sandeltre hjelper virker beroligende på huden og gir den næring.

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque er en eksfolierende peel off maske med AHA og PHA som skånsomt peeler bort de døde hudcellene samtidig som cellefornøyelsen stimuleres effektivt. Påfør et tynt lag på ren hud og la den tørke. Når masken ha tørket drar du den av som en Peel-off maske eller skyller den av. Huden din føles nå oppstrammet og ren, og er klar for etterfølgende produkter. Passer til alle hudtyper og påføres 1 til 2 ganger i uken.

La natten gjøre sitt! Babor ReVersive Pro Youth Overnight  Mask er en «Sovemaske» som gir deg askepott hud over natten. Masken forsyner huden med ingredienser som forsinker aldringsprosessen og gir deg en fantastisk glød. Jevner også ut fargeforskjeller i huden og etterlater den strammere og glattere. Masken kan brukes flere ganger i uken, eller før du skal noe spesielt! 

Få intensiv fukt og oppfriskende hud med Exuviance GLOW-pads! SkinRise Bionic Tonic inneholder PHA som gjenoppretter hudens fuktighetsnivå og stimulerer cellefornyelsen, samtidig som agurkekstrakt og eukaptulyptus gir en frisk og fresh følelse i huden. Padsene er supre å ha i morgenrutinen din, og fungerer som en god base før makeup. Påfør på renset hud, og før serum/dagkrem. Passer til alle hudtyper.

 

Det lille ekstra før makeup!

Vespera Bionic serum, Exuviance på flaske! Her får du intensiv fuktighetsgivende og reparerende dråper som styrker huden. PHA stimulerer huden, fukter og virker som en kraftig antioksidant. AHA i form av mandelsyre stimulerer cellefornyelsen ytterligere. Sammensetningen har barriereforsterkende egenskaper og passer til alle hudtyper. Kan brukes både morgen og kveld, ut ifra hvilket behov din hud har. Påfør etter renserutinen og avslutt med en dag- eller nattkrem.

Ole Henriksens Banana Bright Vitamin C Serum vil forlenge sommergløden takket være serumets høye innhold av C-vitamin! Dette er et effektivt anti-aging serum med 15% vitamin C, 5% PHAs og hyaluronsyre, som gir deg glød og mer spenstig hud. C-vitamin er en antioksidant som hjelper til med å forbedre hudens elastisitet, forsvare huden mot miljømessige belastninger, samt lysner og reduserer mørke flekker og porer. PHA syrene hjelper til med å jevne hudfarge og tekstur gjennom kjemisk peeling, ved å få frem den nyere, friskere huden under. Plumper hudens overflate med fuktighet, og forsterker hudens fuktsperre med hyaluronsyre. Ole Henriksens Banana Bright Serum inneholder heller ikke parabener, sulfater eller ftalater.

Babor Perfect glow ampullen, også kjent for «Selfie-ampullen»! Dette er for hud som trenger intens fuktighet og den jevner ut optiske ujevnheter. Regelmessig bruk forbedrer hudstrukturen, stimulerer eksfolieringsprosessen og beskytter mot frie radikaler. Den inneholder også kakaopeptid som beskytter mot det blå lyset (HEV). Huden ser bedre ut selv uten makeup og gir en fin glød med lysreflekterende pigmenter - Derfor kalles denne ampullen for "Selfieampullen". Du bare stråler!

Banana Bright Faceprimer fra Ole Henriksen er inspirert av makeup-artistenes favorittingrediens, nemlig "bananpulver" som tilfører lys og glød til huden! Banana Bright Face Primer jevner ut fine linjer og rynker, samtidig som den gir et perfekt underlag for makeup. Den inneholder C-vitamin, Ole's «go-to» ingrediens for å bekjempe synlige tegn på aldring, samt vitamin E, en antioksidant som nærer og beskytter huden. Den kan brukes både under makeup, i din foundation, som highlighter eller alene – uansett hvordan du bruker den, får du en sunn og langvarig Ole Glow®.

La kroppen bevare sin fine sommerglød

Noe som gjør at man både føler seg, og ser fresh ut, er en solkysset hud. Og til tross for at sommeren alltid lykkes med å ta slutt så alt for tidlig, så trenger ikke det å bety slutten for din fine solbrune glød. Med de rette produktene kan du både forsterke og/eller forlenge fargen, og passe på at du har en fin sommerlig glød hele året rundt om du ønsker! 

IDA WARG Instant Self Tanning Mousse kan brukes både til kropp og ansikt. Påfør selvbruningsmoussen over hele kroppen med en påføringsvott, og få umiddelbar farge. Den unike fargeindikatoren er fremstilt for at du skal kunne gå ut direkte, uten at du føler deg oransje eller grønn. Sammensettningen i denne selvbruningen gir en naturlig solbrun farge med glød.

Ønsker du en mer gradvis gyllen glød tilfører Decléor Néroli Bigarade Gradual Glow Lotion en frisk og flott farge. Denne bodylotion med lett selvbruning gir huden fuktighet og en gradvis farge som gjør at du kan bestemme hvor ofte du tar på for å opprettholde gløden eller få en gradvis gyllen tone. 

Ønsker du noe som er spesielt egnet til ansikt, passer Tanning dropsene fra IDA WARG perfekt når du ønsker å opprettholde den eksisterende brunfargen. Du blander helt enkelt noen dråper med dag- eller nattkremen et par ganger i uken. Tanning Drops'ene gir deg en solkysset glød og er vegansk. 

St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Face Mist er en vannbasert ansiktsspray som gir en frisk og naturlig glød i løpet av 4-8 timer. Ansiktsmisten inneholder vann fra grønn mandarin og ekstrakt fra tropisk hibiskusblomst, som beskytter mot frie radikaler. I tillegg er ansiktssprayen beriket med hyaluronsyre, som bidrar til langvarig fuktighet. Den lukter tropisk, og farger ikke av!

 

Fuktighet, fuktighet, fuktighet!

Ønsker du kun å bevare gløden så lenge som mulig, uten å styre med selvbruning, er en god bodylotion er Must! I tillegg til at huden føles frisk og fuktet, så ivaretar man spensten lengere. 

SOL de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er en vanedannende, hurtigabsorberende kroppskrem som hjelper til å stramme og myke opp hele kroppen. Inspirert av brasilianernes favorittkroppsdel: the bum bum er kremen svært nærende, men har likevel en overraskende lett og silkeaktig konsistens som absorberes raskt inn i huden uten å være klebrig eller føles oljete på huden.

Ønsker du å gløde ekstra en dag, så er SOL de Janeiro Glowmotions Copocabana Bronze den ultimate brasilianske hemmeligheten for å fremheve dine vakre former og markere dine beste trekk. Dette er en mykgjørende tørrolje med akkurat passe mengde shimmer – ikke for mye, ikke for lite, akkurat nok til at lyset reflekteres vakkert på alle hudtoner.

Body Smoothing Moisture Milk fra Clarins er en body lotion som tilfører huden fuktighet i opptil 48 timer. Her får du en lett absorberende bodylotion som trekker hurtig inn i huden. Duften av neroli gir en frisk følelse samtidig som pumpen gjør den enkel å påføre. Bodylotionen fra Clarins inneholder økologisk aloe vera ekstrakt som har fuktighetsgivende egenskaper i kombinasjon med sheasmør, som gir huden næring.  

Biotherm Eau Pure Body Milk er en kroppskrem fukter huden og trekker raskt inn uten å bli fet og klebrig. Her finner du rene og naturlige dufter som renser både kropp og sjel. Duftnotene er basert på eksotiske råvarer, blant annet fra kiwi, grønn te og lime. Resultatet er en myk og smidig hud. Eau Pure Body Milk passer til alle hudtyper.

Makeup som får deg til å gløde

Makeup gjør det enkelt å føle seg litt fresh ut, og bronzer og highlighter hjelper deg å tilføre den ekstra gløden ansiktet etterhvert som man får mindre tid til å være ute i det fine været.

Bronzers

Ønsker du et matt solpudder som er lett for skulpturering og hvor resultatet blir en varm og matt glød, er Guerlain Terracotta Matte ditt Must pudder! Pudderet er lett å jobbe inn i huden, og vi anbefaler å påføre pudderet der solen naturlig treffer. Guerlain anbefaler å sveipe kosten som et 3-tall nedover ansiktet; panne, kinnbein og ned mot nakke og hals for et flott resultat. 

Med Sensai Bronzing Gel får du en flytende, farget gelé som kan påføres i ansiktet etter makeup-primer. Bronzing gel'en fukter, beskytter og dekker huden med en gyllen bronsefarge og gir et fløyelsmykt resultat. Ekstra pluss er at gel'en også har litt solfaktor i seg (SPF6). 

Glo Skin Beauty Bronze er et solpudder som gir deg en flott og naturlig solkysset finish. Dette pudderet legges forsiktig i hele ansiktet for en nydelig glød eller kan brukes for å skape konturer. Passer perfekt både til ansikt og kropp.

RMS Beauty Buriti Bronzer er en eksklusiv bronsekrem uten oransje-, rosa- eller gråtoner, som kun gir deg nydelig solbrun glød. Kremen er et stort fremskritt fra de tradisjonelle oransje og glitrende produktene som finnes på markedene, hvor bronzeren skal gi huden en varm hudtone og ikke noe mer.  Bronzeren fra RMS Beauty er beriket med pleiende buritiolje som inneholder rikelig med A-vitamin og betakaroten. Denne kan du smøre i ansiktet og over kinnbeina med fingertuppene, eller der du ønsker solbrun glød. I tillegg kan den legges på leppene og øynene for en sensuell sommerlig look.

 

Illuminator / Highlighter

Highligteren er et must-have produkt for å gi glød til sommeren og utover høsten. Den kan brukes alene på kinnbein, over/under brynsbeinet, på kragebeinet eller i utringningen - eller andre steder du ønsker ekstra «glow». Babor Skin Glow Illuminator kan blandes inn i din foundation, BB cream og/eller Body lotion for å gi glød til hele ansiktet og kroppen. 

bareMinerals Limited Life Beauty of Nature Collection Glow Balm er en transparent balm som tilfører naturlig glød til kinnene, øynene og leppene. Denne lette, multifunksjonelle balmen er både flatterende og bra for huden: den inneholder nærende og fuktighetsrik Jojoba- frøolje for en sunn glød. Påfør balmen direkte på huden eller over makeup for en dewy finish uten kliss. Denne alt-i-ett-balmen er også en del av bareMinerals sin limited edition kolleksjon, The Beauty of Nature, som er inspirert av tropiske fargetoner.

Fremhev dine beste trekk med fantastisk glassaktig glød med High Glass Illuminating Powder fra NYX. Her finner du et presset pudder i en gelpulver formel, fylt med strålende perlemor som fanger, reflekterer og bryter det naturlige lyset for en multidimensjonal og glasslignende effekt.  Fremhever ansiktstrekkene dine og booster glød!  Velg mellom tre nyanser (lysmedium og mørk) som vakkert komplementerer ulike hudtoner.

Anastasia Beverly Hills tilbyr et helt Glow Kit. Her får du vegansk highlighter som inneholder fire metalliske highlightere i pudderform for intensiv glød. Paletten passer for alle hudtoner og kan brukes i både ansiktet og på kroppen. Her kan du bruke nyansene sammen eller hver for seg. Ønsker du mer glød, anbefales det å føre highlighteren med en fuktet sminkekost!