Deodoranter for menn

30.04.2023 22:00:00
Inspiration

5 fantastiske deodoranter for menn

Ta farvel med svettelukt og si hei til friskhet og selvsikkerhet med disse 5 favoritt deodoranterne for menn! Finn din match blant alternativene, og vær klar for å ta utfordring som kommer din vei - med strak arm!

Biotherm Day Control Roll-On

Den ultimate løsningen for alle menn som vil holde seg fresh og luktfri hele dagen!  Med en virketid på opptil 48 timer, kan du stole på at denne antiperspiranten vil holde deg beskyttet mot svette og lukt uansett hva dagen bringer- slik at du kan føle deg komfortabel og trygg! 

Med sin enkle påføring og ikke-smittende formel, er Day Control Roll On 48HDay det ultimate valget for menn på farten. 

 

 

Jean Paul Gaultier Le Male Deo Stick

En deodorant som er like sexy som den er effektiv!  Inspirert av den legendariske matrosen, hyller denne deodoranten maskuliniteten og mysteriet som følger med den. Og med en duft som minner om den ikoniske Le Male-parfymen, kan du stole på at du vil lukte fantastisk hele dagen! 

Men det beste av alt, denne deodoranten er skånsom mot huden og effektiv mot lukt. Med duftnoter av mint, lavendel og vanilje, vil du føle deg frisk og klar for å takle enhver utfordring som kommer din vei.

 

Paco Rabanne 1 Million Deo Stick

En deodorant som trosser alle regler og gir deg en ekstraordinær opplevelse! Med varig friskhet og beskyttelse for huden din, vil denne deosticken la deg føle deg fantastisk hele dagen, med de krydrete og sensuelle duftnotene som gjør 1 Million til en av de mest intense duftene på markedet.

Den parfymerte deosticken gir deg akkurat den samme opplevelsen som 1 Million-duften, som er kjent for sin intensitet og luksus. 

 

Versace Eros Deostick

En deodorant for den modige og lidenskapelige mannen - med en frisk og maskulin duft som er intens, energisk og forførende! Med noter av mint, eple og sitron, vil du føle deg frisk og klar for å takle enhver utfordring som kommer din vei.

Denne deodoranten er designet for å gi deg selvsikkerhet og beskyttelse mot kroppslukt, samtidig som den gir en fantastisk duftopplevelse. Så uansett om du går på en date eller har et jobbmøte, vil Versace Eros Deostick holde deg frisk og maskulin hele dagen!

 

Hugo Boss Bottled Deodorant Stick

En deodorant som uttrykker selvtillit og suksess!  Med en varm og elegant duft som er designet for den konkurransedyktige, drevne og ambisiøse mannen, vil denne deosticken være en del av hans daglige ritualer i jakten på suksess.

Med friske og fruktige toppnoter, krydrede hjertenoter og en harmonisk base av sandeltre, cedertre og vetiver, gir denne deodoranten en balansert duftopplevelse som utstråler livsnytelse.