Dermalogica guide

27.04.2023 22:00:00
Inspiration

Dermalogica Guide!

Det kan være vanskelig å finne den perfekte fuktighetskremen for din hud blant alle alternativene der ute. Men fortvil ikke, Dermalogica har løsningen! Enten du leter etter en fuktighetskrem med SPF som ikke tetter porene, en krem som kan hjelpe mot akne, eller kanskje du lurer på om fet hud trenger fuktighet?  I så fall har Dermalogica noe for deg! Les videre for å finne ut hvilken fuktighetskrem som passer perfekt for dine hudtype!

FOR TØRR HUD

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Denne rike fuktighetskremen inneholder antioksidanter som beskytter mot frie radikaler, og A-vitamin som glatter ut tørre linjer og gjør huden din myk og smidig - perfekt for deg som har tørr hud! I tillegg inneholder den beroligende rød solhatt og ekstrakter fra druekjerne og vill søtpotet, som reduserer tegn på for tidlig aldring og gir huden en oppstrammende effekt. Og det beste av alt - ingen kunstige farger eller dufter!

 

FOR DEHYDRERT HUD

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Denne mediumlette mykgjøreren bevarer hudens fuktighetsbalanse og struktur, og er perfekt egnet for normal til tørr hud. Med denne kremen kan du si farvel til fine tørre linjer og forbedre elastisiteten i huden din!I tillegg motvirker den skader forårsaket av frie radikaler og beskytter mot fuktighetstap, samtidig som den bygger opp hudens barriere. Påfør Skin Smoothing Cream på renset hud, både morgen og/eller kveld for optimalt resultalt.

 

FOR FET HUD

Dermalogica Active Moist

Ønsker du en fuktighetskrem som ikke føles fet på huden? Prøv Dermalogica Active Moist!  Denne lette og oljefrie kremen er perfekt for deg med fetere hud. Silkeaminosyrer og en unik kombinasjon av planteekstrakter tilfører fuktighet og glatter ut hudoverflaten din. Med naturlige botaniske ekstrakter fra sitron, agurk og borre, får huden din en jevn og klar glød! Påfør Active Moist på en ren og fuktig hud, morgen og/eller kveld. Bruk den alene, over eller sammen med din anbefalte Dermalogica Booster for å få den beste effekten.

 

FUKTIGHETSKREM MED SPF

Dermalogica Prisma Protect SPF30

"Vil du ha en fuktighetskrem som gjør mer enn å bare beskytte mot solen?  Prøv Dermalogica Prisma Protect SPF30!  Denne multifunksjonelle kremen har en avansert formel som ikke bare beskytter mot UV-stråler, men faktisk bruker dem til din fordel. Med lysaktivert droneteknologi, omdannes UV-lys til en strålende glød i huden din! I tillegg til dette, hjelper den banebrytende antioksidant-teknologien til å beskytte huden din mot frie radikaler og forurensning. Med avanserte fuktighetsmagneter, holder Prisma Protect huden din godt fuktet hele dagen. Resultatet? En myk, strålende og beskyttet hud!

 

 

FOR SENSITIV HUD

Dermalogica UltraCalming calm water gel

Opplev den beroligende effekten av Calm Water Gel! Den ultralette gelébaserte fuktighetskremen gir en intensiv fuktighet til tørr, sensitiv hud. Med en forfriskende formel som forvandles til flytende konsistens ved påføring, beskytter Calm Water Gel mot miljøangrep og hjelper til med å øke fuktighetsnivået i ulike hudlag. Takket være hyaluronsyre-teknologi, eplefruktekstrakt, glyserin og fikenkaktus-ekstrakt, får huden optimalt fuktighetsnivå og beskyttelse mot tørrhet. Ingen kunstig duft eller farge, kun beroligende og fuktighetsgivende ingredienser for en glatt og myk hud!

 

FOR HUD MED AKNER

Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30

Her har du kremen for deg med uren og utbruddsdisponert hud!  Denne oljefrie, lette fuktighetskremen gir deg optimal UV-beskyttelse og motvirker blank hud og utbrudd. En avansert blanding av ingredienser som sinkglukonat, koffein, niacinamid, biotin og gjærekstrakt jobber sammen for å regulere talgproduksjonen og lindre irritasjon.

 

NATT KREM SOM GIR GLØD

Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Dette er en revitaliserende gel-krem som bidrar til å gjenoppbygge huden mens du sover. Med persisk silketre-ekstrakt som reduserer tegn på tretthet og Wu-Zhu-Yu ekstrakt som sørger for naturlig glød, vil huden din se fantastisk ut når du våkner.

 

FOR EN ELDRE HUD

Dermalogica Phyto Nature Oxygen Cream

Unn din hud en fantastisk opplevelse med den fuktighetsgivende Phyto Nature Oxygen Cream! Denne dagkremen er formulert med fytoaktive ingredienser som løfter og strammer opp huden, samtidig som den gir dyp fuktighet og optimaliserer hudens oksygenopptak. Opplev en revitalisert og klar hudtone som gløder, samtidig som kremen plumper og fukter for en myk og glatt hud. Aldrende hud kan føre til synlige aldringstegn som fine linjer, rynker og en gusten hudtone - Phyto Nature Oxygen Cream bekjemper disse tegnene og gir deg en sunn og strålende hud.

Oppdag mer

Hudpleie