Dermalogica Retinol Serum

07.12.2022 23:00:00
Inspiration

Inkluder retinol i hudpleierutinen din med produkter fra Dermalogica


Er du på jakt etter en måte å vedlikeholde et friskt utseende, uansett alder? Nå kan du gi huden din ekstra kjærlighet med Retinol!

Bli kjent med Dermalogica Retinol Serium, finn det produktet som passer best for deg, og ikke minst hvordan du bruker produktene.

 

 

Hva er retinol?

Retinol, eller vitamin A som stoffet er bedre kjent som, er en aktivt ingrediens som bidrar med å redusere fine linjer og rynker, forbedre hudens struktiv og tekstur, jevne ut hudtonen, redusere porer og synligheten av solskader.

 

Hva skjer når huden blir eldre?

Når vi blir eldre, går huden gjennom ulike endringer. I 20-årene begynner UV-eksponering og miljøfaktorer å undergrave hudens strukturelle integritet, noe som fører til en nedgang i cellefornyelse. I 30-årene fører nedbrytning av collagen og elastin til at fine linjer og rynker dukker opp. I 40-årene reduseres våre beskyttende barriere lipider, noe som kan føre til problemer med dehydrering og voksenakne. Og etter 50-årene blir vår barriere lipidlag mindre, noe som fører til mindre effektiv fuktbevaring og mer potensiale for sensitivitet og dehydrering.

 

Så, hva kan vi gjøre for å bekjempe disse tegnene på aldring?

Det er her retinol kommer inn! Retinol, en form for vitamin A, som er kjent for å ha evnen til å reversere rynker, gjøre huden mer glatt, redusere porer og jevne ut hudtonen. Og Dynamic Skin Retinol Serum tar det til neste nivå med en høydose raskvirkende multi-retinoid med boosterteknologi.

 

La ikke aldringen definere huden din.

Inkluder retinol i hudpleierutinen din med Dynamic Skin Retinol Serum og si farvel til rynker, grov hud, ujevn hudtone og store porer. 

 

Dermalogica sine produkter som inneholder Retinol:

Det kan være vanskelig å vite hvilke produkter som inneholder retinol og hvordan disse produktene skal brukes. Vi har derfor tatt frem en topp 3 liste over Dermalogica sine produkter med Retinol!

 

1. Dynamic Skin Retinol Serum

Oppdag nyheten Dynamic Skin Retinol Serum som er et høydosert og hurtigvirkende multi-retinol serum som bidrar til å redusere synligheten av rynker, forbedre hudteksturen, minimere synligheten av porer og jevne hudtonen. Produktet kan brukes til alle hudtyper og påføres som et tynt lag på nyrenset hud. 
Å inkludere Dynamic Skin Retinol Serum i hudpleierutinen din kan hjelpe deg med å oppnå den ungdommelige, sunne huden du alltid har ønsket deg

 

2. AGE Reversal Eye Complex
En rik øyekrem som ved hjelp av retinol, peptider og vitamin c styrker huden og forebygger aldringstegn. Klapp produktet lett inn i huden, rundt øynene - hver kveld etter rens og toner.

 

3. Active Clearing Retinol Clearing Oil

Dette er en nattoilje med Retinol og salisyre som reduserer aldringstegn og motvirker kviser samtidig. Den fornyer og beroliger huden gjennom natten, samtidig som den gir en klarere hudtone og synlig glød om morgenen. Med sin innovative kombinasjon av ingredienser vil nattoljen gi optimale resultater og en sunn glød, uten å irritere huden. Denne oiljen påfører du 6-10 dråper av på ansiktet og halsen, på en nyrenset hud og om kvelden. Unngå øyepartiet.

 

Få mest mulig ut av et retinolprodukt

Vi anbefaler vi å inkludere det i din hudpleierutine om kvelden. Det er viktig å starte sakte, og å øke frekvensen gradvis etter hvert som huden din blir vant til det. Prøv å bruke et retinolprodukt 2-3 ganger i uken i starten, og øk deretter frekvensen etter hvert