Dette ønsker vi oss til jul

14.12.2021 23:00:00
Inspiration

Dette ønsker vi oss til jul 

Så har myndighetene strammet til igjen. Og så akkurat nå…Nå som vi står foran den største sosiale tiden av året; Julen. Med juleselskap, julebord, veninnelunsjer og familieselskap. Det er tiden da vi tar oss sammen og inviterer alle vi har dårlig samvittighet for, alle vi skulle ha invitert for lenge siden. Det er tiden for kos, for mat, for god drikke og masse hygge. Og så må vi innse at dette året blir alt annerledes. Mest sannsynlig blir vi hjemme og venninnechaten blir over face-time.

Samtidig har kanskje aldri behovet vårt vært så stort for å føle oss vel, for å se sunn og frisk ut, behovet for egenpleie. Det er tiden for juleønsker, og vårt største ønske er å føle oss vel, vi har et ønske om å vise oss på vårt beste. Det er et ønske om å skinne og å være uthvilt.

En parfyme er noe mange ønsker seg til jul - eller gir bort. Og det av god grunn. 

Tips til den yngre kvinne:

Jean Paul Gaultier La Belle står høyt på listen. En deilig parfyme som pirrer sansene, en duft som forbindes med høytid og gir minner om fest og julesesong. Gourmand, myk, sensuell med friskhet samtidig. En duft som fører til rikelig med komplimenter!

Escada Candy Love Limited Edition inviterer deg til Candy Land. I denne drømmeverdenen starter eventyret med en deilig akkord av kandisert eple, en eksplosjon av latterfylt og leken glede. Oppdag så det delikate hjertet av Rose Centifolia, som farger duften med sine feminine noter og tar deg med på en karusell av blomster. Reisen fortsetter med en nydelig note av pisket vaniljekrem, som gir et hint av sødme som omfavner duften. ESCADA Candy Love er den perfekte guilty pleasure denne vinteren!

 

Tips til den voksne kvinne:

Carolina Herrera Good Girl Supreme, en elegant, sofistikert og varm duft står høyt i kurs. Den perfekte duften for årstiden, for festen, for høytiden. Kvinnelig og forførende, en overlegen sensualitet. Det dufter fest, det dufter høytid. Den tilfører en anelse glamour som vi virkelig ønsker i tiden som kommer.

 

Tips til mann:

For å matche sin kvinne har han satt Carolina Herrera Bad Boy på sin liste. En fantastisk parfyme til årets 'festsesong' - eller kanskje neste års.  Lun, innbydende, sensuell, avslappet, likevel elegant og maskulin. En duft du vil være i nærheten av, en duft du ikke vil glemme.

Boss Bottled EDP fra Hugo Boss gir deg en raffinert maskulin duft. Denne nye komposisjonen bringer en ny intensitet til den varme og friske klassikeren BOSS Bottled, og er skapt for den ambisiøse mannen som er klar for enhver utfordring. Duften kombinerer friskheten til eple og bergamot med den intenst avhengighetsskapende duften av kardemomme, og avslutter med de elegante notene til vetivertre. Den ikoniske flasken inneholder en gråfarget duft med refleksjoner av varm kastanje, som gjenspeiler den maskuline elegansen i duften.

Accessories er fint å gi bort, og lett for den som får det til å matche med annet tilbehør og outfits. 

 

Tips til den yngre kvinne:

For de som føler seg litt ungdommelige har vi fått inn fantastiske øredobbe-sett fra Enamel Copenhagen. Gavesettet inneholder 3 lekre øredobber som gjør at man kan mikse og matche, og få en gøyal vri. Gavesettet under heter Orange, men finnes også i 5 andre ulike varinter som er superlekre. Er personen du skal gi gave til, mer en armbånds-kvinne, er de vevde armbåndene fra DARK 'Je t'aime' noe å anbeale. Disse kule armbåndene passer til alt, røffe og kan fint brukes sammen med andre mer 'klassiske' armbånd. 

 

Tips til den voksne kvinne:

Til de som ønsker en mer klassisk stil, er armbåndet Chain Reaction fra A&C Oslo superlekkert. Her får du et nydelig lenkearmbånd som tvinner en kombinasjon av små og store lenker i sølv og gull. Passer fint sammen med en klokke, eller for seg selv når man er ute på middag.

En toalettmappe slår aldri feil, og de fargerike variantene fra WOUF vil gjøre en hver person glad! Merket har fantastiske toalettmapper i alle størrelser og design, er svært populære å bruke til sminke, og har godt med plass til de som har mye forskjellige produkte -  så her er det bare å drømme seg bort. Hva med nydelige vannliljer som Nenuphares Big Beauty?

 

Tips til mann:

Gi bort et lekkert skjerf i gave i år! Det lekre skjerfet fra Accessories passer perfekt til festantrekket, utenpå en frakk eller til å slenge rundt halsen i hverdagen. Alltid stilig når man er ute på farten! 

Tips til den yngre kvinne:

Nude Palette Eyeshadow + Mini Mascara er det bestselgende julegavesettet til Max Factor, 3 år på rad! Her får du merkets flotteste palett og vår beste maskara i ett og samme sett. Gavesettet er en sikker vinner under treet til enten søster, venninne, datter eller mor - eller hvis du vil unne deg noe lekkert selv!

Twist-Up Gloss Stick og Wonder Nail: Naturlige og friske farger er alltid en sikker vinner. Dette gavesettet inneholder Wonder Nail og Twist-Up Gloss Stick, som er perfekt for de som ønsker seg noe de kan bruke hele året rundt.
Wonder Nail har en ekstra bred børste for en perfekt og enkel påføring av neglelakk, og et stripefritt resultat. Langvarig og hurtigtørkende formula. Twist-Up Gloss Stick er en fuktighetsgivende gloss stick som gir leppene farge og glød, og et fyldig og mykt resultat. Gir hverdagen det lille ekstra!

Tips til den voksne kvinne:

2000 Calorie Mascara + Lip Cushion er det perfekte ‘vertinnesettet’ eller julegavesett. Alle trenger jo en god maskara og hvem liker vel ikke litt gloss med pleie til leppene?

Jane Iredale Starter Kit Medium Light: Dette kitet fra Jane Iredale kommer i et praktisk reisesett slik at du kan ta det med deg overalt. Super å gi bort til en som vil teste naturlig sminke, eller er mye på reise. Speil følger også med. Sunn og vakker hud er enklere enn du tror. Kit'et finnes også i 4 ulike nyanser!