Få julegløden med Tomas Erdis

03.11.2021 23:00:00
Inspiration

Makeupartist Tomas Erdis viser julegløden med hudpleiende makeup

 

Huden får ofte gjennomgå i julen – fet mat, alkohol, sukker og sene kvelder er bare noen av faktorene som kan gi både rynker, kviser og sensitiv hud. Ikke la sminken bli enda en faktor! Med produkter fra mineralmakeupserien Jane Iredale kan du legge en glødende julelook som sitter hele kvelden, og samtidig la din makeup pleie huden i stedet for å skade den.

Her viser en av Norges mest anerkjente makeupartister deg sin julelook med Jane Iredale! Scroll ned for steg for steg med Tomas Erdis.

 

  1. Prep & prime
    Hvordan sminke en tørr vinterhud? En god prep med hudpleie gir fuktighet og det beste underlaget for makeup. Fortsett med en glødgivende primer, for eksempel Illuminating Glow Face Primer – dette gir et glødende underlag og lar sminken smelte pent inn i huden og sitte lenge. For å virkelig sette prikken over i-en i sin base legger Tomas også et lag Liquid Minerals. Dette er en kombinasjon av fuktserum og foundation som gir lett dekk og godt med fuktighet.

2. Concealer
Jevn ut og form ansiktet med riktig concealer. Her bruker Tomas Circle/Delete for å dekke ujevnheter og den lysnende favoritten Active Light for å fremheve høye punker i ansiktet!

 

3. Mineralfoundation som sitter
Visste du at du nå kan få Tomas’ favorittfoundation i en smart, refillable kost? Sveip Amazing Base Loose Mineral Foundation over ansiktet og sett sminken med en Hydration Spray

4. Hydrationsprayen gir en naturlig, glødende finish og har i tillegg hudpleiende egenskaper tilpasset din hud:
Alle hudtyper: Pommisst Hydration Spray
Normal/tørr hud: D2O Hydration Spray
Normal/fet hud: Lemongrass Love Hydration Spray
Fet/blank hud: Balance Hydration Spray

 

5. Lepper
Ønsker du deg en glossy leppe med et hint av farge, en dyp farge som sitter gjennom hele middagen - eller begge deler? Tomas viser frem to nyheter fra Jane Iredale som raskt har blitt hans favoritter til leppe:
- HydroPure Hyaluronic Lip Gloss: en pleiende og fuktighetsgivende gloss med hyaluronsyre som ikke føles klissete på leppene
- Beyond Matte Lip Stain: en flytende leppestift som sitter som støpt gjennom hele middagen

6. Øyenskygge – fra naturlig til festlook
Når øyensminken skal legges er kun det beste godt nok, og Jane Iredale leverer både på resultat, holdbarhet og pleiende ingredienser. Perfekt for sene kvelder! I denne looken bruker Tomas Jane Iredales limited edition Dazzle and Shine Eyeshadow Kit – det perfekte kitet for å gå fra en naturlig hverdagslook til fest og glød!

 

 

7. Mascara
Hva om du kunne både pleie vippene OG få det perfekte resultatet med en mascara som gir volum, lengde og ikke klumper? I år redder Jane Iredale julen med sin nye Beyond Lash Volumizing Mascara – se Tomas bruke den her!