Favoritter fra Ole Henriksen

23.05.2022 22:00:00
Inspiration

Opplev en strålende OLEGLOW med Ole Henriksen

 

I jungelen av merker og produkter er det ikke alltid like lett å velge de produktene som passer best til din hud. Det viktigste du gjør er å definere dine behov, hva du ønsker å jobbe med og hvilke utfordringer du opplever at huden din har. Kanskje du finner dine nye hudpleiefavoritter i Ole Henriksen?

Ole Henriksen er et naturlig merke som hele tiden jobber for at du som forbruker skal få et best mulig resultat. Alle formulaene er rene, og produktene testes nøye av en tredjepart, og aldri på dyr. Ole Henriksen baserer sine behandlinger og produkter på tre enkle prinsipper; eksfoliere, behandle og berolige. Denne kombinasjonen gir deg en sunn og strålende hud - en perfekt OLEGLOW!

TRUTH

Vår bestselgende serie er TRUTH. Dette er en serie som du kan bruke uansett hudtype, alder og hudtone. TRUTH vil gi rikelig med glød og fuktighet samt forebygge alle tegn til aldring. Nøkkelingrediensen i denne serien er Vitamin C, som er kjent for sine lysnende, oppstrammende og aldersbekjempende egenskaper. Ole Henriksen var en pionér da han først introduserte Vitamin C i sine produkter, og det er derfor hans "go to" ingrediens for å bekjempe tegn til aldring. Serien inneholder også en miks av ingredienser, Truth Botanical Blend, som gir fuktighet gjennom hele dagen og mykgjør huden din.

Et av mange favorittprodukter i denne serien er Banan Bright Vitamin C Serum som kombinerer effekten av Vitamin C og bananpudder-inspirerte pigmenter. Med vår høyeste konsentrasjon av vitamin c, hele 15%, og 5% PHA er dette vårt våpen mot pigmenteringer, tegn til aldring og en gusten livløs hud. Bananpudder-inspirerte pigmenter er pigmenter som virker lysreflekterende på hude og gir øyeblikkelig med glød. Banana Bright Vitamin C Serum gir deg jevnere og spenstigere hud på en uke, og er perfekt å kombinere sammen med cult-produktet Banan Bright Eye creme.

TRANSFORM

Dersom du ønsker å jobbe med fine linjer, pigmenteringer og dypere rynker er TRANSFORM-serien for deg. Gjennomgående for denne serien er glykol og melkesyre (AHA syrer) som hjelper hudens funksjon med å eksfoliering slik at pigmenteringer og linjer reduseres. For å balansere effekten av glykol og melkesyre finner du Transform Botanicals i alle produktene, som består av sitron, sukkerrør, lakrisrot og sandeltre. Disse ingrediensen roer ned, og fukter huden.

Hvis du ønsker å redusere synligheten av pigmenteringer må du prøve Glow2 OH Dark Spot Toner! Dette er en toner som kun skal brukes på natten, etter rens, og før serum og krem. Den har et høyt innhold av glykol- og melkesyre som aktivt reduserer pigmenteringer. Trollhasselvann sørger for å mykgjøre og tilføre fuktighet til huden din. Denne kan du enten bruke på en bomullspads med sirkulære bevegelser i huden elle klappe den inn på tørr hud.

TRANSFORM +

Dersom du ønsker å korrigere tegn til aldring og er på jakt en enda mer aktiv serie må du utforske TRANSFORM +. I tillegg til Tranfosm Botanicals, glykol og melkesyre finner du bacuchiol i TRANSFORM +. Bacuchiol er et naturlig alternativ til retinol. Retinol virker øyeblikkelig oppstrammende og utglattende på huden. TRANSFORM + er med andre ord perfekt for deg som vil jobbe aktivt med å korrigere tegn til aldring som vises på huden. 

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme er nattkremen for deg som aktivt vil redusere rynker og pigmenteringer, og ikke minst våkne opp med en perfekt fuktet hud. Et høyt innhold av glykol og melkesyre virker eksfolierende, bacuchiol strammer opp og glatter ut, mens shea smør og olje fra druekjerner gir fuktighet og næring i dybden.

BALANSE

En hud i ubalanse kan resultere i urenheter og overflødig produksjon av olje - en tilstand som de fleste av oss kan kjenne seg igjen i. Dette kan forårsakes av bla hormonelle endringer i kroppen, diett eller stress. En hud i ubalanse trenger ekstra med kjærlighet. Hemmeligheten er å kontrollere overflødig produksjon av olje uten å strippe huden for fuktighet. Serien BALANCE gjør nettopp dette. Green Fusion Complex, bestående av alger, eukalyptus og grønn te, finnes i alle produktene og virkr absorberende på overflødig olje og antiseptisk. På den måten vil huden holdes matt hele dagen og bakteriespredning hindres. Glykol og melkesyre hindrer tette porer og reduserer synligheten av porene.

Et favorittprodukt i denne serien er Cold Plunge Pore Mask, en rensende leirmaske som virker kjølende på huden. Den kan brukes av alle uansett hudtype, da den ikke tørker ut huden og alle har godt av en dyptrensende maske. Den vil redusere synligheten av porer og dempe irritasjoner du måtte ha i huden.

Finn dine favoritter i Ole Henriksens fantastiske univers med produkter som umiddelbart gir resultater og opplev en strålende OLEGLOW i vinter!