Filorga Time-Filler

Inspiration

Hudpleieserien som takler alle typer av rynker

Filorga er mestere innen hudpleie mot aldring, og de har et bredt utvalg av produkter å velge mellom avhengig av hudtype, alder og spesifikke behov. Her forteller vi deg mer om merkets bestselgende serie Time-Filler, som bekjemper rynker, fine linjer, matthet, tapt elastisitet og andre aldringstegn. Hvilket produkt velger du?

Time-Filler Eyes 5 XP
For en umiddelbar løfteeffekt
Lei av mørke ringer, poser og tunge øyelokk? Da kan den nye super øyekremen Time-Filler Eyes 5 XP fra Filorga være noe for deg! Den reduserer mørke ringer og alle typer linjer og rynker, gir fasthet og virker løftende på øyelokkene. Øyeområdet vil se yngre, jevnere og mer energisk ut.

Psst! Visste du forresten at produktene i Time-Filler er inspirert av skjønnhetsinjeksjoner? Dette er en av grunnene til at de er så sterke og gir enestående resultater!

 

Time-Filler Intensive

Serum med botox-effekt
Mimiske rynker, dype rynker, overfladiske rynker og tørrhetsrynker kan unngås hvis du bruker Time-Filler Intensive! Formelen har både filler- og botox-effekt på huden, noe som gjør ansiktsmusklene mer avslappende samtidig som huden får tilbake volumet. Og som en herlig bonus blir huden mykere enn noen gang.

 

Time-Filler 5 XP Cream
Multikorrigerende ansiktskrem for normal til tørr hud
Som navnet avslører, reduserer Time-Filler 5 XP Cream intensivt multikorrigerende dag- og nattkrem så mange som fem typer rynker. Den myker opp ansiktsrynker, fyller ut dype rynker, jevner ut overfladiske rynker og reduserer tørrhetsrynker – og den jevner ut huden på halsen. Formelens kremete konsistens er perfekt for de med normal til tørr hud som kan oppleve stramhet, tørrhet og flekker i ansiktet.

 

Time-Filler Night Cream

En super nattkrem som reduserer rynker

Filorga Time-Filler Night Cream er den ultimate anti-agingkremen som reduserer alle typer rynker, fra stress og fine linjer til tørrhetslinjer. Den ultrakorrigerer og reduserer dannelsen av nye rynker mens du sover. Med kraftige ingredienser som hyaluronsyre, vitamin C og tripeptider, vil huden din se mer ungdommelig og strålende ut