Finn ansiktsmasken for deg fra Glamglow

03.10.2022 22:00:00
Inspiration

Finn din ansiktsmaske fra Glamglow

 

Tørr hud, uren hud, fet hud eller kanskje slapp hud? Uansett hvilken hudtype eller hvilke hudproblemer du har, så har Glamglow en maske for deg! Her finner du en oversikt over de ulike ansiktsmaskene og hvilken som passer for nettopp deg og dine behov. 

Gravitymud

Gravitymud Firming Treatment er masken for deg som ønsker å øyeblikkelig løfte og stramme opp huden. Inneholder ingredienser som gjør at masken går fra å være hvit når du påfører den, til strålende korn når den tørker. Passer for alle hudtyper og gir deg et umiddelbart resultat og en nydelig glød.

 

Supermud

Supermud Clearing Treatment er for som vil ha en eksfolierende ansiktsmaske. Den fjerner urenheter og hudormer, samtidig som den minsker porene. Masken inneholder Super 6 Acid Blend, som er en spesiell blanding av seks ulike AHA- og BHA-syrer, samt aktivert trekull og leire som trekker ut urenheter i huden og overflødig olje. Designet for deg med en uren problemhud som ønsker å minimere porer, fjerne hudormer og urenheter, og etterlate huden med en fantastisk glød. 

 

Thirstymud

Thirstymud er for deg med en tørr hud som trenger en intens fuktighetsgivende ansiktsmaske. Thirstymud iinneholder hyaluronsyre, kokosnøtt, ingefær og honning. Masken nærer, fukter, gjenoppbygger og lindrer huden. Passer for alle hudtyper og etterlater huden myk og behagelig med en strålende vakker glød. Et lite tips: Beroliger og gjenoppretter huden etter barbering.

Youthmud

Youthmud er ansiktsmasken som eksfolierer og etterlater huden glatt og myk. Kort fortalt en maske for deg med kombinert eller fet hud som ønsker en vakker hud med feilfri finish. Masken er eksfolierende, fjerner urenheter uten å tørke ut huden, strammer opp, jevner fine linjer og rynker samtidig som den glatter ut hudens tekstur og gir en ungdommelig glød. I motstening til Supermud hjelper denne masken deg med å lysne/stramme opp samtidig som den jobber for urenheter. 

 

Bubblesheet

Bubblesheet bobler og renser huden samtidig. Oppdag den oksiderende dybderengjøringsmasken som bidrar til å fjerne sminkerester og smuss, tilfører strålende energi til huden, samtidig som den gir umiddelbart resultat og en nydelig glød. Med Bubblesheet Mask får du en fin ren hud som utstråler energi på kun 3 minutter, og kan brukes på alle hudtyper. 

 

Instamud

Instamud er en skummende maskebehandling som øyeblikkelig minimerer porer, jevner ut hudens tekstur og gir jevnere hudtone. Masken etterlater huden myk og glatt på bare 60 sekunder! Her har du “miniversjonen” av Supermud-masken, en maske som er grei å ha på farten, eller om du skulle ha litt dårlig tid. Inneholder innovative ingredienser, fungerer for alle hudtyper og gir deg et umiddelbart resultat og en superfin glød.

 

 

Berryglow

Oppdag Berryglow, en kremet, næringsrik og beroligende fuktighetsgivende maske som gir næring til huden og gjenoppbygger gløden. Hyaluronsyre og jojobaolje gir fuktighet, glatter huden og beskytter hudens fuktsperre. Du vil merke at huden blir styrket med en synlig fornyet glød. Gir umiddelbare resultater, samtidig som den beskytter hudens fuktighetsbarrier, og passer for alle hudtyper. 

 

Supersmooth

 

Oppdag 5-minutters Supersmooth-masken og skrubben som får sving på huden! Masken avgifter huden ved hjelp av kull og kaolinleire. Den kremete, leirebaserte masken er tilsatt salisylsyre og trenger dypt inn i porene for å fjerne fett og smuss som kan forårsake urenheter. Du vil merke at porene fremstår mindre, mens huden blir klarere, glattere og mer fornøyd. 

 

Brightmud

 

Brightmud er masken for deg som ønsker en umiddelbart strålende glød til huden. Dette er en dobbeltvirkende eksfolierende maske som kjemisk og fysisk polerer bort uønskede døde hudceller. Leirmasken gir livløs hud nytt liv med en dobbeltvirkende blanding av AHA- og BHA-syrer. Mikrofin pimpestein fjerner porer og etterlater huden glatt, med lysere glød på bare noen minutter. Anbefales å brukes 3 dager på rad for best mulig resultat.