Guide - Finn din duft blant sommerens nyheter

23.01.2023 23:00:00
Inspiration

Guide - Finn din duft blant sommerens nyheter!

Er du på jakt etter årets sommerparfyme? Det finnes ikke noe bedre enn å ha en forfriskende duft som løfter sommerstemningen. Fra fruktige til blomstrete, mulighetene er uendelige når det gjelder å velge den perfekte sommerparfymen. Enten du slapper av ved bassenget eller tar en tur langs stranden, sørg for å spraye på din favorittparfyme for å få den ekstra boosten av selvtillit og friskhet. Sjekk ut sesongens herligste duftnyheter her!

 

Escada Santorini Sunrise

Hva er vel bedre enn å drømme seg bort til det vakre, hvite og blå paradiset - Santorini? Med den nye limited edition Escada Santorini Sunrise Eau de Toilette for Women kan du la deg transportere til denne fantastiske øya. Med friske noter av saftig mandarin og bergamotsorbet, og en strålende sjasmin-akkord, vil denne duften garantert få deg til å føle deg som om du er midt i hjertet av Santorini.

 

Paco Rabanne Olympea Flora

Nyt sommeren med en duft som tar deg til en verden av blomstrende roser og sensuell vanilje. Olympéa Flora av Paco Rabanne er den ultimate sommerduften for den moderne kvinnen som ønsker å føle seg som en gudinne. Med en overdådig blomsterbukett av rosa peoner og to unike roseekstrakter, balansert med saltet vanilje og kashmirtre, er denne Eau de Parfum Intense en perfekt signaturduft for varme sommerdager og romantiske kvelder.

 

Carolina Herrera Good Girl Blush

La deg forføre av den friske og florale Good Girl Blush Eau de Parfum fra Carolina Herrera! Dette er en romantisk og sofistikert sommerduft som tar deg med på en sanselig reise gjennom blomsternes verden. Luksuriøse ekstrakter av sensuell vanilje og glitrende peoner møter ylang-ylang og resirkulert rosevann, noe som gir en unik og sublim blomstersignatur.

 

Burberry Her Elixir

Opplev en ny dimensjon av Burberry Her med Elixir de Parfum. Denne dristige og sensuelle duften er skapt for de modige kvinnene som utforsker det ukjente og som ikke lar seg begrense av noen. Burberry Her Elixir de Parfum er det nyeste tilskuddet til Burberry Her-duftserien og tilbyr en eksplosjon av fruktige toner og en pirrende blanding av røde bær og jasmin, avsluttes med vanilje og skaper et mykt og varmt inntrykk.

Dolce & Gabbana Dolce Violet EdT

Dolce Violet Eau de Toilette er den perfekte duften for en vakker sommerdag! En munter cocktail av fargerike toner som åpner med herlige solbærknopper og glitrende Madagaskarmandarin. I hjertet av duften finner du fortryllende aksenter av fiolett, saftige bjørnebær og solfylte pærer som gir deg en frisk og livlig følelse. Den sensuelle og kremete basen av sandeltre og vanilje fra Madagaskar gir en følelse av varme og forsterkes av et hint av moskus.

 

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh 

Oppdag den friske og fruktige duften i denne flotte flasken! Med en herlig blanding av røde grapefrukter, søte bringebær, og grønne blader, vil du føle deg energisk og glad fra første sprut. Midt i hjertet finner du en fortryllende blanding av fiol, villrose, og sjasmin, med en deilig touch av litchi og epleblomst. Du vil føle deg som en blomstereng med denne duften!

 

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

La deg forføre av Gucci Flora Gorgeous EdP, en ny signaturduft for kvinner. Denne boblende fantasiverdenen er inspirert av japansk anime og gir en følelse av positiv energi. Duften er bygget rundt den ikoniske blomsten Gardenia, som sies å bli brukt i eliksirer og trylledrikker.  Et snev av brunt sukker gir aromaen en deilig sødme. Flasken har fått en oppdatering og er like vakker som selve duften, med et inspirerende japansk anime-design. En nydelig duft for en hver anledning og perfekt for sommeren!