Fresh på festival

Inspiration

De største festivalene blir utsolgt år etter år. Kanskje er du en av de heldige som har skaffet deg en festival-billett? Her har vi samlet noen tips på veien for en fresh festival-sommer, og hvordan du holder stilen hele dagen.

Rent hår på flaske med tørrshampoo

Det er ikke alltid like lett å ta en hårvask når du trenger det. Heldigvis finnes det flere løsninger, og utvalget av tørrshampoo har blitt bredt. Nå finnes det hårvask på flaske for alle hårtyper. Med en liten Batiste tørrshampoo i reisestørrelse har du alltid mulighet til å friske opp når det passer deg. Vil du ha den ekte sommerlooken vil saltvannspray se fresh og nybadet ut, og når badevannet er 16 grader.

Hårstrikker som holder

Det er krise når hårstrikken ryker, og du har glemt å ta med en ekstra. Med en Invisi Bobble har du en hårstrikk som fungerer som både som armbånd og strikk. Den kommer i flere farger som matcher antrekket, og ryker aldri. I tillegg er Invisi Bobble like fine etter et bad da de ikke trekker til seg vann. Blax er en annen evigvarende hårstrikk som er helt nøytral, og er en billig hårstrikk som varer. For deg som liker litt bling, 

Trendy med bøyle og hårbånd

En praktisk og kledelig treng er hårbånd og skjerf. Det er ekstra deilig å få håret opp bort fra ansiktet en varm festivaldag. Våre velourbøyler fra Becksöndergaard er populære og kommer i alle farger. Silkeskjerfene fra Becksöndergaard finnes i lekre, sommerlige farger som vil spriter opp antrekket. Silkeskjerf koster litt mer, men kan samtidig bruker til mer som: hårpynt, pynt på veske, belte eller i halsen.

Trofast til vannfast 

Vannfast sminke er en vinner på festival da dagene blir lange og det kan både bli varmt og du kan risikere å få en øl over deg. Vi har et stort utvalg vannfast mascara som er en sikker vinner i mangel på speil og sminkemuligheter. Også eyeliner og kajal kommer i vannfaste varianter, vipps så har du en bekymring mindre.

Solkrem holder deg ung

Solkrem er ikke kun for å unngå å bli solbrent den ene dagen. Visste du at solskader som rynker og pigmentering kan vise seg flere år senere? På festival er man gjerne mange timer ute, i forhåpentligvis i fint vær. Vi har et bredt utvalg solprodukter fra Piz Buin, Lancaster, P20, Garnier, Babor og Dermalogica. Også sminke med solfaktor er populære i vår nettbutikk. bareMinerals matte foundation SPF15 er ett av våre mest solgte produkter som dekker og gir en naturlig finish.

Brillefin festival

Solbriller er et must på festival, for selvsagt blir det sol! Runde briller er fortsatt inn, og Ray-Ban Ja-Jo med gult eller blått glass blir aldri feil på festival. Om Ja-Jo blir litt for hippie, er Michael Kors Kendall og Ray-Ban Round Metall runde, litt mer klassiske modeller med speilglass.

Ray-Ban RB2180 er en litt mer nøytral solbrille i rosa eller blått, også de med trendy, runde glass. Om ingen av disse falt i smak har vi en rekke andre solbriller i til god nettpris.

 

Tips til festivalveska

Du vet aldri om det er vann til håndvask ved festivaldoene, og våtservietter er smarte å ha klare i veska. I tillegg er våtservietter supre for sminkefjerning. Intimservietter kan brukes andre steder enn det opplagte, og er supre til kattevask når det har gått noen timer siden forrige dusj.  Hvis du vil sminke deg uten å fylle opp veska kan en Flo On-The Go Beauty Organizer være praktisk. Fyll kostene og flakongen med dine produkter, og vips så er det mindre ting å drasse på.

Like fin utover kvelden

Festivaldagen kan bli lang, og du vil selvsagt se bra ut inn i festival-natten også. Små triks kan freshe deg opp på kort tid. NYX Professional Makeup har blant annet en serie med geniale Blotting paper som absorberer olje i huden uten å dra sminken utover. Papiret er hjelpemiddel som er perfekt etter en varm sommerdag.

 

Bestill i dag, og vipps, og du er klar for festivalsommer!