Glød med Guerlain!

27.07.2022 22:00:00
Inspiration

Glød med Guerlain!

Vinteren står foran oss, en tid der mange synes huden blir tørr og livløs. Guerlain sin makeupartist Stian Jerkås anbefaler sine favorittprodukter som gir huden en ungdommelig og frisk glød!

Hudpleieruntinen

Det første og viktigste steget er din hudpleierutine. Daglig rens av huden fjerner rester av makeup og døde hudceller, og gjør huden klar for videre pleie og fuktighet.  Guerlain sin Abeille Royale Youth Watery Oil er et «må-ha»-produkt, spesielt i vintermånedene. Oljen gir rikelig med fuktighet og plumper huden uten at den føles fet. Produkter fungerer ekstra godt sammen med Abeille Royale Double R Serum som jobber med å booste hudens fornyelsesprosess, samtidig som det reparerer huden. Det gir en oppstrammende effekt og en helt unik Guerlain glød.

 

Makeup

Nå er huden klar for makeup. L’Or er en bestselger fra Guerlain! Det er en foundationbase med flak av 24-karats gull som gjør at din foundation sitter penere og lenger på huden, samtidig som den gir mye glød. Fortsett så med Parure Gold foundation som har en god dekkevne, men fortsatt ser naturlig ut på huden. Precious Light er Guerlain sin egen tryllepenn; perfekt til å minimere mørke ringer under øynene.

Glød

Så kronen på verket for en nydelig og glødende hud, solpudder! Guerlain er kjent for sine solpuddere; Terracotta. Terracotta finnes i flere varianter, slik at du skal finne den som gir deg det resultatet du ønsker. Synes du det er vanskelig å velge, så er Terracotta Nude en flott variant. Denne finnes nemlig i én universal farge som tilpasser seg de ulike hudnyansene, samtidig som den gir en nydelig og naturlig solkysset glød.