High Potency Classics fra Perricone MD

15.10.2021 03:30:00
Inspiration

High Potency Classics fra Perricone MD

Denne linjen er rettet mot linjer, rynker, ujevne teksturer og hudtone, samt tap av fasthet med den fulle styrken av Perricone MD-signatur vitenskapelige ingredienser. High Potency Classics er fundamentet som brandet ble bygget på.

Denne linjen er rettet mot linjer, rynker, ujevne teksturer og hudtone, samt tap av fasthet med den fulle styrken av Perricone MD-signatur vitenskapelige ingredienser. High Potency Classics er fundamentet som brandet ble bygget på. Med dokumenterte og effektive produkter, som har vist seg å forbedre huden ved å løfte og styrke den samtidig som at rynker og forstørrede porer er minimert. Det mest komplette regime for en fastere og glattere hud og reduksjon av lengden, bredden og dybden av rynker.

High Potency linjen er formulert med høye konsentrasjoner av Perricone MD's signatur vitenskapelige ingredienser og gir målrettede løsninger for en mer ungdommelig og sunnere hud. Hver formel er designet for å hjelpe med å stramme porene synlig og minimere lengden, dybden og bredden av fine linjer og rynker ved hjelp av noen av våre mest avanserte aldersreduserende ingredienser.

Med alfa-liponsyre (ALA) og DMAE. ALA, naturens mest kraftfulle antioxidant, er en fettsyre, som finnes i alle menneskers celler, og som trenger inn i hudens overflate for å hjelpe med å redusere forekomsten av linjer, rynker og forstørrede porer over tid. DMAE, som naturlig produseres, hjelper med å løfte synlig slapp hud med tiden. Det absorberes lett og hurtig og hjelper med å gi huden synlig fylde for å støtte hudens overflatestruktur og beskytter mot uttørrende miljøpåvirkninger.