Høstens look med Jane Iredale

23.11.2021 23:00:00
Inspiration

Høstens look med Jane Iredale

Det går mot høst – kaldere vær, kortere dager og vakre farger i naturen rundt oss. Dette er sesongen for å leke seg med makeup som gløder! Velg en makeup som gir fukt og pleie til huden som ofte blir tørr i høstvinden, og sett prikken over i-en med spennende farger på øyne og lepper! Jane Iredale har både lekre øyeskyggepaletter og silkemyke lipglosser som gjør høstens look til en lek!

Følg stegene under for en look som gir deg en naturlig glød og et flott resultat – uten å skade eller irritere den tørre høsthuden!

Vi anbefaler å begynne med en pleiende primer, slik at sminken påføres lettere og sitter bedre. Påfør så Glow Time BB Cream. Glow Time gir fantastisk dekkevne, samt gir en gjennomfuktet og glødende hud! BB creamen gjør at du trenger veldig lite produkt for å oppnå den finishen du ønsker deg – noe som gir et mer naturlig resultat.

Etter en god base, bør du få frem sturkturen i ansiktet ditt med tre enkle steg: contour, highlight og blush. Legg contouringen under kinnbena, i utkanten av pannen og under kjeven. Jane Iredale Great Shape Contour Kit har alt i ett - Contouren gir deg en naturlig skygge, highlighteren fremhever og lysner, mens blushen gir deg en naturlig rosa glød. 

Jane Iredale har utrolig mange behagelige, flotte øyenskygger og palletter til både hverdag og fest. 

Her kan du velge mellom Brown Sugar for en varm, men lett dramatisk look som er perfekt om høsten. Sweet Spot gir en glamorøs look i bare to steg, med en skimrende gullbase og en dyp, skimrende brun til globallinjen. Eller for en mer myk og feminin look, kan du gå for Pink Quartz  – denne har en lys rosa skygge til base og en lett gråfarge for å intensivere blikket.

Og sist men ikke minst –  øyeskyggepaletten Solar Flare. Her kan du lage en komplett look og leke deg med et spekter av feminine farger – de silkemyke øyenskyggene gir deg alltid et kraftfullt og langvarig resultat. De kan brukes alene eller blandes sammen for å få en unik stil. Palletten finnes i 5 ulike fargekombinasjoner. Go wild!

HOT TIP: Spray litt Hydration Spray på øyeskyggekosten din for en mer intens farge på skyggen!

Når øyeskyggen er lagt og du er fornøyd med resultatet – ram inn kunstverket ditt med øyenbrynspenn, eyeliner og maskara!

For en naturlig øyenbryns-look er øyenbrynspennen Retractable Brow Pencil en penn som gir medium dekk og nyanse som blander seg perfekt med hårenes naturlige farge. Med dobbel tupp får du en presis påføring av farge og kontrollert forming av brynene.

Mystikol Powdered Eyeliner påføres enkelt med medfølgende kost og gir deg muligheten til å skape perfekte linjer eller sexy sotede øyne. Tips: fargen Emerald er PERFEKT sammen med øyeskyggepaletten Solar Flare.

Siste touch på øynene er en fyldig mascara. Med PureLash® Lengthening Mascara får du naturlige og fyldige vipper med flott fasong. Den dobbelkantete børsten gjør det til en lek å påføre maskaraen perfekt.

Få den siste finishen med litt farge på leppene! Med PureGloss Lip Gloss fra Jane Iredale får du sterke farger og leppepleie i ett. Finn din favoritt og opplev den silkemyke og eksklusive følelsen! Jane Iredale tilbyr også en lip plumper for fyldigere lepper eller en mildere lip balm om du bare ønsker litt farge.

Og du – husk å ha det gøy! Både vi i Blush og Jane Iredale mener sminke skal være gøy og få deg til å føle deg vel – ikke noe du bruker for å oppnå et umulig skjønnhetsideal.