Hold på fukten

13.05.2022 22:00:00
Inspiration

Hold på fukten med plantebaserte Clarins

Clarins er et plantebasert merke som alltid vil velge en naturlig ingrediens over en kjemisk - om den leverer samme effektivitet, selvfølgelig. Over hele sortimentet bruker Clarins over 250 forskjellige planteekstrakter i produktene, og alle er nøye utvalgt for sin forskjønnende effekt på huden. Dessuten er alle naturlige ingredienser høstet inn på en bærekraftig måte og henhold til fair-trade konseptet.

Det ikoniske serumet Double Serum inneholder hele 21 planteekstrakter, blant annet gurkemeie som booster cellefornyelsen, stammer opp og og holder huden fuktet, frisk og glødende.

Tips! Bland noen dråper Double Serum inn i flytende foundation for ekstra fukt og glød!

Hydra-Essentiel er serien for alle hudtyper og alle aldere. Kremen gir intens fuktighet via ekstrakt fra planten Leaf of Life, som fungerer som en naturlig hyaluronsyre og gir fukt til alle hudlag slik at huden tåler kraftige klimaendringer som vi har her i Norden, og motvirker tørr hud. Serien inneholder et fuktgivende serum, en leppebalsam, en øyemaske og tre 24-timers kremer i forskjellige konsistenser for enhver hudtype.

Extra-Firming jobber med spensten og elastisiteten i huden, som ofte dessverre kan avta med alderen. Ekstrakter fra Kungurublomsten vil hjelpe huden å få fastheten tilbake og glatter ut linjer og rynker. Huden etterlates med en ungdommelig glød og et synlig yngre utseende. Serien inneholder dag- og nattkremer for alle hudtyper, et serum, en maske og en øyekrem.