Perfekt hverdagssminke med Lumene

25.08.2022 22:00:00
Inspiration

Få den perfekte hverdagssminken med Lumene

 

Hvilke produkter må man ha i sminkepungen for å skape en perfekt hverdagsmakeup? Vi har snakket med makeupartisten Fanny Lagerwall, som guider oss frem til en naturlig og superfin look med produkter fra Lumene.

 

Lumene er et finsk merke som fører både sminke og hudpleie. Produktene er utviklet fra ekte råvarer som gjenskaper det finske landskapets mystiske harmoni og stillhet. Her har du produkter som gir både huden og sjelen balanse og harmoni.

Svenske Fanny Lagerwall, @facebyf på Instagram, er Lumenes makeupartist og globale ambassadør. Hun har jobbet som makeupartist i over 12 år og er kjent for å garantere den beste gløden på TV-profiler som Tilde de Paula, Carina Berg og Tina Nordström. Hun jobber mye med makeup i TV-produksjoner og har sminket med Lumenes produkter i over åtte år. 

Vi spurte Fanny hvilke produkter man må  ha i sminkepungen for å skape den perfekte hverdagslooken, og her er hennes favoritter som får deg til å stråle som kjente TV-profiler hele dagen: 

1. Lumene CC Color Correcting Primer: Start med en primer som jevner ut hudtonen, sletter små flekker og fine linjer og hjelper sminken til å sitte hele dagen. CC-primeren har en fløyelsglatt og lett sammensetning  og er beriket med fuktighetsgivende hyaluronsyre og tyttebær som jevner ut hudtonen og skaper den perfekte basen for sminke. Passer for alle hudtyper. 

2. Instant Illuminizer – Rose Dawn: Dette er en flytende highlighter som gir en strålende hud på et øyeblikk. Den lette sammensetningen som inneholder nordisk kildevann og lysreflekterende fargepigmenter, får huden til å se frisk og strålende ut.

3. CC Color Correcting Cream SPF 20: En lett, middels dekkende flytende foundation som reduserer rødhet og jevner ut huden slik at den blir naturlig strålende. Formelen er beriket med nordiske tyttebær som jevner ut hudtonen og med fuktighetsgivende nordisk kildevann. Den er jevnt fordelt og bidrar til å redusere misfarging og rødhet for et jevnt resultat. Lumenes CC krem hjelper også til å beskytte mot skadelige effekter av UVA og UVB-stråling. 

 

4. Blur Longwear Concealer: En lett, ekstra blandbar concealer med god dekkevne, som gir en jevn og perfekt finish. Sammensetningen er beriket med pleiende lyng og fuktighetsgivende arktisk kildevann og blandes lett på huden slik at du får en dekkende, men samtidig naturlig finish. 

5. Invisible Illumination Liquid Bronzer: Gi huden litt ekstra farge med denne flytende bronzeren. Fjærlysformelen blandes lett på huden og gir masse glød.

6. Invisible Illumination Liquid Blush: En frisk blush er et must i å få til en fin hverdagslook!  Med denne lette, flytende blushen med lysreflekterende fargepigmenter får du en frisk glow. Rødmen kan lett bygges på for en kraftigere effekt samtidig som den fukter og gir huden en naturlig vakker glød.

7. Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder: Et ultramykt, gjennomsiktig løst pulver for sminke som sitter hele dagen. Dette er et finmalt pulver som slører ut ufullkommenheter og myker opp mindre linjer, mens den gjennomsiktige skyggen sørger for at pulveret sitter usynlig på huden. 

 

8. Longwear Eyebrow Definer: Få naturlige og fyldige bryn med denne øyenbrynsblyanten som har en ultrasmal spiss for vakre, presist definerte øyenbryn. Denne sitter godt og hjelper deg med å holde øyenbrynene veldefinerte gjennom dagen.

9. Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel: En gel som former og holder øyenbrynene på plass hele dagen. Med denne kan du forme øyenbrynene enkelt og presist med bare noen få enkle slag takket være den spesielle spiralformede børsten.

10. Blueberry Sensitive Volume Mascara: En god maskara er et must i enhver sminkepung! Her har du en maskara som gir fyldige vipper med maksimalt volum som kan påføres i flere lag, avhengig av resultatene du ønsker. Formelen inneholder dessuten nordiske blåbær og frøolje som gir næring til vippene dine.

11. Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss: En siste shine, før du er good to go! En deilig lipgloss som gir masse glans og har en "plumping" effekt. Denne kommer i mange farger, så du kan finne din favoritt. 

Se hele vårt utvalg fra Lumene her.