Hvilke farge er deg?

Inspiration

Med Colorista fra L’Oreal kan du enkelt endre farge etter dagsformen og humøret, med alt fra dagsspray til permanent farge. 

Er du en av dem som alltid ender opp med å velge samme farge i klær, vesker og interiør? De aller fleste av oss har en farge de foretrekker. Din favorittfarge er kanskje den samme som matcher din personlighet? Sjekk hvilke egenskaper din yndlingsfarge gjenspeiler.

Hva sier fargene om deg?

Med god selvinnsikt på dine gode og dårlige sider kan det være enklere for folk du omgås å forholde seg til deg. Farger du i tillegg håret i en farge som matcher ditt indre gir du dem en liten forvarsel om hva de har i vente. Veldig få mennesker har kun én farge som utgjør hele personligheten sin, men ofte er en av fargene dominant.

En metode med navn SDI (strength-deployment-inventory) kartlegger de tre hovedpersonlighetene, og representerer trekk som beskriver og forklarer måten vi er på. De ulike personlighetene har ulike drivkrafter i sin hverdag, og kanskje er det noen brikker som faller på plass når du finner din farge. Blå personligheter tenderer til å ha fokus på mennesker, de rød på resultater og de grønne på prosessen og veien til målet.

Finn din farge

De røde har en tendens til å være sterke, engasjerte, ambisiøse og har alltid mange jern i ilden. Røde personligheter er villige til å ta risiko og er svært målrettet. De er effektive, produktive og liker fysisk aktivitet. Slike mennesker oppnår ofte raske resultater uten å være så nøye. De er utadvendte og snakker fra «levra», kan ofte ta stor plass i en gruppe og har lett for å ta styringen. 

For de røde matcher følgende produkter:

Grønne mennesker:

De grønne er logiske, forsiktige og analytiske. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene blant denne gruppen, og de stiller kritiske spørsmål ved ALT. De elsker struktur, lister og vurderer nøye alle mulige løsninger før de setter i gang. Disse gjør sjelden feil. Du et familiemenneske. Du er omsorgsfull og god til å lytte og trøste. Du gir gjerne en hjelpende hånd. Du har behov for hygge og trygghet.

For de grønne matcher følgende produkter:

 

Blå mennesker:

Du er god til å organisere og planlegge. Du er diplomatisk og tenker deg om før du sier noe. Du er veldig lojal. Du er stille, og kan virke litt tilbakeholden. De blå er omtenksomme, gode konfliktløsere og inkluderende mennesker. De setter ofte andres behov foran sine egne, og passer på at alle i gruppa blir sett og hørt. Det er også viktig for dem å bli likt av alle. 

For de blå matcher følgende produkter:

Positive og negative personlighetstrekk for de ulike fargene

Rød:

+ Praktisk, effektiv, modig. 

-  Brutal, utålmodig.

Grønn:

+ Følsom, harmonisk, snill.

- Smålig, sjalu.

Blå:

+ Målrettet, konservativ, rolig.

- Sarkastisk, kritisk.