Hvilken sokrem bør du velge?

09.08.2022 22:00:00
Inspiration

Hvilken solkrem bør du velge?

Noe av det viktigste du gjør for huden din er å beskytte den mot skadelige solstråler, men visste du at det finnes ulike typer solkremer til ulike typer hud eller ulike aktiviteter? Enten du ønsker fukt, matt finish eller en lindrende solkrem – finn det som er tilpasset deg og din hudtype her! 

Normal hud

Når de første solstråler titter frem i Norge er det først og fremst ansiktet vårt vi trenger å beskytte. Ett godt tips er å bruke en dagkrem som også er en solkrem, som Rudolph Care Sun Face Cream. Ansiktskremen er lett og pleiende og har optimal solbeskyttelse. Har du tørr hud kan du bruke din vanlige pleie under, og avslutter med solkremen.

Biotherm Waterlover Hydration Sunmilk SPF 30. Denne solkremen kan brukes til både kropp og ansikt, og er laget for hele familien uansett hudtype. Beskytter effektivt mot solen, UVA & UVB, og fukter huden samtidig. Kremens konsistens trekker raskt inn i huden uten å etterlate hvite merker. Inneholder duftnoter av sitrusekstrakter. Solkremen kommer også i en bærekraftig papirbasert tube.

Sensitiv hud

Har du en hud som vanligvis klør eller blir irritert av solkrem? Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30 er en fantastisk nyhet for de med sensitiv hud! Solkremen kjennes lett på huden, er formulert med fysisk solfilter som ikke irriterer, og inneholder lindrende ingredienser. I motsetning til mange andre solkremer med fysisk filter er den også helt usynlig på huden og kan brukes av alle!

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Face Cream SPF 50 er utviklet i samarbeid med dermatologer for å beskytte solsensitiv hud, som ofte kan oppleve å bli rød, irritert og få utslett. Allergy Sun Sensitive Cream inneholder en meget sterk antioksidant som stimulerer DNA'ets naturlige reparasjonssystem, beroliger og hjelper til å forsterke hudens forsvar mot eksterne påvirkninger.

Tørr hud

Dermalogica Prisma Protect SPF30 er en multitasker av en solkrem som gjør alt: fukter huden, beskytter mot forurensning og ikke minst mot skadelige solstråler. I tillegg inneholder den aktive ingredienser som gjør at huden din gløder litt ekstra i dagslys! Perfekt under sminken for å preppe huden, og en favoritt for å opprettholde en god, daglig hudhelse.

Kombinert hud

Ønsker du en ideell krem for en normal til kombinert hud, er Decléor Aloe Vera Sun Face Fluid SPF 30 beriket med naturlig aloe vera og profesjonelt blandet med UVA- og UVB filtre. Den inneholder botanisk sesam- og macadamia olje for å gi effektiv beskyttelse mot de skadelige virkningene av solen. Huden blir øyeblikkelig beskyttet og føles fuktet hele dagen. Aloe Vera Sun Face Fluid gir ansiktet en naturlig brunfarge og den ikke-fettete og ikke-klebrige konsistensen absorberes hurtig. Solkremen har en delikat blomsterduft av sol oppfrisker hud og sinn.

Treningsglad? 

Er du i mye aktivitet ute i solen er det viktig å bruke en solkrem som sitter godt selv i møte med svette og vann, og samtidig ikke føles klissete på huden. Coola Sport Spray er solbeskyttelsesspray til både ansikt og kropp. Den er superenkel å bruke, fungerer opp ned, og hjelper deg å komme til på vanskelige steder. Sprayen er vann- og svetteresistent, og gir optimal beskyttelse mot solen mens du trener.

Solkrem for de eventyrlystne? Vinter og høydeforhold krever spesiell beskyttelse, og Piz Buin Mountain Face Cream er spesielt designet for å beskytte mot sol, kulde og vind, samt varme og saltvann. Kremen er raskt absorberende samt svette- og vannavstøtende. Solkremen er perfekt for turer i høyden, enten det gjelder alpint eller fjelltur på sommeren.

Hva gjør du med sminken?

Du kan fint kombinere solfaktor med sminke, og det er visse produkter som egner seg bedre for å få den perfekte finnishen.

Primer

Ønsker du å slå to fluer i en smekk om morgenen, eller har lyst til å jevne ut hudtonen med litt farge i vårsolen? Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30 beskytter huden med fysisk solfilter som passer alle hudtyper, samtidig som den gir et hint av farge. Den gir også huden en helt unik glød på grunn av det finknuste perlepulveret den inneholder! Primeren skaper også et jevnt underlag for din makeup.

Coola Makeup DayDream Mineral Primer er en multifunksjonell primer med solfaktor for sminke som skal holde dagen lang. Den lette konsistens gir en lysreflekterende effekt som reduserer fine linjer, jevner ut hudtonen og minimerer synligheten av porer, samtidig som den gir en glatt og fin overflate. Primeren kan brukes alene som solkrem eller som primer.

BB-cream

La huden stråle med COOLA Rosiliance™ SPF 30 BB+ Cream. Kremen er en hudvennlig farget fuktighetskrem som gir deg en naturlig glød og et friskt og sunt utseende. Den er mineralbasert og har en lett dekkende effekt som får huden til å se fantastisk ut. BB-kremen virker også utglattende, samtidig som den fukter og gjenoppbygger hudens naturlige elastisitet og forbedrer synlige tegn på aldring. Denne finnes både i Light/Medium og Medium/Dark. 

Setting spray

Visste du at det finnes makeup setting spray med solfaktor? Beskytt huden din og hold sminken fresh hele dagen samtidig. Coola Makeup Setting Spray SPF30 er en lett og mattende settingspray, som inneholder ekstrakter fra agurk- og aloe vera som lindrer og gjenoppfrisker huden. Setting sprayen reduserer synligheten av porer, fine linjer og rynker, samt beskytter din hud mot skadelige UV-stråler fra solen med bredspektret SPF30.

Body Lotion

Let it shine! Det er lov å stråle litt når man har på seg sommerkjolen. Rudolph Care Sun Body Lotion Shimmer Edition har solfaktor 15 og inneholder mineralsk gullshimmer som gir huden din en flott utstråling som glitrer om kapp med solen. Bodylotionen har en mild og god duft av sommer og  en anti-age effekt som beroliger og fukter.

Sololje

Det er dessverre en del som tror at de ikke blir brune når de bruker solkrem. Dette er en myte! Solkrem bidrar faktisk til en dypere og mer langvarig brunfarge. Er du ekstra utålmodig etter en fin og langvarig brunfarge, kan du prøve Piz Buin Tan & Protect Intensifying Oil SPF 30 eller SPF 15 som fremskynder den naturlige bruningsprosessen.

Lepper

Leppene er spesielt utsatt i solen! Beskytt leppene ved å bruke en leppepomade med solfaktor. Piz Buins leppepomade inneholder Aloe Vera som har en beroligende virkning. I tillegg har den Vitamin E som motvirker for tidlig aldring av leppene.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Targeted Sun Defense Stick SPF50 er en praktisk stick som beskytter huden mot overflateskader og utviklingen av tidlige aldringstegn. Leppene, nesen og øreflippene er svært utsatt for solen og ofte lite beskyttet. Enten du er på stranden eller i skibakken, kan du ta den med den for en bekymringsfri tid i solen.

Shiseido UV Lip Color Splash SPF 30 er perfekt å ha med seg i veska eller strandbagen om sommeren. Leppepomaden er er en fuktighetsgivende og har en frisk transparent farge og beskytter leppene.

Skal du utsette deg for mer sterk sol, refleksjoner fra snø eller vannet, kulde og vind? Piz Buin Mountain Face and Lipstick SPF 50 er designet med vintersport i tankene og passer perfekt i lomma. Mountain Face & Lipstick er for ansikt, nese, ører og lepper og påføres enkelt ved behov. 

After Sun

Har du blitt solbrent, eller ønsker du å beholde fargen så lenge som mulig er en after sun å anbefale. 

Coola ER+Radical Recovery After Sun Lotion er en after sun som er fuktighetsgivende, reparerende og dyptvirkende. ER+Radical Recovery er rik på økologiske ingredienser som pleier, gjenoppbygger og fukter huden, samtidig gir den huden en vakker glød året rundt. Aloe vera, rosmarin og solsikkeolje opprettholder fuktnivået i huden, og motvirker frie radikaler, som eldrer huden tidlig. Lavendelolje har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt. 

Piz Buin After Sun Tan Intensifying Lotion er en rik krem som inneholder tanimel, et planteekstrakt som bidrar til å øke produksjonen av hudens naturlige bruningspigment. Her får du en raskt absorberende After Sun som gir 24 timers fuktighet for å gjenopprettere den naturlige fuktighetsbalansen av solutsatt hud og forhindre peeling for langvarig brunfarge.

Avkjølende aftersun-gele med Aloe Vera lindrer smerten ved solbrenthet og virker avkjølende samtidig. Foruten Aloe Vera (98 %) inneholder Hawaiian Tropic After Sun Cool Aloe Gel også kamilleekstrakt som beroliger irritert hud som har vært utsatt for mye sol. Gelen avkjøler huden og bidrar også til å hindre flassing.

Rudolph Care After Sun Shimmer Sorbet har en myk og lett konsistens som er sommerlett som sorbét-is. After sunen fukter og pleier en tørr hud samtidig som denne fremhever gløden i huden. Kremen er kjølende, beroligene og reparerende, samtidig som den tilfører din sommerhud et touch av gull med fint gullstøv.

Vil du glitre enda mer?

Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil er en lett og luksuriøs kroppsolje som gir huden en solkysset glød. Denne fyldige, luksuriøse formulaen gjør huden merkbart silkemyk, med en tropisk og delikat duft av kokos og vanilje. Den har en perlemorskimrende effekt som gir huden en gyllen glød og gjør at du skinner ekstra mye i dine sommerlige klær! Obs - inneholder ikke SPF. 

Brun uten sol?

Sjekk ut vårt sortiment innen selvbruning her!