Kérastase Guide

09.01.2023 23:00:00
Inspiration

Kérastase Guide

Kérastase er et velkjent merke innen hårpleie, og tilbyr et bredt utvalg av produkter for å møte alle hårtyper og behov. Det å velge riktig produkt kan være utfordrende, så det er viktig å forstå hva slags hårtype du har og hva dine spesifikke hårbehov er. Denne guiden vil hjelpe deg med å finne de perfekte Kerastase-produktene for deg, ved å gi deg en introduksjon til de ulike produkt seriene. Finn de produktene som er best for ditt hår her!

For farget hår

CHROMA ABSOLU
Er du lei av at fargen din på håret ditt ikke holder seg like vakker som da du gikk fra frisøren? Kerastase Chroma Absolu er løsningen for deg. Denne serien av hårpleieprodukter er spesielt utviklet for å beskytte og nære farget hår, og inneholder en unik blanding av ingredienser som hjelper til å bevare fargens glans og liv. Serien inneholder "Color-Care Complex" som beskytter og styrker håret samtidig som det bevarer fargen. I tillegg inneholder serien også "Aminosyrer og Keratin" som reparerer og forsterker håret for et ungdommelig utseende. Serien inneholder også ingredienser som kokosolje og arganolje som hydrerer og fukter håret.

 

For krøllete hår

CURL MANIFESTO
Er du lei av å kjempe mot krøllene dine? Kerastase Curl Manifesto er løsningen for deg. Denne serien av hårpleieprodukter er spesielt utviklet for å skape og forme krøllete hår. Serien inneholder produkter som shampoo, balsam, leave-in krem og stylingprodukter, alle formulert med ingredienser som gir fuktighet og styrke til krøllete hår. En av de viktigste ingrediensene i serien er "Curl-Defining Complex" som gir definisjon og kontroll til krøllene. Serien inneholder også ingredienser som kokosolje og arganolje som hydrerer og gir glans til håret.

 

For blondt hår

BLOND ABSOLU
Kerastase Blond Absolu er en serie av hårpleieprodukter som er spesielt utviklet for blondt hår. Serien inkluderer produkter som shampoo, balsam, maske og leave-in krem, alle formulert med ingredienser som hjelper til å bevare og forbedre fargen på blondt hår. Serien har en unik blanding av ingredienser som Ultra-Violet Pigment, kamilleekstrakt, edelweiss-blomst og Hyaluronic Acid som beskytter og nærer håret og gir et glansfullt og mykt utseende.

 

For følsom hodebunn

CHRONOLOGISTE
Kerastase Chronologiste er en luksuriøs hårpleieserie med fokus på følsom hodebunn. Den gir håret optimal pleie og beskyttelse med ingredienser som abyssine, kaviar ekstrakt og keratin. Serien har også teknologien "Exclusive Fusio-Dose Ritual" for tilpasset hårpleie. Chronologiste har også anti-aldrings fordeler for hodebunnen. Med ingrediensene hyaluronsyre, Vitamin E og abyssine gir serien håret mer glans, mykhet og spenst.

 

For livløst hår uten glans

ELIXIR ULTIME
Er du lei av å ha tørt og livløst hår? Kerastase Elixir Ultime-serien er løsningen for deg! Med den ikoniske Elixir Ultime Orginal Oil, kan du gi håret ditt den nødvendige næringen det trenger for å føle og se vakkert ut. Serien inneholder luksuriøse ingredienser som Marula- og Kameliaoljer for optimal næring og glans, samt Maize Oil, arganolje og L-Arginine for dyp og varig næring. Serien har også teknologien "Fusio-Dose Ritual" for tilpasset hårpleie etter ditt hårs individuelle behov.

 

 

 

For håravfall

GENESIS

Mister du mer hår enn vanlig? Du er ikke alene. Mange kvinner opplever håravfall i visse perioder av livet. Men det finnes en løsning. Kérastase Genesis-serien er utviklet for å behandle begge typer håravfall: håravfall direkte fra hodebunnen og fra knekte hårfibre. Serien er designet for alle kvinner, uansett livsstil og håravfall, og inneholder kraftfulle ingredienser som aminexil, stamceller fra edelweiss og ingefær. Kerastase Genesis-serien gir håret ditt en dyp og varig næring for å gi det et sunt og glansfullt utseende, samtidig som den bekjemper tegnene på tidlig hårtap og skjørhet.

 

 

For tørt hår

NUTRITIVE

Kérastase Nutritive-serien er de ultimate serien for tørt og derhydrert hår og den gir håret ditt den næringen det trenger for å se og føle seg mykt og glansfullt. Denne serien er spesielt designet for å gi næring til alle grader av tørt hår, for et smidig og uimotståelig resultat. Uansett om du har litt eller svært tørt hår, finnes det et Nutritive-produkt som kan hjelpe deg med å fukte håret fra starten til slutten av hårpleierutinen din.

 

 

For skadet hår

RÉSISTANCE

Kérastase Résistance-serien er spesielt utviklet for å reparere skadet hår, og den bidrar til å styrke hårfibrene for å få sterkere hår fra hodebunnen til spissene. Serien inneholder et bredt utvalg av produkter for å dekke alle hårtyper og skadegradene. Hvilket produkt du velger avhenger av hvor skadet håret ditt er. Hvert produkt i hårpleieserien Résistanse "anti-breakage" er skapt med en unik teknologi for å hjelpe håret med å se sunt ut, uten å tynge det.

 

 

For hodebunnsproblemer

SPÉCIFIQUE

Kerastase Spécifique er en hårpleieserie utviklet for å bekjempe hodebunnsproblemer som kløe, flass og tørrhet. Den inneholder produkter som balanserer hodebunnen, gir håret et sunt og glansfullt utseende, og inneholder ingredienser som salisylsyre som reduserer flass og kløe. Serien tilbyr også produkter for ulike hårtyper og stylingprodukter. Bruk av disse produktene kan bidra til en velbalansert hodebunn og sunt hår.

 

 

 

Håper denne guiden kunne hjelpe deg med å finne de produktene som passer best til ditt hår!