Elvital Bond Repair for skadet hår

14.05.2023 22:00:00
Inspiration

Elvital Bond Repair er ditt ultimate våpen mot skadet hår

 

Vi elsker å style og farge håret vårt, men alt dette kan føre til at håret blir skadet og svekket. Heldigvis har Elvital Bond Repair-serien løsningen på problemet. Denne hårpleieserien passer til alle typer skadet hår og bidrar til å styrke og gjenoppbygge skadde hårbindinger

Hvorfor du bør bruke Elvital Bond Repair

Hvert hårstrå består av millioner av bindinger som gir håret struktur og styrke. Men når håret belastes ved børsting, bleking, bruk av varmeredskaper og farging, kan bindingene sprekke, og håret blir svekket og skadet. Formelen i Elvital Bond Repair-serien er beriket med sitronsyre og trenger inn under skjellaget til hårets cortex for å styrke og gjenoppbygge skadet hårbindinger.

 

Hvordan bruke Elvital Bond Repair

Når du bruker Elvital Bond Repair gir du håret ditt en kur som går i dybden og styrker og gjenoppbygger hårbindinger. Produktene bør brukes i denne rekkefølgen for å oppnå de beste resultatene:

STEG 1 

L'Oréal Paris Elvital Bond Repair Pre-Shampoo

Elvital Bond Repair Rescue Pre-shampoo er en før-sjampo-behandling som er en game-changer for alle som sliter med skadet hår. Hver dag blir håret utsatt for belastninger som børsting, bleking, bruk av varmeredskaper og farging, og disse påkjenningene kan gjøre håret svakt og skadet.

Men det er her Elvital Bond Repair kommer inn i bildet. Denne hjemmebehandlingen gjenoppbygger bindinger i hårets struktur og reparerer hårstrået fra skjellag til cortex. Det er den mest kraftfulle og reparerende formelen i Bond Repair-serien, med høyest konsentrasjon av aktive ingredienser. Og det beste av alt? Den passer til alle typer skadet hår.

Den intensive rinse-off-behandlingen skal brukes som et første steg før sjamponering. Påfør en generøs mengde i fuktet hår fra hodebunnen og helt ut i tuppene. Når hele håret er dekket, la den virke i 5 minutter og skyll deretter ut.

 

STEG 2

L'Oréal Paris Elvital Bond Repair Shampoo

Bond Repair Rescue Shampoo har en kraftfull formel som trenger inn i hårets cortex for å styrke og gjenoppbygge skadde hårbindinger. Sjampoen er beriket med sitronsyre som bidrar til å reparere håret fra skjellaget og helt ned til cortex. Den passer til alle typer skadet hår og er det andre steget i Elvitals Bond Repair hjemmebehandling.

Påfør sjampoen i fuktig hår og masser forsiktig inn i hodebunnen og håret. Skyll deretter grundig og fullfør behandlingen med balsam for å lukke skjellaget og gi håret en ekstra dose av fuktighet og næring.

 

STEG 3

L'Oréal Paris Elvital Bond Repair Conditioner

Elvital Bond Repair Conditioner er en balsam som passer til alle typer skadet hår og er det tredje trinnet i Elvital Bond Repair hjemmebehandling. Denne balsamen er designet for å gjenoppbygge bindinger i hårets struktur og reparere hårstrået. 

Aktive ingredienser i balsamen trenger inn under skjellaget til hårets cortex og reparerer håret i dybden. 

For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi å bruke hele Bond Repair-rutinen. Etter presjampo og sjampo fra Bond Repair-serien, påfører du balsam på lengdene og ut i tuppene. La den virke i 3 minutter før du skyller den ut. Med jevnlig bruk vil håret ditt føles mykere, sterkere og mer glansfullt.

 

STEG 4

L'Oréal Paris Elvital Bond Repair Leave in Serum

Elvital Bond Repair Leave-in Serum er det siste produktet i Bond Repair-rutinen fra Elvital. Dette hårserumet er spesielt utviklet for å gi dyptvirkende pleie til alle typer skadet hår. Som med de andre produktene i Bond Repair-serien, er formelen beriket med sitronsyre som trenger inn under skjellaget til hårets cortex for å gjenoppbygge og styrke skadde hårbindinger.

Elvital Bond Repair Leave-in Serum er en enkel måte å tilføre ekstra beskyttelse mot skader på håret. Du trenger bare å gni to dråper serum mellom hendene og påføre jevnt i hårets lengder og tupper, enten i vått eller tørt hår. Bruk dette siste trinnet i Bond Repair-rutinen for å oppnå maksimal mykhet, glans og beskyttelse mot skader.