Makeupartistens favoritt - Jane Iredale

07.01.2022 23:00:00
Inspiration

Makeupartistens favoritt: hudpleiende makeup

Hudpleierutinen stopper ikke ved dagkremen – men ved settingsprayen. Møt makeupartistens favoritt hudpleiende makeupmerke Jane Iredale!

Visste du at det i sminken finnes ingredienser som påvirker huden din like mye som hudpleieproduktene dine – både på godt og vondt? Disse ingrediensene blir liggende på huden hele dagen gjennom. Noen av dem tetter porene, skaper irritasjoner eller tørker ut huden, mens andre beskytter mot miljøangrep og solstråler, fukter huden og bidrar til å forebygge mot aldring. Derfor er det viktig å velge et makeupmerke med fokus på rene, hudpleiende ingredienser dersom du ønsker å ta vare på huden! Makeupartist Tomas Erdis er ikke i tvil om hvilke produkter han velger for å være trygg på nettopp dette – nemlig mineralmakeupserien Jane Iredale.

Derfor sverger også vi til Jane Iredale:

Rene ingredienser og feilfri finish
Det skal ikke være nødvendig å velge mellom rød, kløende og uren hud, og et godt makeupresultat. Sminken fra Jane Iredale gir en naturlig, glødende og feilfri finish, uten ingredienser som irriterer eller tetter porene. I stedet finner du antioksidanter, mineraler og planteoljer som fukter, lindrer og forebygger aldring!

Produkter tilpasset ulike hudtyper
Makeupen fra Jane Iredale er en forlengelse av hudpleien, og akkurat som med hudpleie trenger alle hudtyper ulike produkter. Velg for eksempel Glow Time BB Cream eller Beyond Matte Liquid Foundation dersom du har tørr hud, Amazing Base Loose Mineral Powder dersom du har normal/kombinert hud, eller PurePressed Base Mineral Foundation dersom du har fet eller blank hud.

Solfaktor og makeup i ett
La sminken ta vare på huden din ved å både pleie og beskytte den mot solen! Selv om vanlig makeup kan virke som den beskytter fordi du ikke blir solbrent, er det viktig å være klar over at den ikke beskytter mot UVA-stråler, den delen av solstrålene som forårsaker aldring i huden. Fordelen med solfaktor i makeupen er at man kommer til der man ikke alltid ville smurt solkrem, som for eksempel rundt øynene, hvor du i stedet kan legge Enlighten Plus SPF30! Solfaktor i form av makeup er også lett å påføre på nytt i løpet av dagen over din makeuplook. Visste du at kreftforeningen anbefaler å påføre solkrem på nytt hver andre time du oppholder deg i dagslys?
 

Jane Iredale er godkjent av PETA som dyrevennlige, av EcoCert som økologiske og produktene med solfaktor er godkjent av Skin Cancer Foundation som fullverdig solbeskyttelse. Kjøp dine favoritter fra Jane Iredale her!