Mascara best i test 2018

Inspiration

Vi tester om mascaraene holder hva de lover. Vil våre testere oppleve forventet økt volum og lengde på vippene? Her ser du resultatene fra testen der 12 jenter prøvde et variert utvalg mascara fra vår nettbutikk.  

Testpanelet

Våre testere er jenter i alle aldre med ulikt utgangspunkt når det gjelder naturlige vipper. De fikk med seg hele sortimentet av ni mascaraer for testing av hvert produkt i tre dager. Utfordringen er selvsagt de ulike preferansene der mange har svært ulike preferanser, og har da også ulike favoritter. Nederst i denne saken kan du se hvilke produkter som var med i testen og noen av sitatene fra testpanelet.

 

Mascaraene

Mascaraene i testen dekker hele prisskalaen fra 149,- til 329,- og lover ulik effekt. Noen er vannfaste og andre ikke, felles for dem alle er at du alltid finner disse produktene sammen med et stort antall til god nettpris på blush.no. Vi tilbyr gratis frakt og rask levering.

 

Påføring             

Våre testere oppgir at de ønsker ulik effekt og bruker derfor også ulik mengde produkt. Noen er på jakt etter godt synlig mascara som legges lagvis, mens andre er på jakt etter en mer naturlig og nøytral look. Produktene skiller seg i hvor mye man må jobbe for å få produktet fordelt pent mellom vippene. Men de er også uenig på hva de synes er enkelt å påføre. Likevel får testproduktene fra L’OrealBaborMax FactorElizabeth Arden gode skussmål fra våre testere. «Enkel å påføre, passelig mengde med produkt kommer på kosten», sier en av jentene.

 

Børsten

De ulike leverandørene produserer sine børster og jobber hardt med å utvikle den ultimate børsten for best mulig påføring. Noen børster er store, andre små og for noen år tilbake dukket det opp en tredje variant kommer med dobbel påføring. I snitt ønsker ikke våre testere de minste børstene og flere oppgir at de synes det er tungvint å bruke to børster i produktene som har en basepåføring. Babor-børsten er ifølge våre testere god til å fordele produkt samt separere vippene, også børstene fra MaxFactor får god score for et produkt med lavere prispunkt.

 

Sitter mascaraen godt?

Få ønsker en mascara som ligger under øyene etter kort tid. Våre vannfaste alternativer scorer naturligvis høyt her. Og Glo Skin Beauty Water Resistant Mascara sitter godt hele dagen ifølge jentene, men produktet går i tillegg lett å fjerne. «Den sitter hele dagen uten å drysse. Like fin på kvelden som på morran», uttaler en av testerne. For deg som fortrekker å ikke bruke vannfast er også mascaraen fra bareMinerals og Babor godt likt blant jentene.

 

Dyrest er testvinner, men billigst er en god nummer 2

Det er ikke kun de dyreste produktene som får de beste skussmålene. Resultatet i testen viser at høy pris ikke gir utslag på alle sluttkarakteren. Og testens vinner, Babor Age Id Absolute Volume & Lenght, er en av testens dyreste, men den leverer i tillegg opp til forventingene. Maybelline kommer hakk i hel, og er et prisgunstig alternativ tett etterfulgt av Isadora og mascara fra L’Oreal, som alle koster under 170.- kroner på blush.no.

 

Testens vinner

Kort fortalt kan vi summere testen opp i at jentene ble bedt om å gi en score basert på helhetsinntrykket, og basert på score og kommentarer ble Babor Age Id Absolute Volume & Lenght testvinner i vår mascara-test sommer 2018.