MATIS PARIS – hudpleie for alle hudtyper

15.06.2022 22:00:00
Inspiration

MATIS PARIS – hudpleie for alle hudtyper

FRANSK HUDPLEIESERIE

Matis er en fransk hudpleieserie med ansikts- og kroppspleieprodukter.

Matis har dedikert sin ekspertise til skjønnheten i over 75 år, og er representert i over 70 land. Hovedkontoret ligger sentralt i vakre Paris.

I Osnay, litt utenfor Paris, ligger laboratoriet og fabrikken hvor alle Matis sine produkter utvikles og produseres.

NY ELEGANT DRAKT

Matis har i dag elleve ulike produktlinjer; noe for enhver hudtype og alder. I løpet av 2020/21 vil Matis relanseres linje for linje med ny logo, nytt design og lekre moderne forpakninger med et renere og mer klassisk design.

Linjene vil både få tilskudd av helt nye og innovative produkter, og en oppgradering av eksisterende sortiment. Ytterforpakningen vil i hovedsak være klassisk hvit med tydelige fargekoder som relateres til de ulike linjene.

ANERKJENTE PRISER

Matis har vunnet en rekke internasjonale priser. Kosmetikkbransjens prestisjetunge "Oscar" er tildelt Matis hele ni ganger for blant annet beste hudpleieserie, spa/kroppsserie, herreserie, design og behandlingskonsept.

I Norge har Matis vunnet flere Cosmopolitan Beauty Awards, blant annet for beste ansiktskrem, solkrem, øyekrem og serum. I forbindelse med re-lanseringen tok det ikke lang tid før de nye CAVIAR-produktene utpekte seg på markedet og hentet inn nok en pris.

RÉPONSE PREMIUM – NÅ CAVIAR

Linjen mange av oss kjenner som Réponse Premium er nå relansert og kommer i ny elegant og lekker drakt med navnet CAVIAR.

CAVIAR redefineres til å være Matis Paris sin mest luksuriøse linje og bekrefter sin posisjon i markedet innen premium segmentet. Caviar linjen inneholder den eksklusive ingrediensen kaviar som gir effektivitet og ytelse til produktene og et luksuriøst aspekt.

CAVIAR er beregnet på kvinner, fra 30 år og oppover, som ønsker og unner seg selv det aller beste. Produktene har en komplett balanserende effekt på alle hudens nøkkelfunksjoner; beskyttelse, fuktighet, næring, cellefornyelse, reparering, regenerering og beroligende antistress. Ingrediensene gir langvarige effekter mot hudaldring og hudirritasjon. Serien virker regenererende og gir huden ny mykhet, friskhet og glød. Antiage produktene har både en umiddelbar og en langtidsvirkende effekt. "Og for dere som verdsetter synlige produkter på baderomshyllen, er disse produktene et vakkert blikkfang i seg selv", sier Jeanelle Ellingsen Kaste, produktsjef for Matis i Norge.

RÈPONSE JEUNESSE – NÅ RÉPONSE PRÉVENTIVE OG FONDAMENTALE

Den populære og bestselgende Jeunesse-linjen har nå blitt delt inn i to:

PRÉVENTIVE består nå av fire kategorier fordelt inn etter hudtyper:

  1. Hydra-Mood (fuktfattig hud)
  2. Nutri-Mood (tørr og næringsfattig hud)
  3. Age-Mood (forebyggende antiage)
  4. City-Mood (anti-forurensning)

Hver kategori inneholder serum og krem, og nattprodukt/maske.

FONDAMENTALE er den andre linjen som tar over for Réponse Jeunesse.

Dette er en ny kategori innen grunnleggende hudpleie, bestående av renseprodukter og peeling, samt fuktighetsmaske og ikonkremen Fundamental Beautifying Cream.

 

"Påvirkninger fra miljøet rundt oss som forurensning, datastråler, sol og kulde, gjør at mange i dag har en sensitiv hud med rødhet og hudirritasjoner"

Hvit

RÉPONSE DÉLICATE

Matis har utviklet en unik spesialserie for sensitiv hud. Serien, Réponse Délicate, regnes i dag som en av Matis sine bestselgende linjer, og egner seg spesielt godt i et skiftende klima som i Norge med fire ulike årstider, kalde vintermåneder, sterk sol, og mye vær og vind.

Produktene passer for absolutt alle og er basert på avanserte bioteknologiske ingredienser og aktive planteekstrakter. Disse virker beroligende og forebygger og behandler sensitiv hud. Produktene er milde, men effektive. De er svært trygge, selv for den mest hypersensitive huden.  

KROPPSSERIE AV HØYESTE KVALITET

Matis er også kjent for sin kvalitetsrike kroppspleie, og tilbyr ulike produkter for en komplett kroppspleierutine.

Serien består av nydelige og effektive produkter inndelt i tre temaer – beauty, toning og slimming:

"BEAUTY":

For daglig bruk som mykgjør, virker fuktighetsgivende og gir optimalt velvære. Dusjgelé, fuktighetsgivende body lotion, deodorant, nærende antiage-krem, balm for hender og føtter, og håndkrem.

"TONING":

Oppstrammende, stimulerende og oppfriskende produkter. Kroppspeeling, bystegelé, krem mot strekkmerker og en sirkulasjonsøkende gelé for hovne ben og stive muskler.

"SLIMMING":

Helhetlige kroppsprodukter som er fettforbrennende og slankende, oppstrammende og effektive mot "appelsinhud" og cellulitt (bl.a. en kur).

Alt av Matis finner du hos Blush.no