Årets morsdagsgaver

18.02.2023 23:00:00
Inspiration

Årets morsdagsgave!

Morsdagen nærmer seg, og det kan være en utfordring å finne den perfekte gaven til den alltid så flotte moren din eller noen du er glad i. Hva med å overraske henne med noe som både er praktisk og gir henne en følelse av velvære? Skjønnhetsprodukter er en gave som aldri feiler og kan være akkurat det man din trenger for å føle seg bra. En ny parfyme, hudplee, sminke eller et vakkert smykke kan hjelpe henne til å føle seg vel og vakker. 

 

PARFYMER

Lancôme La Vie Est Belle
La Vie est Belle Eau de Parfum er en ikonisk, elegant og moderne duft fra Lancôme. Denne duften har en unik kombinasjon av noter som gjør den til en favoritt blant kvinner. Toppnoten er iris, hjertenoten er patchouli og bunnotene er sødmefylte gourmandnoter. Disse notene gir en harmonisk og balansert duft som passer til alle anledninger.

 

Versace Crystal Noir
Versace Crystal Noir er en duft for kvinner som ønsker å føle seg sensuell og sofistiker. Det er en magisk og dyrbar parfyme fra Versace som inneholder sensuelle og feminine noter av blant annet peon. En orientalsk parfyme med florale innslag av appelsinblomst og gardenia. Duften avsluttes med amber, sandeltre og musk.

 

Clean classics Nordic Light

Clean classics Nordic Light er en parfyme som tar deg med på en reise til det nordiske landskapet, inspirert av varmen fra sollyset. Denne duften åpner med en subtil blanding av sitrusnoter av mandarin og bergamott, balansert med en delikat bukett av vaniljeorkide, lilje og magnolia. Hjertenotene gir en harmonisk og frisk opplevelse mens basenotene av praline, sandeltre og musk gir en vanedannende og sensuell nytelse. Denne parfymen er et komplett kunstverk og passer perfekt for å bære både dag og natt. Prøv CLEAN CLASSIC Nordic Light og la duften ta deg med på en reise til det nordiske landskapet og føle varmen fra det nordiske sollyset.

 

Hugo Boss The Scent For Her EDP
Hugo Boss The Scent for Her EDP er en uimotståelig og uforglemmelig duft for kvinner!Denne duften er komponert av en harmonisk blanding av honningglassert fersken, fresiablomst, Osmanthus-blomst og ristet kakao. Sammen skaper disse ingrediensene en sommerlig, feminin og eksklusiv duft.

 

Elizabeth Arden White Tea EDT
Elizabeth Arden White Tea er en frisk og sofistikert duft som passer perfekt for alle som ønsker å føle deg ren og oppfrisket. Den åpner med en frisk og fruktig duft av hvit te og bergamot, som etter hvert blir erstattet av en mer blomstrende og myk duft av appelsinblomst og druefrøolje. Basen er laget av musk, amber og hvit cedar, som gir en varm og behagelig avslutning.

HUDPLEIE

Clarins Double Serum
Double Serum får huden til å se yngre ut ved å stramme opp og redusere synligheten av fine linjer og rynker, forbedre glød, jevne hudtonen og redusere synligheten av porer. Dette serumet er et must-have i hudpleie rutinen for å bevare en ungdommelig og strålende hud.


Eight hour Cream
Elizabeth Arden's Eight Hour Cream er et legendarisk produkt som gjør mer enn å lindre solbrent hud, tilføre fuktighet til sprukne lepper og reparerer hud Kremen inneholder ingredienser som petrolatum, lanolin og vitamin E, som gir fuktighet og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Den kan også brukes for å lindre sårhet, kløe og irritasjon og som en nattkrem.


Filorga Ncef-Shot

En 10-dagerskur med ultrakonsentrert NCEF er løsningen for deg som ønsker en intensiv og fullstendig anti-ageeffekt.Filorga NCEF-Shot er en revolusjonerende hudpleieprodukt som er designet for å gi en intensiv boost til huden din. Dette serumet inneholder en unik kombinasjon av 50 aktive ingredienser, inkludert hyaluronsyre, kollagen og elastin, som arbeider sammen for å gi huden din en umiddelbar fuktighet, glød og elastisitet.

 

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Day Cream

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Day Cream er en dagkrem som er utviklet spesielt for tørr hud. Den inneholder et eksklusivt plantekompleks som hjelper til å berolige og fukte huden, samtidig som den gir en behagelig og myk følelse. Kremen er lett å påføre og trekker raskt inn i huden, uten å etterlate noen fettete eller klissete følelse. Etter påføring vil huden fremstå strålende og glatt, noe som gjør denne kremen til et en gave mange vil sette pris på!

TILBEHØR

Snö of Sweden

Snö of Sweden er et svensk merke som er kjent for sine unike og trendy smykker. Deres kolleksjoner inkluderer øredobber, armbånd, halskjeder, ringer og anheng, alle laget med høy kvalitet materialer og med en enkel, nordisk design.

 

Duftlys - Voluspa Maison Noir Crisp Champagne Duftlys
Voluspa Maison Noir Crisp Champagne Duftlys er et elegant og luksuriøst tillegg til hjemmet ditt. Dette duftlyset har en frisk og forførende aroma som gir en følelse av luksus og velvære.
Det er også en flott gave til noen som ønsker å sette et luksuriøst preg på hjemmet sitt.

 

DAY ET Gweneth Q Flotile Beauty

Dette er en perfekt gave for noen som ønsker å holde skjønnhetsproduktene sine organisert og lett tilgjengelig. DAY ET Gweneth Q Flotile Beauty er en flott toalettmappe laget av et slitesterkt og vannavstøtende materiale, som gjør den ideell for reiser eller daglig bruk. Det kommer også i et utvalg av farger og mønstre, slik at du kan finne en som passer din personlige stil.

 

Dark Velvet Jewellery Box Black
Overraske noen du er glad i med et smykkeskrin fra Dark. Dette skrinet i sort velur farge er det perfekte stedet å oppbevare smykker, ringer, armbånd og lignende.Det vil ikke bare organisere smykkene, men også beskytte dem på en elegant måte. Gi en gave som vil vare og bli verdsatt!