Møt nye Redken

29.09.2022 22:00:00
Inspiration

Møt nye Redken

 

De velkjente hårpleieproduktene fra Redken har fått seg en makeover og møter 2021 i ny, ikonisk drakt! Innholdet er dog fortsatt det samme, så du kan være trygg på at dine favoritter fremdeles fungerer så bra som før. 

De nye forpakningene er laget av 93 prosent resirkulert plast, og det nye designet gjør det lettere for deg å finne ut hvilke produkter som passer til din hårtype. Hvis du ser på de ulike flaskene står det beskrevet hvilken hårtype produktet er ment for bak "regimen for". 

Noe for alle hårtyper

Hos Redken har de alltid sett på hår som noe som definerer din personlige stil, uttrykket ditt og din indivitualitet.  Du finner 14 ulike resepter i sortimentet, som dekker alle hårtyper og hårtilstander. Produktene er laget av ingredienser av høyeste kvalitet og testet av profesjonelle frisører, og du finner alt fra fargebeskyttende og reparerende hårpleie, til produkter som gir volum og frizz-kontroll.

Hvilke Redken-produkter passer for deg?

Redkens tre grunnprinsipper for å gi deg et sunt og friskt hår, er: protein + fuktighet + lav pH. Du finner shampoo, balsam og hårkur eller hårmaske i alle seriene, og sammen gir de tre produktene deg det beste utgangspunktet for å få ditt beste hår! Men hvilken Redken-serie skal du velge? Her får du en oversikt over hvilke hårtyper de ulike produktene passer for, og hva du bør velge.

 

Disse seriene får du fra Redken:

Redken Extreme: Den blå serien, for skadet hår. Denne renser, styrker og revitaliserer skadet hår og forhindrer hårtap. Den inneholder Redken's Strength Complex, som ved hjelp av blant annet aminosyre (arginin) bidrar til å gjenopprette styrken i håret, samt sitronsyre som gir næring og gir mykhet.

Redken Volume InjectionDen rosa serien, for fint, flatt eller behandlet hår. Denne inneholder Redken Bodifying Complex med Filloxane, som hjelper deg med å løfte røttene umiddelbart og gi fylde til fint, flatt eller behandlet hår. Denne volumiserende sjampoen renser håret og hodebunnen forsiktig, samtidig som det øker volumet på våren.

Redken Frizz Dismiss: Den oransje serien, som passer for frizzy og uregjerlig hår. Inneholder Redkens Smoothing Complex og babassu-olje, som produseres bærekraftig. Denne gjør håret jevnere og gir mer glans.

Redken Extreme Lenght: Den turkise serien, for hår som lett får splittede tupper og "brekker". Inneholder styrkende ingredienser som biotin og ricinusolje, og får håret til å føles mykt, skinnende og sunt.

Redken Extreme BleachDen sølvblå serien, som er for bleket og skjørt hår.  Dette er styrkende og skånsomt rengjørende hårpleie. Med inspirasjon fra hudpleie bidrar de styrkende egenskapene til Cica Cream til at håret gjenoppretter sitt sunne utseende etter bleking.

Redken Color Extend MagneticsDen rosa serien, for farget hår. Formelen inneholder viktige ingredienser som beskytter fargen mot falming. Gir håret glans og etterlater det mykere og jevnere.

Redken Color Extend Graydiant: Den sølvgrå serien, for grått og sølvfarget hår. 

Den gir skreddersydde, direkte pigmenter til hårfiberet for en lysende sølvpigmentering. Formelen inneholder aminosyrer, nærer og styrker grått og sølvfarget hår for en balansert og pleiet tekstur.

Redken Color Extend Brownlights: Den mørkeblå serien, for brunetter. Er fargekorrigerende for naturlig, farget eller krøllete brunt hår. Inneholder blå pigmenter og er derfor ideell for å korrigere fargen og nøytralisere uønskede oransje og messingfargede toner i brunt hår. Sitronsyre og vegetabilsk protein renser håret forsiktig uten å fjerne farge, og hjelper til med å forlenge kalde toner i brunt hår.

Redken Color Extend Blondage: Den lilla serien, for blondt hår. Fargekorrigerende formel, som blant annet inneholder hveteprotein og aminosyre, som er med på å styrke blondt hår. Den inneholder også fiolette pigmenter som nøytraliserer og fjerner uønskede gule og oransje toner. Blondt hår blir kaldere og lysere i fargen. 

Redken All Soft: Den gullfargede serien, for tørt hår. Inneholder Redkens Moisture Complex og arganolje. All Soft mykner og fukter håret fra rot til spiss, samtidig som den renser og gjør håret silkemykt med forbedret smidighet og glans.

Redken All Soft Mega: Den brune serien, for tørt, tykt hår. Gir intens næring og mykhet til veldig tørt, middels tykt til tykt hår. Denne nærende serien gjør håret mykere og gir næring, kontroll og glans.

Redken ABC: Den hvite serien, for behandlet, krevende hår. En konsentrert alt-i-ett-formel som gjenoppretter styrke i alle typer skadet hår. Den ultrarike formelen hjelper med å styrke håret, gir intensiv pleie og beskytter mot at fargen avtar.

Se hele vårt utvalg fra Redken her.