Olaplex - Guide

13.01.2023 23:00:00
Inspiration

Olaplex Guide


Er du lei av skadet hår som er sprøtt, tørt og livløst? Da kan Olaplex være løsningen for deg. Olaplex er et revolusjonerende hårpleiemerke som har blitt svært populært de siste årene. Det er kjent for å reparere og styrke skadet hår, samt å beskytte det mot skade under farging og styling. Det kan være utfordrende å velge produkter, derfor har vi satt sammen en guide til deg som er interessert i å vite mer om Olaplex.

Olaplex No.0

Intensive Bond Building Treatment

Hvis du leter etter en måte å beskytte og reparere håret ditt på, kan Olaplex No.0 Intensive Bond Building Treatment være svaret. Denne mirakelkuren er en flott måte å styrke og reparere alle typer hår og teksturer, før du bruker Olaplex No.3 Hair Perfector. 

Så hvordan bruker du det? Påfør Olaplex No.0 på tørt hår og kam gjennom for å dekke hele hodet. La det sitte i 10 minutter, og legg deretter Olaplex No.3 Hair Perfector over og la det sitte i ytterligere 10 minutter. Skyll deretter grundig og fortsett med sjampo og balsam.

 

Olaplex No3

Hair Perfector 

Olaplex No.3 Hair Perfector er et must-have produkt for alle som ønsker å reparere og beskytte håret sitt. Det inneholder et Bond Multiplying System som gjenoppretter ødelagte bindinger i håret. Det er en behandling for alle hårtyper og skiller seg fra andre produkter på markedet.

 

Så hvordan bruker du det? Begynn med fuktig hår og påfør fra rot til tupp. La produktet sitte i håret i minst 10 minutter. Skyll grundig og følg deretter med din vanlige shampoo-rutine. Bruk No.3 alene eller sammen med No.0 Intensive Bond Building Treatment.

 

Olaplex No.4

Bond Maintenance Shampoo

Olaplex no. 4 Bond Maintenance Shampoo er en ekstraordinær sjampo som renser effektivt, men skånsomt hodebunnen og booster håret med mye fuktighet, mens de molekylære forbindelsene trenger inn og arbeider med de ødelagte svovelforbindelsene i håret.

 

Olaplex no. 4 kan brukes av alle hårtyper og kan brukes på daglig basis. Den har en mild duft og skummer deilig. For å bruke Olaplex nr. 4, kan du følge disse trinnene:

  • Skyll håret slik at alt hår er fuktig.
  • Bruk en klatt sjampo på størrelse med 1 kr skulderlangt hår.
  • Skum sjampoen godt og masser hodebunnen for å stimulere blodsirkulasjonen.
  • La sjampoen sitte i ett minutt.
  • Skyll og gjenta behandlingen hvis håret er veldig fet.
  • Avslutt med balsam (gjerne Olaplex nr. 5) for å opprettholde resultatene.

 

Olaplex No 4P

Toning Shampoo

Olaplex No.4p er en lillashampoo med fuktighetsgivende egenskaper. Den er spesielt utviklet for å reparere håret og samtidig gi en kald toning. Den passer godt for blondiner og grå hår fra tonehøyde 7 og opp. For å bruke den, vask håret med 4P og la det virke i 1-3 minutter. Jo lenger det virker, jo kaldere blir resultatet. Etterpå skylles det ut og du kan fortsette med Olaplex No.5 Conditioner eller Nr.8 Moisture mask for å få enda mer fuktighet og glans. 

 

Olaplex No.5

Bond Maintenance Conditioner

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner er en fuktighetsgivende balsam som hjelper til å reparere håret ditt og det er en enkel måte å holde håret ditt friskt, glansfullt og mykt hver dag. 

Så hvordan bruker du det? Påfør etter å ha brukt Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo. Bruk en generøs mengde og arbeid gjennom håret. La den sitte i tre minutter før du skyller ut.

 

 

Olaplex No.6

Bond Smoother

No6 Bond Smoother er en leave-in krem som styler og beskytter håret ditt.

Den reparerer skadet hår, eliminerer frizz og tilfører fuktighet til alle hårtyper. Denne leave-in kremen er perfekt for alle hårtyper, også for farget og kjemisk behandlet hår.

Påfør et lite mengde på fingertuppene og glatt ut over fuktig eller tørt hår og fokuser på tuppene før styling. Produktet gir fuktighet til håret, perfekt for å reparere tørt og skadet hår uten å tynge det ned.

 

Olaplex No. 7

Bonding Oil

No. 7 Bonding Oil fra Olaplex er en vegansk hårolje som gir glans og mykhet til håret ditt. Den er vektløs og reparerende, og kan også brukes som varmebeskyttende olje før styling varmeverktøy. Den reduserer frizz og beskytter hårteksturen, samtidig som den reparerer skadet hår. Oljen er egnet for alle hårtyper og påføres gjennom å ta en liten mengde i håndkletørt eller tørt hår. Du velger selv mengde av produktet ut i fra hårlengden og tekstur.

 

Olaplex No.8

Bond Intense Moisture Mask

Olaplex Nr.8 er en kraftfull hårkur som gir håret ditt den reparasjon, glans og volum det trenger. Den inneholder en konsentrert formel som gir intensiv fuktighet til håret ditt, noe som gjør det mer glansfullt og mykt. For å bruke produktet, påfør det i rent fuktig hår fra midten av håret til tuppene. Bruk sparsomt ved hårfestet og fordel produktet i håret med fingrene. La det virke i 10 minutter og skyll deretter ut. Husk at du trenger veldig lite av produktet, start med ett pumpetrykk for skulderlangt hår og juster etter behov. Olaplex Nr.8 er en enkel måte å gi håret ditt den ekstra boosten det trenger for å se og føles fantastisk ut.

 

Olaplex No.9

Bond Protector

Olaplex no. 9 er et multifunksjonelt serum som gir håret ditt det lille ekstra. Det er rikt på antioksidanter som styrker håret og beskytter det mot frie radikaler, forurensning og slitasje. Formelen er vektløs og silikonfri, noe som gjør at det absorberes lett av håret.

For å bruke produktet, påfør en liten mengde i håndkletørt hår. Arbeid produktet utover fra hårrøttene mot tuppene. Mengden kan justeres etter behov. La håret lufttørke for en jevn tekstur. Olaplex nr. 9 gir umiddelbare resultater og hjelper til å eliminere frizz, gi en silkeaktig og myk følelse samtidig som det gir styrke og beskyttelse til håret ditt.