Oppdag Soap & Glory

01.11.2022 23:00:00
Inspiration

Møt hverdagsheltene fra Soap & Glory

Få det beste kuppet på ditt skjønnhetsbudsjett med Soap & Glory! Oppdag et paradis med bade- og kroppsprodukter som får hverdagen til å føles strålende og bringer en gledelig motgift mot det ordinære.

 

Fans av Soap & Glory er kjent med merkets sensuelle og vidunderlige dufter som har blitt spesiallaget for å tilfredsstille sansene dine. Men til tross for at duftene har en enkel lukt, vet vi også at duft noen ganger kan være vanskelig å sette på spissen.

 

Når man har med toppnoter, hjertenoter, og bunnoter å gjøre, kan det det være anstrengende å forstå noe så uanstrengt som å lukte godt. Vi har dermed tatt det harde arbeidet på vår kappe, og satt sammen denne praktiske duftguiden – alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for den (eller de tre) du vil ha!

 

 

Hva er «duftnoter?»

Før vi begynner med denne raske gjennomgangen om noter, så er duft beskrevet av tre lag, altså et fancy ord for individuelle lukter som når luktesansen på forskjellige tidspunkter. Dette er grunnen til at de er viktige:

Toppnoter:

Dette er duften som treffer deg fra den første sprayet. De varer mellom fem til 15 minutter og bringer deg ditt førsteinntrykk av duften.

Hjertenoter:

Når toppnotene begynner å forsvinne, vil du være i bedre stand til å legge merke til hjertenotene. De utgjør mesteparten av duften, så det er verdt å gi dem tid til å varme opp før du bestemmer deg for en parfyme. (Det er grunnen til at det anbefales at du tester ut en parfyme og venter i 15 minutter før du kan lukte dens sanne duft. Hjertenoten blir med deg i mellom 20 til 60 minutter.

Bunnnoter:

Til slutt, har man bunnoter som er det store slaget, grunnlaget for en duft. Rike, tunge og langvarige, de kan bli på huden i opptil seks timer.

Ok, nå som du vet du hvorfor vi er obsessed med duftlaget til en parfyme, får du en guide til din signaturduft!

ORIGINAL PINK

Føl deg helt skjemt bort og fabelaktig feminin!

Vår signaturfruktige chypre-duft hvor sprø bergamott, knuste grønne blader og mandarin oppfrisker en nydelig bukett av rose, sjasmin og fiolett. Sensuelle bunnnoter av patchouli, eikemose og musk kombineres for å fullføre vår kult-klassiske signaturduft.

 

Topp: Friske blader, grønt av bergamot og mandarin

Hjerte: Blomstrende roser, muguet, Jasmine og violet

Bunn: Treaktig eikemose og muskete patchouli og rav

 

Original Pink-favoritten: The Righteous Butter Body Butter 

Sjekk ut vår Original Pink utvalg HER!

 

SMOOTHIE STAR

 

Varm og koselig for en fristende egenpleie!

Hvis du liker the sweet things in life, da er mandler, vanilje og søt gourmand dine luktoppskrifter for suksess. Vår fabelaktige foodie, appetittvekkende Smoothie Star-duft er delt inn i tre alternativer, hver av dem har en deilig guddommelig mandel- og vaniljebunn for a la carte-menyen.

 

Smoothie Star Scrub

Topp: Jordbær, frangipane og pistasj

Hjerte: Karamell, vanilje, brunt sukker og pralin

Bunn: Kremet, sandeltre, melkeaktig og rav

 

Smoothie Star Butter

Topp: Frisk sitrus, hasselnøtt og mandel.

Hjerte: Jasmine, heliotrope og patchouli

Bunn: Sandeltre, vanilje og karamell

 

Smoothie Star Body Wash & Body Lotion

 

Topp: Appelsin, mandel og pistasj

Hjerte: Rose, jasmine, heliotrope og sandeltre

Bunn: Gyllen rav, rik vanilje og søt musk.

 

Smoothie Star favoritt: Smoothie Star Scrub

 

Sjekk ut vårt Smoothie Star utvalg HER

CALL OF FRUITY

Bli transportert til tropiske himmelstrøk for en drømmende eksotisk sensasjon.

En eksotisk fruktig blomsterduft som åpner opp med fiolblader, bergamot and appelsin. Her har vi helt tropisk og saftig melon, duggfrisk gardenia og søte kirsebær i hjertet, på en uendelig bunn av sedertre og musk. Røm på en tropisk ferie!

 

Visste du at duft kan trigge et minne dobbelt så fort som andre sanser? Til og med på de tristeste dagene kan du mimre tilbake på gode tider med denne lette blandingen av frisk melon og eksotisk blomsteraktig gardenia. Drømmer du om strandferie? Nå blir badet ditt din nye jetset-utflukt.

 

Topp: Bergamot, appelsin og violblad.

Hjerte: Hibiskus, gardenia, melon og kirsebær

Bunn: Musk, kremet og sandeltre

 

Call Of Fruity favoritten: Call of Fruity Wash 

Sjekk ut vår Call Of Fruity-utvalg HER!