Oppdag vårens hudpleie

19.12.2022 23:00:00
Inspiration

Oppdag vårens hudpleie

 

Endelig er våren her, og det betyr nye og herlige hudpleieprodukter i "hyllene" våre! Her viser vi deg sesongens hotteste hudpleie fra Clarins, Filorga, Peter Thomas Roth, COSRX

 

Hudens behov endrer seg gjennom året, og nå som våren er her står hudpleie som gir glød og energi øverst på ønskelisten. 

 

Potent-C Eye Patches

Har du prøvd øye-patches før?  Opplev den deilige følelsen av oppkvikkende og avkjølende effekt på huden rundt øynene! Med POTENT-C Power Brightening Hydra-gel Eye Patches fra Peter Thomas Roth får du øyeblikkelig virkning som lysner huden og reduserer mørke ringer under øynene. Ikke bare det, de hjelper også med å fjerne tegn på trøtthet og strammer opp huden for en jevnere og ungdommeligere look.  Gi det en sjanse og legg de til i din daglige hudpleierutine!

Se alt fra Peter Thomas Roth her.

 

Filorga Time-Filler Eyes 5 XP

La Time-Filler Eyes 5XP fra Filorga bekjempe alle typer rynker! Denne korrigerende og anti-aging øyekremen inneholder Filorgas ekspertise innen estetisk medisin og reduserer rynker rundt øynene, bekymringslinjer, mørke ringer og hengende øyelokk. Til og med øyevippene vil føles sterkere!  Gi øynene dine en oppgradering med Time-Filler Eyes 5XP!

Se alt fra Filorga her

 

 

Clarins Double Serum Light Texture

Oppdag Clarins Double Serum Light Texture – samme anti-aging resultater som den ikoniske originale Double Serum, bare i en lettere tekstur!  Den unike tofaseformelen inneholder hele 21 virkningsfulle planteekstrakter som bidrar til å booste hudens fem vitale funksjoner, som gjenoppbygging, næring, oksygenering, hydrering og beskyttelse – alt for å bekjempe aldringstegn. Double Serum Light Texture blir nesten usynlig på huden, og passer spesielt godt for yngre hud og en fetere hudtype, eller hvis du elsker Double Serum men ønsker en lettere tekstur.

Se alt fra Clarins her

 

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

"Opplev kraften av sneglesekresjon med Advanced Snail 96 Mucin Power Essence! Med hele 96% filtrert sneglesekresjon bidrar denne essensen til å forbedre hudkvalitet og -tekstur. Den reparerer og reduserer pigmentflekker og kvisearr, glatter ut rynker og gir umiddelbar glød! Denne essensen passer til alle hudtyper, selv de med sensitiv hud, og er fri for parfyme, parabener og sulfater. Gi huden din den næringen den trenger med Advanced Snail 96 Mucin Power Essence!

Se alt fra COSRX her