Parfymegarderobe

30.01.2022 23:00:00
Inspiration

Parfymegarderobe

En ny tid – en ny garderobe – tid for en annerledes duftgarderobe

En ny sesong, et skifte, og en helt annerledes tid. For denne sesongen blir ikke som andre. Coronapandemien har gjort noe med oss. Vi finner tilbake til verdier som for noen av oss var glemt. Vi finner tilbake til det opprinnelige, det trygge, og vi børster støvet av ordet kvalitet. En ny sesong- en ny garderobe. Vi kjøper stadig vekk klær til forskjellige anledninger, men når det gjelder parfyme pleier vi ofte å gå for den samme, uansett anledning eller tid på dagen. Akkurat som den 'lille sorte' passer perfekt til én anledning, og jeans til en annen, er det å ha en parfymegarderobe med flere parfymer godt for å fremheve humør, stemning og anledninger. En ny duftgarderobe, med kvalitet.

Vi trekker frem kvalitetssikre høstnyheter fra store anerkjente designere, som blant andre Paco Rabanne, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, og Carolina Herrera. Merker som i sine dufter er kjent for å bruke de mest eksklusive råmaterialer og mange naturlige ingredienser. I tillegg blir duftene utviklet av de mest anerkjente parfører, eller neser som de på fagspråk kalles.

Carolina Herrera Good Girl Supreme

Carolina Herrera er i Norge kjent for sine ultrafeminine dufter i vakre «stilettos». Nå har vi fått nok et par sko; en glitrende, dyp sort stiletto. Good Girl Supreme. En Eau de Parfum konsentrasjon med enda mer sensualitet, fylde og dybde enn tidligere. Mørke bær setter akkorden og beruser oss som første sanseinntrykk. Egyptisk jasmin ligger i hjertet av duften og tilfører en animalsk tone. Denne gir mindre sødme enn sambac jasmin som vi kjenner fra de andre Good Girl’s. Duften fremstår dermed mindre søt, dypere, og mer forførende. Til slutt kulminerer duften med en overdose tonka som omslutter oss med varme, sensualitet, mykhet, men som også gir oss styrke og selvtillit til å spille på alle våre feminine fasetter.

Marc Jacobs Perfect

Marc Jacobs Perfect er en myk floral duft, med harmoniske sammensetninger av friskhet og beroligende varme noter. Duften er inspirert av Marc Jacobs’ mantra "jeg er perfekt som jeg er", og det å omfavne og uttrykke sitt ekte jeg. Perfect åpner med saftige noter av rabarbra og lys påskelilje som avslører et mykt hjerte av mandelmelk. I basen er det cedertre og kasjmir som formidler en myk og rund innpakning av duften. Denne kombinasjonen er perfekt for late lørdager med kafébesøk, casual dager på jobb eller i andre anledninger hvor harmoni og lykke er i sentrum.

Paco Rabanne 1 Million

1 million fra Paco Rabanne tok verden med storm da den ble lansert i 2008. Nå kommer den som et rent parfymekonsentrat, enda dypere og enda varmere enn den populære originalen. 1 Million Parfum passer perfekt til sesongen vi går inn i. En kombinasjon av salt animalsk tuberose og en akkord der kraften fra tobakk, patchouli og labdanum trer frem. Laget for menn, men prøv den på kvinnehud også!

Hugo Boss Bottled

Oppdag duften av raffinert maskulinitet med nye Boss Bottled Eau de Parfum. Denne nye komposisjonen bringer en ny intensitet til den varme og friske klassikeren Boss Bottled og er skapt for den ambisiøse mannen som er klar for enhver utfordring. Duften kombinerer friskheten til eple og bergamot med den intenst avhengighetsskapende duften av kardemomme, og avslutter med de elegante notene til vetivertre. Den ikoniske flasken inneholder en gråfarget duft med refleksjoner av varm kastanje, som gjenspeiler den maskuline elegansen i duften. Bruk Bottled sammen med din stiligste dress og vær klar for å møte nye utfordringer!

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier slår følge.  Le Male er nå å finne i en Eau de Parfum konsentrasjon med navn «Le Parfum». En helsort flakong dekorert med gull. Kraftfull, dominerende, vibrerende, varm.  Og som Le Male duftene alltid er, forførende. Vi finner igjen vanilje, her med kraft fra kardemomme, tre, iris og lavendel. Dybde, og sensualitet. Akkurat det en høst duftgarderobe bør inneholde.

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom

White Tea Mandarin Blossom skaper en følelse av lykke og energi gjennom toppnoter som åpner med mandarin og bergamott, og som fortsetter i et hjerte av appelsinblomst, jasmin og hvit te. Basenotene av musk og sedertre gir en varm og frisk dybde til duften. Denne duften er perfekt til hverdag og på jobb!

Chloé Rose Tangerine

Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette utrykker femininitet, selvsikkerhet og frihet! Med en søt og fyldig rose-akkord, introduserer Chloé en helt ny tolkning og ikke bare en friskere versjon av Eau de Parfum. Rose Tangerine er beriket av livlig, solfylt essens av mandarin, og deilig solbær med frodige undertoner som forsterker karakteren til duften. En base av sedertre og hvit rav gir duften en moderne eleganse. Denne er perfekt til en date- eller girlsnight! Toppnote: Mandarin-essens Hjertenote: Rose Basenote: Solbær.

Narciso Rodriguez Ambrée

Ambrée er en sensuell og krydret duft som avslører den livlige varmen fra solkysset hud. Narciso`s signatur; et hjerte av musk, er satt sammen med noter av frangipani, ylang-ylang, rav og sedertre for å skape en magnetisk duft. Narciso Rodriguez har flere fantastiske dufter for både han og henne og noe for enhver smak. Det spesielle med disse herlige duftene er at de kan brukes til et nytt konsept som heter "Layering". Det vil si at du kan bruke flere dufter oppå hverandre for å skape en unik aroma som passer nettopp deg. Dette er mulig med Narciso Rodriguez duftene fordi de alle har et hjerte av musk. Har du en duft som gjerne skulle vært litt mer pudret kan du bruke Narciso Poudree, og for å få en duft til å bli varm som en sommerdag kan du bruke nye Narciso Ambree som "layer". Alle de flotte duftene til Narciso Rodriguez er florale, og for å få et mer feminint særpreg på "lagene" dine kan du bruke For Her linjen. Prøv deg frem med "layering" du og! Narciso Rodriguez er et spennende sted å starte.

Garderoben er klar. Duftene er trygge valg, vi går for det beste. Fordi nettopp disse parfymene – ja de skuffer oss aldri. De satser på nettopp dette; det beste. De satser på kvalitet.